A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Szlovákokat.Senki sem mondta,h vezessék be a nyelvtörvényt,õk maguk tették...Vitték az ország eszaki részét,vitték vele a magyarokat is,akkor mostmár fogadják el,h ott vannak,és magyarul beszélnek,mikor akarnak v ha ennyire zavarja õket felõlem visszaadhatják õket akár földestül is.:p

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

szlovákokat

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Nem érdekel, tiszta szégyen.

toysoldier
A szlovákokat

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

belapeter
Na ezt a kérdést nemértem.
Én Szlovákiában élõ magyar vagyok.
Most ezzel mit céloznak?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

"nem érdekel."

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

A szlovákokat.

alapjaba véve nem lenne bajom a szlovakokkal mert akik felvideken laknak azok altba normalisak de akik beljebb azok a köcs.g tooot faxopok azokat ütni kell :D 60% faxopo de lehet h ez is az az idiota miniszteruk miatt van
0Fritz0
Béke van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Doomista
Fogalmam sincs. Nem értem ezt az ellenségeskedést...mire jó ez ? Ezt sem értem...Miért nem lenne jobb a béke? Olyan szépen meg él sok ország egymás mellet békében, miért jobb a szlovákoknak hogy feszültség legyen ? Ezt sem értem...Ennyi eszük sincs, hogy felfogják, békében jobb lenne élni ? Áh...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

OrioN the S
mondjuk 1 jo pont nekik ,hogy a sor az olcso :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

milk4
A szlovákokat.

Köcsögök még a zebrán is majdnem elbasztak már vagy 5x.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ChuckyHUN
A magyarokat.

2

1.59%

van 2 szlovák topiklátogatónk xDDDDDDD

amúgy: nem érdekel

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Heffi
Nem érdekel.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Nem tudom / nem érdekel.

Bandee1987
A szlovákokat. Nem nálunk van szélsõjobboldali, nacionalista, kisebbségellenes kormány, hanem náluk.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dick Riddick
*média*

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Errõl a témáról nekem megvan a saját különbejáratú véleményem.
Volt alkalmam szlovák emberekkel beszélgetni, az õ meglátásuk szerint a szlovákok nagy részének nincs semmi baja a magyarokkal. Olyan mintha a magyarokat egytõl egyig gárdistának titulálnák. Tudjuk hogy nem így van.
Szlovákiában komoly pártérdek lett a magyarok elleni uszítás, ezzel egy zászló alatt lehet egyesíteni az embereket. A magyar és szlovák médi pedig rátesz erre még jó néhány lapáttal. A radikalizmus mindig is jelen volt a közéletben, idõrõl idõre felbukkan, és új erõre kap. Szlovákiában ez történik. Nálunk is volt rá példa, és valószínûleg lesz is még.
(Ez a Nagy-Magyarország téma pedig nevetséges, ebben a kis államban sem tudunk rendet tenni, nemhogy egy nagyobban.)

Dick Riddick
Picsán rúgni? :)
Õk az EU.

Lacee86
A szlovákok gerjesztik a feszkót, ez egyértelmû. Nemtom amúgy mire fel verik a nyálukat, mikor tképpen egy évszázadokon át magyar földet neveznek az õ országuknak "Szlovákia"-ként. Tényleg felháborító amit mûvelnek, ennek komolyabb következménye kellene h legyen (nem háborúra gondolok természetesen, bármiféle erõszakot elítélek).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tommygear
házigazda tegye már be nekem ehez a modern skinhez ezt:

kössz :D
tommygear
pfff szlovákia, miaz?
szlovákia? az mi? Ilyen állam nincs. (sajnos van)

Bruk
Jelen helyzetben nem tud érdekelni.

szlovákok?
akik tõlünk kapták a földjüket?
aha, ok

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hegi90
Média+nacionalisták
meg néhány hataloméhes politikust (fõleg a szlovák oldalon), de ez már csak egy következmény.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Scottt
A szlovákokat.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

poppe
a szar náci szlovák kormányt! szlovákokkal semmi bajom, meg úgy általában a körülöttünk élõkkel, de ez a mostani szlovák kormány egy náci szarkupac

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Mike at home
én nyugost vagyok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

HöfEE
Mike vegyél be egy nyugtatót jót fog tenni.

Mike at home
mitõl lennék primitiv vagy frusztrált
ha egy kicsit elmagyaráznád

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

stationx
sajnálni? elég primitív, vagy frusztrált lehetsz, ha ez jött le a kommentembõl. :DDDDD
Mike at home
vedd csak magadra
tetszik a fekete nyilas cucc? jó benne masírozni? erõsnek érzed magad a csordában? puskád mikor lesz? gyakorlatoztok már?

