A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW Über Alles!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
öö nem simogatott? xD
(..........................) írtam volna ide is,de MJ rajongókat nem akartam megsérteni 😄
BMW Über Alles!
nem tudom a gondolatait, de azért erõsen reménykedek, hogy a nap bármely szakában lép be hozzám, nem azzal a gondolattal, hogy de fel vagyok tüzelve.
.: mobilize.hu :.
BMW Über Alles!
fõként szülinapi bulik, meg nyaralás szokott súlyos lenni, mert ott mindig keverednek a piák, és tömények közül bármit megiszok, bírok is, de ha keverem a legkisebb mértékben is, akkor végem van, tudathasadás, emlékezetkiesés 😄 És akik ezt tudják, evidens hogy más más piákkal itatnak "a többi elfogyott" kifogással.
Én eddig megúsztam, de nagyon jó buli olyat szívatni, aki nem emlékszik elõzõ estéjére, mert el lehet vele hitetni bármit, csajokhoz odaküldeni, hogy ezekkel smároltál, stb. De sajna ennek az idõszaknak lassan vége, jön a komolyság, és a napi megivott pár dl bor, út az alkoholizmus felé 😄
ha ezt OFF-nak tekintik,akkor megígérem nem jövök ide többet 😊
BMW Über Alles!
Amúgy akik fikázták a kérdést: látjátok, lehet nem teljesen maradtunk témánál, de kapcsolódik hozzá, és azért milyen jó kis tudományos eszmecsere alakult ki estére. 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na csaj felébredt, sikított, én is azt tudtam volna, mert még sose láttam 😄 Néztem körbe, kijöttek mások is a sikoltásra, nem ismertem senkit, csak egy tagot, õt is távolról, s mint kiderült, nem voltam olyan állapotban, hogy elmenjek a nyaralóig, így náluk aludtam, aki mellesleg haver munkatársa volt. De semmi nem rémlett, mivan, hol vagyok, vagyis nem merült fel bennem, hogy nem jó helyen...
Itthon meg egyszer muterom jött be megnézni, mi van velem, mert "korán" hazatértem buliból, kicsit ittasan, és mikor ott kérdezgetett, azt hittem egy csaj a buliból, és mint másnap kiderült, csak mondtam neki, hogy nem akarok tõled semmit, nem érdekelsz, nem kívánlak most, meg még kitudja mit, amit inkább el sem meséltek 😄DD
mikor ilyen 8-9éves voltam,volt 7család,akik mi így együtt mentünk kenu túrára,én elõl ültem...jöttek szembe velünk a folyón...(csak kavicsos parton sátoroztunk le az elõtte lévõ napokon,és már nagyon untam)erre oda ordítottam nekik,hogy "merre találunk homokos partot?"...<#idiota>#idiota>
miután elordítottam magam,leesett,hogy ez milyen égõ egy kérdés 😄 az egész csapat fújolt 😄 és végül jót röhögtünk az egészen
BMW Über Alles!
Zsibbadás: nem sokszor járok így, de egyszer volt, hogy kint a Tiszán kiültem olyan átlagos ülésbe, nem is értem miért zsibbadt el a lábam, nem is éreztem elõször, csak a vége fele. Fel akartam kelni, és majdnem legurultam a meredek parton. Vagyis, akkor még nem volt homokos part, csak ilyen fentebb levõ nagy lejtõs füves terület. Aztán valahogy felálltam, mert mondom "ki kell zsibbasztani" a lábam. Így próbáltam rálépéni, de nem igazán akart sikerülni, mindig úgy mértem fel, hogy én itt tuti le fogok gurulni ha arra a lábamra nehezedek. Csak úgy egyensúlyozásból tettem kicsit a talajra. Érdekes volt, mert nem csak bizsergett, hanem így rángatózott is, és már ott álltam 3 perce, és nem akart múlni, közben meg azon gondolkoztam, hogy pont elõttem van a mentõs srác, ha én itt legurulok tuti eltarolom. 😄 Aztán kezdett megjavulni, de a hangyás rész is volt vagy 5 perc, komolyan már faszom kivolt. 😄
Pszt.
én spec. egyszer majdnem kiestem az erkélyrõl álmomban,csak apám az ágyamba zavart,amit teljesítettem is..😄 (csak másnap mesélte el,miket mûvelek) 😄
akkor volt olyan is,hogy a szoba közepén állva ébredtem..és baromira beparáztam,hogy "mi a szart keresek a szoba közép állva éjszaka???" :S
nah ez már nem volt vicces
BMW Über Alles!
==
ilyenkor nem leszek eszméletlen, csak pl. nem igazán látok, vagy hallok, de mindig tudom mi történik, észlelem az eseményeket, csak kicsit úgy várok, hogy elmúljon és felkelek. 😄
---
igen,meg mikor a szekrényedre hitted álmodban,hogy ajtó,és próbáltál kimenni rajta keresztül xD
BMW Über Alles!
mintha nem lettek volna lábaim,nem éreztem zsibbadtnak(de gondolom az volt),hanem egyáltalán nem éreztem,hogy lenne lábam
ráugrottam,és egyszerûen,mintha kibicsaklott volna alólam 😄
am mikor elzsibbad a lábam,1-2percet kínlódok vele,míg a "hangyák ki menetelnek belõle" 😄 összeszorított fogakkal,próbálok lépni néhányat xD
BMW Über Alles!
Pszt.
amugy meg nem aggódom, nyilván énse vesztem el mindig mindenem, fõleg nem tartósan 😊
Pszt.
BMW Über Alles!
viccet félretéve,ezt a néhány dolgot õ mondta
reggeli közbe szoktuk megdumálni,ki mit álmodott,ha álmodtunk valamit egyáltalán 😊
BMW Über Alles!
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
jó, persze felállok hirtelen nekem is leesik a vérnyomásom és homályosul a kép meg erõtlenebb leszek, de soha nem versztem el teljesen egyik érzékszervemet se, el meg végképp nem ájulok
Amúgy nekem már volt olyan is, hogy felkeltem, elindultam az ajtó felé, ki is értem a küszöbig, aztán semmi... aztán pár perc múlva anyám ébresztett, járás közben elaludtam<#idiota>#idiota> Szerencsére nemfájt 😄
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)