A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
lapát 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Volt-e már ? Állandóan 😄
Volt h kiáltoztam apu-apu, berohant hozzám, én meg megkérdeztem h h kell megállni... De állítólag, volt olyan is h kérdeztem, h mennyi az idõ ? 1 óra. Mennyi az idõ ? 1 óra. Jó, de hány óra van ? Meg random felkiáltások is, hol a labda, lapát, macska, etc 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

milk4
Ne is mond😄 Osztálykirándulás utolsó 3 napján,az egyik osztálytársam 3x álmodta ugyanazt és ugyanazt mondta álmában mindig,majd felkellt kiment pisilni,lefeküdt az ágyába és így tök mérgesen megkérdezte hogy mi mi a f*szt keresünk a lakásukba.Azt elkezdtük kamuzni,hogy õ hívot meg minket meg stb stb és mikor kérdeztünk valamit akkor mindig igazat mondott😄 Meg van egy gyerek az osztályba akit nagyon utál,és ha kimondtuk a nevét akkor mindig elkezdte szidni és mindig benne volt a mondatában az hogy "utálom" és "köcsög"😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

zsutyesz
😄DDD

Ale Alonso! poppe fan club™

OrioN the S
megoldjuk 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

poppe
de 2012-ben nem lehet világvége, mert 2029-ben lesz h a gépek öntudatukra ébrednek 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

OrioN the S
Autobotok jonnek es legyozik a gonoszt... regen az arjak most az alcak...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

TheRock18
jah,mint ahogy a sok hülye amerikai szerint a star wars megtörtént eseményeken alapul..és európa egy ország... xD igen...

BMW Über Alles!

OrioN the S
sztem se... azert jo lenne a 4-es metron utazni.. legalabb egyszer 😄 lehet azt is az ufok fejezik be.

immovable
De fog. Az amerikai filmek sosem hazudnak.<#idiota>
OrioN the S
en is attol felek 😄

TheRock18
jah..dec.21-tõl még van 3 évünk 😄 és kanyec<#idiota>
bár,lehet nem történik semmi(ez valószínûbb) 😄

BMW Über Alles!

poppe
alap, h otthon kell megnézni 1080p-ben (hátha lesz 3D verzió is) 😄
de lehet ez is csak egy amerika megmenti a világot film lesz, de legalább látványos... ám a maják szerint jönnek az ufók, és megmentenek minket

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

OrioN the S
azt koszi :o alap ,h moziba kell megnezni 😄 majd elobe is durva lesz... gondolom ,akkor is ide fogunk irogatni 😄

TheRock18
nah jólvan...ehhez én nem értek,fingom sincs errõl az atomenergiáról,meg a nukleáris sz..ságokról,ezt meghagyom az okosoknak

BMW Über Alles!

Molnibalage
És aminek olyan nagy a felezési ideje, annak kicsi az aktivitása. Ha nagy aktivitású lenne és ennyi felezési ideje lenne, akkor az még használható hasadóanyag lenne.

Paksi árám árában a hulladéktárolás költsége is benne van. A jövõ számára a ma még elhasznált hasadóanyag nem az, mert a szaporító reaktorok képesek lesznek elvileg felhasználni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

poppe
ez 1 kicsit faszányosabb film lesz 2012

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

TheRock18
bizony,majd segít neki brúsz vilmos meg kovács vilmos 😊

BMW Über Alles!

OrioN the S
Keanu Reeves megment minket<#idiota> ad egy eselyt

JohnnyNapalm
Egyéb.
Egyáltalán nem érdekel mit csinálnak

tigeroo
Igen, mindenképp szükség lenne rá.

zsutyesz
Várd meg a 2012-t, majd akkor kiderül, h hova visznek minket 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

poppe
van olyan izotóp, aminek 80 millió év a felezési ideje 😄
ezért kell kilõni az ûrbe, hátha E.T.-ék hasznát vennék <#nevetes1>

Há' meg az olyan olcsó...
Meg van sok hülye zöld, azok is tuti kitalálnának valami fasságot...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

OrioN the S
par embert is kilohetnenek a hulladekkal egyutt 😄

immovable
Már rég nem hiszek a kis csavar vagyok a gépezetben elgondolásban. 😞 Az lesz amit a hatalom/pénz akar, a többi lényegtelen. Így szarok rá, foglalkozom a saját életemmel, más nem érdekel. 😉
TheRock18
az atom energia nagy jó,mert nem kerül annyiba,mint a kõolaj stb.
de a radioaktívhulladék "soha" nem bomlik el...végülis soha,mert kb. 50000év..és azt úgysem éljük meg

BMW Über Alles!

