127612
-
Bankkártyát, igen. -
készpénzt. -
Blum #121523 Ilyenekre ott van a chat -
trebron #121522 Erre megoldás lehet, ha olyan kérdést tesznek be, amire minden nap mást tudunk válaszolni.
Pl.: Hogy telt a napod? Milyen jó dolog történt ma veled? stb. -
kamionosjoe #121521 Mostantól mindig nekünk kell szólni, hogy legyen új kérdés? Pfffff
-
kamionosjoe #121520 Egyenlő arányban használom őket
egyéb - nem használom, mivel nincs olyanom, sőt a bankkártyámmal még online sem tudok fizetni, mert csak egy sima maestro -
trebron #121519 Az összes lehetséges fizetési módot használom.
QR kód alapján fizetem be a mobilommal (MasterCard Mobile app) a telekomos internetet és otthoni csomagot.
Internetes vásárlásaimnál (pl.: mozijegy) Szintén mobilommal fizetek (PayPal app).
Parkolást smssel fizetem be.
Kávéautómatánál mobillal fizetek (Simple app).
Rezsit és albérletet átutalással fizetem ki.
Bevásárláskor Auchanban Paypass-szel.
Gyorséttermeknél szintén Paypass.
Készpénzzel fizetek, ha akarok adni borravalót - pl.: Autószerviz, gumis, éttermek.
Nagyobb összegű vásárlásoknál(műszaki cikkek, ruhák stb.) bankkártyával fizetek.
A fentiekhez jelenleg van egy Paypasses bankkártyám, Paypass matricám illetve a mobilom, ezeket kell magamnál hordanom. -
Blum #121518 Készpénz
Nem
Utálom a bankkártyás fizetést, erről a paypassos f.szságról meg hallani sem akarok. -
Ezt a paypassos meggyőzést senkinél sem értetem. Ha fizetsz vele simán, akkor paypasstól miért a nagy félelem? 5k felett PIN kódot kér, de gondolom veheted lentebb is a határt. Ugyanúgy kapsz SMS-t, ha pénzt venne le bárki, ha nem te voltál azonnal letiltod. -
Bankkártyával jobban szeretek fizetni. Készpénzzel csak pár száz forintos tételeknél, illetve ha egyáltalán nem lehet kártyával.
Paypassom nincs, valahogy nem tudom meggyőzni magam róla...
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2014.11.22. 21:43:53 -
ManoNegra #121515 Ha egy mód van rá, készpénzt használok. És fogok is, amíg még lehetséges! -
Fele fele.
Egyéb: nincs PayPass a kártyán :( -
Freeda Krueger #121513 Fele fele arányban,bár mostanában sűrűbben bank kártya.Pay Pass-t használom. -
Bankkártyát amikor csak tudok, mert a kp felvétel fizetős. Igen, mert rohadt mód kényelmes. -
Neocortex #121511 tárcába tartok egy teli tank készpénzt mindig, aztán mindenhol kártyával fizetek, ha nem lehet akkor nyúlok csak a kphoz -
Kb. egyelő arányban, mennyiségben, havi 3-4 készpénzfelvételem, a van. A 2-3k vásárlásokat is kártyával intézem. A legnagyobb kiadásom meg online megy... (albérlet, rezsi) -
böff. -
EnxTheOne #121508 uj kérdést -
Nagyjából így.
Ha már unom akkor Hagyományos borotva, borotva zselé. Meg körszakállat hajnyíró, vagy valami nyíró cuccal, mikor hogy. -
-
-
jogos, sorry -
ezt leginkább borotvakésnek hívják nem kihajtható akárminek -
zacsiszőrre tényleg határozottan kellemes. -
Chuck Norris is ilyet használ, persze nem az arcán. -
sok idő, ez inkább a kényelmes hétvégéken jó. Amúgy igazán csak akkor lesz tőle sima az ember arca, ha növési iránnyal ellenkezőleg borotválkozunk, ott viszont nagyon élesnek kell lennie, mert elég ha egy szőrszálon fennakad, már ugrik, és vág. Én most ezt gyakorlom :P -
Fbn Lx #121499 attól függ, milyen hosszú
szakállvágóval nyomtam 1-2 mm-esre, arcközépen meg ahol ritkás (bajusz) ott leborotválom teljesen 3naponta, de elbaszódott a gép
szóval most kéthetente megy csupaszra, először ollóval rövidre aztán sima borotva -
Neocortex #121498 na ez az amit sose emelnék az arcomhoz :D -
most kicsit zavarban vagyok, de úgy érzem a többiek nem tudják mi az a kihajthatós borotvapenge :D csak mert én ilyennel borotválkozom, mint lejjebb írtam, de ez se rossz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Xing #121496 Egyéb: borbély -
kamionosjoe #121495 Pedig a víznyomást lehet szabályozni házilag is. Nézz be a csaptelep alá van-e beépítve egy szelep amit kézzel el tudsz csavarni. -
Ha eszmecserére gondolsz, most nem szándékoztam. -
ne flémelj már megint
-
csá vicc -
csá clio -
Neocortex #121490 itt proli háztartásban nincs ipari nyomású csaptelep :C -
erős sugarú vízzel azt ki lehet mosni
-
Az bátor! :D
Én még ezzel a hülyebiztos cuccal is néha megvágom magam. -
Neocortex #121487 jóaz, legalább meg lehet tisztítani a pengéjét, nem úgy mint ezeknek a 20 pengés szaroknak amik direkt úgy vannak tervezve hogy közé ragadjon a sok dzsuva -
Szép darab nagypapi