Mike at home
mikor épp? zsidók területet kaptak
nem visszakapták
sajnálod tõlük?
legyél zsidó te is, és akkor örülhetsz

Mike at home
nagydarab Ödönke elveszi a kisautódat, te visszakéred Ödönke meg lebasz neked egyet. Erre elmész óvónénihez, de õ azt mondja, haggyá' már. akkor kié az autó? ha van egy kis eszed, nem a játékautót siratod az óvóda hátralévõ részében, hanem kitalálsz magadnak vmi mást, és az óvónénit sem bazstatod óránként, hogy szerezze vissza az autódat, mert kurvára unni fogja már a siránkozásod

stationx
Zsidók, meg épp visszakapták a területüket.
Mike at home
naja, csakhogy akkor most a törökök is benyújthatnák az igényület, sõt, portugálok, spanyolok, hollandok, angolok, stb, stb
mindig van aki éppen veszit, más meg éppen nyer
a sebeink nyalogatása azonban nem vezet sehová, lásd muszlimokat, akik mind a mai napig az ókorban megszerzett majd késõbb elveszített vezetõ szerepüket siratják. no meg a keresztes hadjáratokat. mennyi idõ telt el? 800 év? olaj nélkül hol lennének?

Mike at home
EU-n belül háború? :o kicsi vagy még, majd kinövöd.

Mike at home
Mindkét oldalon a nacionalisták a felelõsek.

ezzel együtt úgy gondolom, Szlovákia nem létezik, az csak egy kreált állam. És ezt õk is tudják. Szinte az összes helységnevük magyar, a magyar parlamentben ülnek, jó, hogy frusztráltak.

tenkenorman
A szlovákokat. NEm tudom ki akarta elsöpörni a magyarokat a föld felszínérõl.
Nincsen hazátok!!!!

http://www.tenke.hu

HöfEE
Azért akkor sem mindegy milyen ország fennhatósága alatt él egy nemzeti kisebbség ebbõl problémák lehetnek (lásd szlovák nyelvtörvény) . A másik dolog meg ,hogy igaz hogy nincsenek EU-n belül lezárt határok , de csak egyszer alakuljon ki háborús szituáció két ország között (nem kívánom hogy legyen, sõt, de ez bármikor megtörténhet) akkor mindjárt problémás a dolog.

QuippeR
tetemes összeget, ez tény. de fenntartania se kellett ezeket a területeket.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Természetesen nem. Viszont ki lehet számolni, hogy az ország mennyit veszített értékes területeibõl. Bányák és mostmár turisztikai szempontból is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

QuippeR
és akkor utána azt csinálnak a magyar kisebbségekkel, amit akarnak, vagy hogy gondoltad? alapvetõen az embereknek ma már nem a föld elvesztésével van baja, hanem hogy magyarokat piszkálnak mindenféle komplexusos emberek a vélt sérelmeik miatt.

Inkább valami anyagi kárpótlást tudnék elképzelni. Ami bõven kihozna az adóságból minket.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Molnibalage
És minek visszacsatolni? Azokat a jogokat kellene csak biztosítani, amik papíron meg vannak nekik. Az országhatár sem számít már, mert õk is EU tagok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

QuippeR
mindenféle revizionista ötleteket elvetek, de azért szeretném emlékeztetni az embereket, hogy például a török idõkben 150 évig volt az Ottomán Birodalom jogos tulajdona Magyarország nagyrésze, mégis visszakerült. szóval az, hogy 90 éve volt Trianon, nem érv amellett, hogy örökre így is maradjanak az országhatárok. fõleg mivel a trianoni békeszerzõdésnek gyakorlatilag az egyetlen érvényben maradt pontja a Magyarország határairól szóló, az összes többit megszegték a felek. (nincs Csehszlovákia, nincs Jugoszlávia stb.)

(más érvek persze vannak. például üdvözlöm mindenkinek az anyukáját, aki bármiféle fegyveres konfliktust akar, remélem börtönben döglik meg.)

"Lásd elsõ és második bécsi döntés. Én azzal tökéletesen kiegyeznék."
Ma már az sem lenne reális.

OrioN the S
Hat regen a Hun szo hallatan osszefostak magukat ,de nem biztos ,hogy az most elonyos lenne ,ha mindenki felne. Meg akkoriban azert feltek ,mert barbarnak mondtak a hunokat ,mivel lemeszaroltak "par" embert. Mondjuk most nem felnek es leciganyoznak :D ez se jobb...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

HöfEE
Nem lenne fenntartható a jelenlegi gazdasági helyzetben ezzel teljes mértékben egyetértek (fõleg ilyen vezetéssel a nyakunkon). De az emberek nagy része nem is vágyik a történelmi Nagy Magyarország teljes területére, nem is lenne semmi értelme, felesleges és tele lenne nemzeti kisebbségekkel amibõl aztán tényleg balhé lenne, teszem hozzá jogosan ha hozzánk kerülnének. Én szerintem épeszû határok között kell gondolkodni és a cél a magyarlakta területek visszacsatolása lenne . Lásd elsõ és második bécsi döntés. Én azzal tökéletesen kiegyeznék.

Molnibalage
Terület esetén érdekes dolog, jogos tulajdonról beszélni, mert az idõk folyamán volt az már mindenkié. Azt pedig érdemes meggondolni, hogy nagyon sok területen soha nem volt magyar többség.

A visszasírt Nagy Magyarországon 50% sem volt magyar. Tényleg frankó lett volna egy olyan dolgot átélni ami a jugóknál volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM