A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
"böribe"? <#hehe>
btw külföldre menekülnék, irány mondjuk Ausztrália, aztán sok szerencsét a megtalálásomhoz mondjuk az outback-en.

"The trees move. Do you not see it?"

TheRock18
fogalmam sincs...
már könnyû eljutni külföldre,de ha elkapnak,úgyis kiadnak Mo.-nak :S
valszeg,az utolsó pillanatig menekülnék,és ellenállnék,ha kell meg is halnék,de böribe nem mennék...

BMW Über Alles!

chhaya
Ha ártatlan vagyok, akkor külföldre mennék,
ha jogos a büntetés, akkor lehetséges, hogy bevonulnék.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Bandee1987
Akkor már inkább olyan országba, aminek nincs kiadatási egyezménye Magyarországgal.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tenkenorman
elõször arra gondoltam hogy kinyírnám magam. de elõbb megnéznék egy két jó akciófilmet lelkesítõnek.

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Megkérnék valaikit hogy segítsen. Mondjuk vegyen fel nekem egy nagyobb összeget, és kimennék mondjuk finnországba, talán még amerika jöhetne szóba de úgy hogy már elítéltek nemhiszem hogy sikerülne...

http://www.tenke.hu

Dick Riddick
Külföldre menekülnék.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Letölteném a büntetést.

külföldre menekülnék mint a cigányok

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

[HUN]FaTaL
Külföld

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Külföldre menekülnék

Így elsõ benyomásra inkább külföldet választanám, tehát az elsõre nyomtam.

De egy életen keresztül számüzetve és remeteként élni nem tudnék, és egy idõ után lehet hogy kicsinálnám magam...
Igazából ez egy nagyon elgondolkodtató kérdés...
Doddy a düdõ
kinyírnám magam

jhetedikj
Külföldre menekülnék

Most tervben van egy külföldi munka úgyhogy erre nyomtam, de itthon is tudnék olyan helyet ahol nem találnának meg. Remélem ilyenre azért nem kerül sor. :-)

anno 1987

Sickness
Bevonulnék és vinnék síkosítót

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

MR ME
nem tudom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Talán itton bujkálnék, mert töketlen a rendõrség. Kint megcsípnének.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Valami mást eszelnék ki

Bandee1987
Egyébként nem lényegtelen, hogy jogosan -e vagy sem. Mert ha pl. ártatlan vagy vagy sokkal kevesebb járna egy adott embernek, akkor megérteném a külföldre menekülést.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

zsutyesz
Letölteném a büntetést

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

immovable
Nem tudom.
Carlos
Letölteném a büntetést

Þór vígi þessi rúnar

tigerbácsi
lövésem sincs. talán külföldre menekülnék. de nem tom merre.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

levágnám a hajam kopaszra , szakállt növesztenék és elvonulnék egy félreesõ kis faluba gazdálkodni vagy állatokat tartani , a kutya sem keresne ott

Molnibalage
Az EU-t meg nem értem. Ma reggel hallottam, hogy mondtaj egy enyjét. Ez vicc. Nagyon egyszerû. Aki ilyen törvényeket hoz, mint ez, attól szimplán megvonnám az összes EU-s pénzt. A pénz elég univerzális nyelv. A hiányát mindenki megérzi. Ha nem viselkedsz úgy, ahogy kell, akkor viesld következményeit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Simaji
Szerintem egyértelmû, hogy ki kezdte elõször a vergõdést... Ha mégse akkor megsúgom, hogy nem mi...

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Mike at home
óvódás vagy! dehogy edzenél :)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Ennyi, nem kell mindent eltûrni.
OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nem jó példa.
Addig edzenék, amíg ödönkébõl a szart is ki nem verem, és mellesleg visszaveszem a kisautómat.
Kár, hogy kevesen fogják fel így.
egyértelmûen a szlovákokat.
nem tartják tiszteletben, hogy békében tölthetik a napjaikat a tõlünk lopott földön.
Bruk
Annyit fûznék az egészhez, most van idõm..
"A szlovákokat"

A nyelvtörvénnyel nyilván azt akarják elérni hogy "kihaljon" a szlovák magyarság. Mert ha egy népcsoportnak elveszik az anyanyelvét akkor annak vége...

Így egyértelmû hogy inkább a szlovákok a hibásak..
Bár amikor volt az a meccses balhé akkor azelõtt hallottam pár magyar szurkolót így menni itt nálunk: "Dögöljenek meg a szlovákok!" ...

89
azokkal még nem is lenne baj... a baj az ultranacionalizmussal és sovinizmussal kezdõdik

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

chhaya
Mindkét oldalon az idióta emberek és a média.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

maffioso
attol függ ki számít annak, ha az annak számit aki megverte a magyar lányt akkor igen, ha ar endõr annak számit akkor is, ha az a szlovák aki békében tud élni a magyarral már nem az akkor igen a nacionalistákra

\"If in doubt, flat out!\"

N1ggA
gondolom aki a szlovákokra szavazott, az szlovák nacionalistákat értett ezalatt

Spread De Love!

Motoroj
A szlovákokat.

Igazából azokat, akik a határokat elrendezték.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

somdav95
A szlovákokat. -->nyelvtörvény??rohadnának meg... nem engednék senkit át szlovákiába, magyar turizmus megszûnne, aztán nézhetnének a pucér picsájukkal a semmi közepén, mert h már nem tudnának minket leszedni...

N1ggA
Mindkét oldalon a nacionalisták a felelõsek.

Spread De Love!

[HUN]FaTaL
Mindkét oldal.

http://goo.gl/gd6Zi5

immovable
Ez gondolom RÁD is vonatkozik.
Pepsi Twist
Nem tudom / nem érdekel.

LESZAROM EZ EGÉSZET

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

"amúgy látszik mennyire puhapöcsû lett ez a magyar nép"
Magad jellemezd.
Egyébként csak azért mert már van egyeseknél józan ész és nem akarnak háborúsdit.

89
"Idõsebb vagyok mint szlovákia" <#mf2>

kérdésre: szlovák ultranacionalisták és a média

revízióról: II. Bécsi döntés ma is aktuális lehetne...de minimum egy területi autonómia

amúgy látszik mennyire puhapöcsû lett ez a magyar nép...szánalom...megnéztem volna néhány arcot a 150 éves török hódoltság idején, hogy bemegy a helyi csárdába és elkiáltja magát, hogy "nyugodjunk már bele a területi veszteségeinkbe...elvesztettük a háborút...régen történt" minimum betört fejjel végezte volna...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Ez a nyelvtörvény már majdnem hogy fasizmus a Magyar nemzetiségûek iránt... :S
CoolX
szlovákok
(a mocskok)

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

JohnnyNapalm
nem érdekel

CopyKing92
szerínted? Szlovák az hóóót ziher.. mi az hogy nem lehet magyarul beszélni?:D itt meg lehet? hogy is van ez?:D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

NEOreg3
lepényhal.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Egyértelmûen a Szlovákok húzták ki a gyufát...
Bár ez az egész hisztéria politikailag van gerjesztve, ugyanúgy hibásak a kialakult helyzetért a Szlovák és Magyar politikusok is.