A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Corrupt
Folyton máshogy helyezkedek

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

szucsy89
folyton máshogy:S
Molnibalage
Holnap komolyabb kérdés lesz. Lehet örülni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Kíváncsi lennék, hogy aki bedobta ezt a kérdést, az vajon most körmét rágva figyeli az eredményt ki, hogy alszik?<#idiota>
Picar77
mikor hogy , ilyen hülye kérdést XD

()() (^^)

Dick Riddick
Folyton máshogy helyezkedek.

\"Heroes never die. They just reload.\"

CoolX
Jobb oldalon de van amikor hasra fordulok.
A kérdés nagyon értelmes :D

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Leszarom

RS
Általában a jobb oldalamon.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

2-3rosz körbefordulok mire el tudok aludni :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
én ledõlök hason a párnára és reggel ugyanúgy ébredek.

DFTBA &#3232;_&#3232;

zsutyesz
Folyton máshogy helyezkedek - van olyan ember, aki nem?!?! <#wow2>

(hülye kérdés)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Folyton máshogy helyezkedek.
Általában oldalt kezdem...aztán mindenféle pózban fetrengek.

dartonita
Hason,kiveve ha reszeg vagyok.Akkor hanyattfekve horkolok jol.

Molnibalage
Hason, már ha alszom... <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

poppe
folyton máshogy helyezkedek, a mellettem alvó legnagyobb örömére <#hehe>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

FZoleee
Bal oldalamon
amikor meglattam, hogy honnan szarmazik, azonnal bezartam - azt hittem valami komoly dolog, nem pedig a Fovarosi Nagycirkusz takolmanya...

(nem, nem vagyok masik oldali, de nem tartom a magyar politikusokat es a nekik dolgozokat beszamithatonak...)

http://gaborszantai.co.uk/

CopyKing92
japó- szorry:D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
ÉS ez az átlagos kínai méret igaz?...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

birdo
Hány milliárdot fizettünk ezért a tanulmányért vajon ?

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

poppe
adatlapodról kiderül :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Motoroj
Még valami:

Betelepítés

Bár már elévülhetett, de a támogatóknak mindenképp kedves olvasmány lehet.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Nem, mivel csak minimális mértékben fognak letelepedni.

TheRock18
hihi :) nem,a nézeteimen semmit sem változtatna sem ez,sem más :)
csak érdekelt,persze nem muszáj válaszolnod :)

BMW Über Alles!

birdo
Hát ez szupi.. például Szlovéniában nincs Tesco....viszont van Spar

ffxi
Megoldana bármit vagy megváltoztatna a nézetedet, ha elmondanám melyik országból származom? ...nem hiszem, ezért inkább anonim. Max privitbe :P

Fákjúal!

ffxi
Õk már más kategóriába tartoznak. Leginkább bús tárcájú befektetõk. Akik próbálják kihasznáni a kapitalizmus rendszer hibáit. Akár itt, akár máshol. Úgy mint a többi világméretû multinacional cégek, akik ugyanúgy ázsia területein elindították tevékenységüket. Nem rég a vietnámi ismerõsöm mondta, hogy náluk van már Tesco és Metro.

Fákjúal!

TheRock18
okés,de te meik vagy a sok közül? :P

BMW Über Alles!

ffxi
Mint említettem az én ismeretségi körömben, akik hajlandóak kompromisszumot kötni a mostani helyzetre, mert a szüleik a semmmibõl jókor és jóhelyen "startoltak". Nem úgy kell elképzelni, hogy "kolbászból van a kerítés" módon élnek jelenleg. De stabil bevételuk van ahhoz, hogy ellátják gyermekeiket és önmagukat. Nagy részunk a bevándorlási hivatalban ismerkedtunk össze (letelepedési engedély hosszabítás, nem áll módunkban magyarállampolgárok lenni, mert vízumkötelezettségunk lenne néha napján, ha haza látogatunk szülõföldunkre? Rohadt kommunizmus :) ). A kérdésedre pedig: van kinai, thai, vietnámi, szingapuri és szaudi az ismeretségi körömben

Fákjúal!

TheRock18
ez,hogy ázsiai,ez elég tág fogalom nálam...
kínai,japán,orosz,mongól,arab...az nálam ázsiai :) tehát konkrétabban?
(jah és ne haragudj,ez nem kötekedés,csak kíváncsi vagyok)

BMW Über Alles!

birdo
Arról volt szó, hogy a " nagy kereskedõházak megvetik a lábukat nálunk...és innen kacsingatgat az EU.ra

Lacee86
De itt születtél már Magyarországon gondolom, a szövegbõl ítélve, amit írtál. (Ez dícséret volt. :))

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

birdo
Fogyasztói társadalomban élünk....a piacról )))

ffxi
Én ázsiai vagyok 100%-ban. Erre mit mondjak?

"Nem, mivel csak minimális mértékben fognak letelepedni."

