A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van amikor csak a látást veszted el, meg az egyensúlyérzéked, de olyan is volt már velem hogy szabályosan elájultam, igaz csak néhány mp-re
Pszt.
http://goo.gl/gd6Zi5
De a lényeg: tiszta fun volt. Megéri elsajátítani. Sajnos az idõ során kikopott, már nem szoktam ilyet álmodni, de akkoriban élveztem rendszeresen, hogy ez egy álomvilág, és szabadon kóborolhatok, bejárhatom, az emberekkel szívózhatok mert úgysem léteznek, a szép lányokat meg persze dugtam amikor csak akartam :D
Csak nehéz volt fenntartani, sokszor erõlködtem nagyon, hogy nehogy felébredjek, mert ilyen szintû tudatosságnál elég nehéz az álom állapotát fenntartani.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
BMW Über Alles!
annyira elviselhetetlenül fáztam, hogy bármit csinálok, mindjárt megfagyok. és nekem szerencsére csak a lábaim rángatóztak, de azok nagyon, ugráltak, meg a fogaim is hangosan csattogtak. Egy jó fél-háromnegyed óráig eltartott, és ez akkor történt, amikor elvileg nem is voltam beteg, legalábbis nem tudtam róla, csak lefeküdtem és szarul lettem egyik este, aztán persze másnapra már beteg voltam amikor felkeltem. Tiszta para volt, nem tudtam, hogy mi bajom van.
.: mobilize.hu :.
rendszeresen bepánikolok ha ilyen van...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
:D
-
Kisebb koromban (6-8 évesen) volt olyan idõszak mikor tudtam, hogy álmodok, kb 5-6x fordult ez elõ. Azóta már nem érzem ezt, érdekes. :(
bár a horoszkópokon mindig elgondolkodok,hogy "most akkor minden kosnak szar/király lesz ez a hét?" xD :D
---
eddig életemben,vagy inkább álmomban egyszer jutott eszembe,hogy jéé álmodok :)
ez ritkaság,hogy valaki rájön,hogy álmodik :)
BMW Über Alles!
álmoskönyv szerint:
fog mozgása - rokonod súlyos beteg lesz
fogad kiesik - közeli rokonod meghal
fehérló - szintén halál
cigánnyal álmodni - szerencse ér
stb.
BMW Über Alles!
#49715: ez ismerõs, a minap egy csajjal álmodtam, majdhogynem szerelmes lettem álmomban, aztán felébredtem.... FFFFUUUU :D
volt már olyan is,hogy álmomban bringával leugrattam egy baromi magas hegyrõl...becsapódáskor hírtelen felébredtem,és baromira fájt az arcom :)
BMW Über Alles!
A másik kellemes esetek közé meg azok tartoznak, hogy volt egy idõszak, amikor nagyon mélyen álmodtam, és ilyen tök lehetetlen dolgok történtek meg velem. Volt olyan, hogy álmomban leéltem több évet, minden napot részletesen, ugrás nélkül, és reggel kb. úgy keltem fel, hogy hol a faszba vagyok. :D A 'mély álom' meg olyan szinten is megnyilvánult, hogy ilyen rohadt érzelmes volt, illetve úgymond amit megéltem, azt úgy éreztem, mintha valóság lenne. Volt olyan álmom, amikor álmomban kínoztak, kis szikékkel felvagdaltak élve, és reggel ilyen lelki terrorban voltam. Azért is, mert úgymond lélektanilag nagyon megviselt és mélyen átéltem, másrészt meg azért, mert álmomban úgymond éreztem a fájdalmat ahogy vagdalnak, és nem az az átlagos tompa, kellemetlen érzés, hanem olyan volt, mintha tényleg megtörtént volna. Persze gondolom ezt így nehéz elképzelni, azóta már nem is álmodok faszságokat szerencsére. Csak tudjátok volt már olyan álmom, hogy mittomén, lezuhantam valahonnan, azt ott fetrengtem meg összetörtem magam, és ott is úgymond benne volt az álomban a fájdalom, de nem igazán éltem át, nem igazán volt szar az az álom, csak olyan kellemetlen. Meg reggel nem éreztem úgy magam, mintha tényleg leéltem volna. :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
BMW Über Alles!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
szar a keringésem? :D
beválik bizony, van egy másik féle párnájuk is, az keményebb, és anyámék azt mondják nekik kényelmes azon hanyatt feküdve aludni, nekem az én párnámon nem. de nem is szoktam, mindig hason alszom
DFTBA ಠ_ಠ
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"