A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt h kiáltoztam apu-apu, berohant hozzám, én meg megkérdeztem h h kell megállni... De állítólag, volt olyan is h kérdeztem, h mennyi az idõ ? 1 óra. Mennyi az idõ ? 1 óra. Jó, de hány óra van ? Meg random felkiáltások is, hol a labda, lapát, macska, etc 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
BMW Über Alles!
bár,lehet nem történik semmi(ez valószínûbb) 😄
BMW Über Alles!
de lehet ez is csak egy amerika megmenti a világot film lesz, de legalább látványos... ám a maják szerint jönnek az ufók, és megmentenek minket
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
BMW Über Alles!
Paksi árám árában a hulladéktárolás költsége is benne van. A jövõ számára a ma még elhasznált hasadóanyag nem az, mert a szaporító reaktorok képesek lesznek elvileg felhasználni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ale Alonso! poppe fan club™
ezért kell kilõni az ûrbe, hátha E.T.-ék hasznát vennék <#nevetes1>#nevetes1>
Meg van sok hülye zöld, azok is tuti kitalálnának valami fasságot...
de a radioaktívhulladék "soha" nem bomlik el...végülis soha,mert kb. 50000év..és azt úgysem éljük meg
BMW Über Alles!
Végül a másodikra szavaztam, mivel félrenyomtam az "egyéb" gombot 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amíg nem okoz egészségügyi károsodást nekem, addig nem érdekel 😄
meg ha 100 plusz reaktort építenek,akkor is ennyibe fog kerülni az áram...
BMW Über Alles!
- Mindenhol növelik a meglevõ blokkok teljesítményét.
- Pár droid országot leszámítva az igazi haladó gondolkodásúak és energiaigényû országok gõzerõvel építik az atomerõmûveket.
A szavazás kicsit pontatlan és ellentmondó abból a szempontból, hogy az atom + megújuló a nyerõ, mert az atomerõmû Franciaországot leszámítva mindenhol alaperõmû, de követõ erõmûnek is kell valami. Tisztán atom nem lehet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ale Alonso! poppe fan club™
Nekem aztán olyan mindegy hogy építenek-e vagy nem újabb reaktor blokkot...
#49766: pontosan ezt akartam mondani
[ilyenkor kell tükörben pózolni, mindened nagynak tûnik<#gonosz1>#gonosz1>]
.: mobilize.hu :.