Az az igazság, hogy tapasztalatból az ismeretségi köreimben. Majdnem mindeki, aki az elmúl 1-5 évben érkezett Magyarországra (rokon, barát stb.) úgy látja Magyarország gazdasági helyzete nem stabil, nem látják, hogy itt érdemes lenne építeni a jövõt, pl. családalapítás, letelepedés. Legtöbbjuk úgy vélekedik, hogy Magyarországot mint "ugródeszkaként" továbbállnak/ugranak. És célállomásuk nyugat európa vagy Amerika és Kanada. Szinte nagyon kevesen érik be azzal, ami itt Magyarországon folyik. Leginkább a fiatal réteg hajlandó elfogadni az itteni helyzetet, mert, õk akik a szüleik révén anno a rendszerváltás elején jókor és jóhelyen elindították a tevékenységüket. Ami most stabil anyagiforrás jelent. Vállakozó a nagy részük, de félreértés ne essék, hogy mind a Józsefvárosi piacon árulnak. Nagyon sokan a tolmácsolási, kutatási, és építészeti pályán indítottak gazdasági tevékenységüket. Többséguk magyar felsõoktatásban részesültek.

Fákjúal!

Lacee86
Sajnos ez így van: ma már a márkás dolgoknak is sokkal rövidebb az élettartamuk, mint régen.

"Nem feltétlen csak silány kínai termékek vannak" Igazság szerint ma már minden silány, mert minden úgy van megtervezve, hogy kénytelen legyél bizonyos idõközönként újat venni. Ettõl függetlenül a noname kínai cuccok, még a többítõl is százszor rosszabbak, egyszerûen döbbenetes minõség, nemértem ezekre, hogy kaphatnak egyáltalán engedélyt a KERMI-tõl? Itt van például ez a kapcsolós elosztó. Van belõle három darabom a szobámban, namost a 3-ból egy mindig rossz mert kitörik a kapcsolója. Mikor épp olyan helyen vásárolok ahol újat tudok venni egy a régiek közül megint tönkremegy. Kb. 30-40 kapcsolást bírnak ki és eltörnek. Nem egyszerûen rossz minõség, hanem pofátlanul szar.

TheRock18
szerintem minden cipõ kibír 2 évet minimum...az a nem mind1,hogy hogy hordják...tesóm lábán egy 15-20ezres csuka is 2 hónapot bír ki...míg én eljárok gagyiban 2évet is,de persze egy nike,puma,adidas csuka nálam kihúz 5évet,és akkor még alig használt állapotba kerül :)

BMW Über Alles!

Lacee86
Én is szívesebben járnék Puma meg Nike cipõbe, de nincs rá 20 ezrem. Jó, azért nem veszem meg a legolcsóbb szart, próbálom a 2 szélsõség között.

Calver
ilyen téren szvsz inkább a kényelemmel van a baj, meg azzal h egy igénytelenül megmunkált cipõ mit mûvelhet a lábaddal.

"The trees move. Do you not see it?"

TheRock18
nem,az csak szimplán hülye! :)
ártatlan tulajdonában kárt tenni köcsögség :(
am aki nem úgy gondolkodik,mint az agymosottak,az mind szélsõséges...tehát a fél sg-re ráhúzhatjuk,azért,mert van tapasztalata a világról

BMW Über Alles!

Motoroj
Tisza cipõ egy árban van, viszont elég jól bírja.

Lacee86
Akkor úgy mondanám: aki templomba jár, nem biztos h vallásos; de a vallásosság elemi alapja a templombajárás. A templom az Isten háza egy vallásos ember számára, tehát ha õszinte a hite, akkor hatalmas jelentõsége van.

ffxi
Fõ a változatosság? :)

Fákjúal!

autoszimulator
hát figyu, amíg a 21 ezres puma cipõ, a 16ezres nike cipõ egy év hordás után szétesik, vagy beázik, addig a 2 ezer forintos kínai szar kitart legalább két hónapig, ha nem több + ha váltogatod nem is egyfélében jársz, és olcsóbban jössz ki. Csak tudom, nem divat.

.: mobilize.hu :.

birdo
jah...mint a mosógép se (((

Hát nem is olyan a minõségük, mint a 20 éves német gyártású adidas vagy puma csukáknak.

Szabi84
de õ a full kínaira értette

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

[HUN]FaTaL
Amirõl írsz, nagyrésze Kínában készül. A nagyobb gyártók is mind Kínában gyártatnak, mert jóval olcsóbb a munkaerõ. Kevés dolog készül már Japánban / Európában / Észak-Amerikában. Nem feltétlen csak silány kínai termékek vannak, persze ami silány cuccokkal / hamisítványokkal árasztják el a piacot, mind kitiltanám.

http://goo.gl/gd6Zi5

Motoroj
Igen, ez reális probléma, a jövõben szankciókat kell bevetni a távoltartásuk érdekében.

A szélsõségesek szlogenje meg az, hogy „szüntessünk meg 1874 kilométer vasútvonalat”.

Annyi keresnivalójuk van itt az afrikaiaknak és ázsiaiaknak, mint az oroszlánoknak, elefántoknak és krokodiloknak.

Az sem tetszik, ami itt folyik, de ami pl. Skandináviában folyik az gusztustalan.
Mit az Isten, a svéd nõket nagyon szeretik a négerek is. Fehér gyermek nem várható.

Párizsban már látszódnak jelei annak, hogy ami történik az nincs rendjén, de akik a feszültséget csinálják már francia állampolgárok, nincs mit csinálni, idõnként égni fog a külváros.

Európa azé lesz, aki teleszüli - egy hasonló mondat már elhangzott valahol, tökéletesen igaz!

A dél-afrikai fekete népesség korfája
A dél-afrikai fehér népesség korfája
Alsószenmárton korfája