BaliBoy
Igen, mindenképp szükség lenne rá.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

poppe
jöhet az atom, olcsó és biztonságos. a hulladéka viszont kissé veszélyes, és kiba drága tárolni... szerintem globálisan kéne összegyûjteni, és kilõni a holdra. ha 1x megyünk innen, úgyis a marsra megyünk 😊

Lacee
az elsõ kettõ szerintem nem zárja ki egymást, szerintem a megújuló energiaforrásokat kéne támogatni, ám ha ez itthon valamiért nem megoldható (túl költséges, akármi) akkor még mindig a második legjobb megoldás az atomenergia.

Végül a másodikra szavaztam, mivel félrenyomtam az "egyéb" gombot 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Az lehet, de legalább lesz áram...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

FZoleee
Nem érdekel a kérdés / nem tudok hozzászólni.
Amíg nem okoz egészségügyi károsodást nekem, addig nem érdekel 😄
TheRock18
lényegtelen a válaszom
meg ha 100 plusz reaktort építenek,akkor is ennyibe fog kerülni az áram...

BMW Über Alles!

Molnibalage
Ez korántsem biztos, mert van rá esély, hogy népszavazást csinálnak belõle. Igazából én ettõl félek, mert a döntést energetikai szakembereknek kellene meghozni. Ha az ember körbenét a nagyvilágban akkor mit lát?

- Mindenhol növelik a meglevõ blokkok teljesítményét.

- Pár droid országot leszámítva az igazi haladó gondolkodásúak és energiaigényû országok gõzerõvel építik az atomerõmûveket.

A szavazás kicsit pontatlan és ellentmondó abból a szempontból, hogy az atom + megújuló a nyerõ, mert az atomerõmû Franciaországot leszámítva mindenhol alaperõmû, de követõ erõmûnek is kell valami. Tisztán atom nem lehet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Hát, most mit csináljak, úgysincs beleszólásom a dolgokba?. Elmélkedni meg nincs kedvem rajta, van elég bajom, úgyis a fejem felett döntenek ilyen dolgokban.
Carlos
Nem érdekel a kérdés

Þór vígi þessi rúnar

Molnibalage
Azért ez szomorú, mert a döntést nagyon keményen megérzed a saját bõrödön. Konkrétan most is, mert ugyebár Paks az éves villamosáram fogyasztás kb. 38-42%-át adja és olcsóbban minden másnál.

zsutyesz
A megújuló energiaforrásoké a jövõ, ezeken kellene elkezdeni dolgozni.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Nem érdekel a kérdés...

Nekem aztán olyan mindegy hogy építenek-e vagy nem újabb reaktor blokkot...
immovable
Nem érdekel a kérdés.
Zetorg
nehéz a fejed 😄

OrioN the S
milyen parbeszedek voltak a sikoltast kovetoen? 😄 arra vagyok kivancsi 😄

Ez durva 😄 Jót röhögtem rajta 😄

#49766: pontosan ezt akartam mondani

elégedett sóhajjal?
tommygear
angolosan 😊
TheRock18
Ö N G Ó L

BMW Über Alles!

mit?

autoszimulator
hát, én is sokat ülök, de káprázni nem szokott, esetleg ha kis betûvel írt szöveget olvasok, akkor kis ideig "nagynak" látom a dolgokat.

[ilyenkor kell tükörben pózolni, mindened nagynak tûnik<#gonosz1>]

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
😄SADsa

számból vetted ki

.: mobilize.hu :.

de mivel feltörtem az sg-t, így levettem a bant