A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veled sem folyatok további kommunikációt ebben a témában!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Méghozzá az õseink a hibásak! Ki kellett volna nekik itt irtani innen Európából mindenkit aki nem hódolt be nekünk, akkor még büntetlenül megtehették volna. Az elején még jól csinálták aztán egyre töketlenebb vezetõk jöttek. Egyre lejjebb süllyed ez a magyar nép sajnos. :/
anno 1987
Miért is jogosan a miénk?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
" Teljesen igazuk van. Azok már az õ területeik. Kész, ennyi."
Úristen. Sírógörcs. Tõled ha ellopnak valamit ami a te jogos tulajdonod , és te ezután kifejezed az illetõ felé a "nemtetszésed", majd kapsz egy lebaszást, utána annyit mondasz hogy, jogos igen, ez már a te tulajdonod?! És ez megváltoztathatatlan. Bocsáss meg , de aki így gondolkodik az hülye.
Minek? Úgysem kapnánk meg belõle semmit.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Úgy pusztulna bele a gazdaság ahogy van. Aztán amikor már nem telik új hacukára meg csíkoszászlóra akkor majd rájössz, hogy nem volt annyira jó ez a nagymagyarországosdi. Nem a múltban kéne élni, hanem jobbá tenni a jelent. (és ez nem azt jelenti, hogy monnyonle, viktor szeretünk, meg egyéb okosságok)
Þór vígi þessi rúnar
"Ezen meg csak röhögök pedig igazából sírnom kéne. Mai napig nem fogom fel miért fáj az valakinek aki ráadásul elvileg ugyanazon nép tagja, hogy külhonban rekedt társaival rokonszenvet vállaljon és ha esetleg valamilyen lehetõség adódna erre, újra egy hazában élhessen összes nemzettársával együtt, otthon."
Talán azért mert azon nemzeteknél meg nem vált ki rokonszenvet, hogy te egy valaha létezett nagy állammal rohangálsz. Utána meg megy a csodálkozás, hogy utálnak minket a környezõ országok. Hát hogy a f@szba ne utálnának. Teljesen igazuk van. Azok már az õ területeik. Kész, ennyi. Túl kellene már lépni ezen és ahelyett, hogy hergelitek/hergelik õket, inkább minél hatékonyabban, tárgyalás útján konszenzusra kellene jutni a külföldön rekedt magyarok érdekében, hogy jobb sorsuk legyen az idegen országban.
Mert félnek.
"szívesen díszelegnek nagy Magyarország térképpel szóval kapj agyadhoz "
Ezen meg csak röhögök pedig igazából sírnom kéne. Mai napig nem fogom fel miért fáj az valakinek aki ráadásul elvileg ugyanazon nép tagja, hogy külhonban rekedt társaival rokonszenvet vállaljon és ha esetleg valamilyen lehetõség adódna erre, újra egy hazában élhessen összes nemzettársával együtt, otthon.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nem látod hogy az itteni szélsõségesek,szlovák szélsõségesekkel elvtársak?A különbség annyi hogy a szlovák nacionalisták magukat tartják kiválasztottnak,míg az itteniek a magyarokat.....
A félkatonai szervezeten meg kicsit mosolygok. Mitõl is félkatonai? Azért, mert tudnak menetelni és énekelni egyszerre?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A hazai nacionalistáknak azokból van elegük akik csak nyelik a pénzt, de semmit nem adnak a társadalomnak és bizony sokszor keményen bûnöznek, büntetés nélkül. Meg azokból, akik fent kapják az iszonyatos pénzeket a semmire. Lásd BKV, MÁV, és még írj ide egy szép hosszú listát.
Továbbá ennek a bizonyos pártnak van egy fél katonai szervezete akik szívesen díszelegnek nagy Magyarország térképpel szóval kapj agyadhoz mert ezeknek nemcsak a kisebbség meg a bûnözõk szúrják a szemüket.
Arról meg már nem is beszélek, hogy a párt 3 "nagy" alakjából egyet egész jól ismerek mivel tanárom volt a másikat meg tv felvételrõl "ismerem". Egyik sem lenne szerencsés választás az országunk kormányozására, errõl biztosíthatlak.
Ha jól értem, a nagy difivel megint a lopós cigányokra utalsz, ugye? Ebbe nem szeretnék belemenni, mert szerintem is probléma az õ integrációjuk, itt nincs vita.
Csak az általában vett széljobber nézõponttal van bajom, így érthetõbb? Amit az elõbb leírtam: ami nekem nem tetszik, azt betiltom, ami tetszik, azt meg kötelezõvé teszem.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Érdekes itt Magyarországon a sok nacionalista,ide szélsõséges magyar vezetést akarnak.hogy is van ez?a szlovákok szlovákoskodása rossz,de magyarkodni jó...
Akkor liberális szemlélettel visszavágva leszarom, hogy neked mi teszik vagy mi nem. Megfelel? :)
A között is nagy difi van, hogy valakinek nem tetszik, hogy valaki magyarul beszél (azért ez sem szép dolog), vagy hogy valaki olyan életmódot folytat, hogy az USA-ban már rég lelõtte volna egy farmer...
Ezt egészíti ki, hogy míg itthon az arra fogékonyak a zsidókat utálják/félnek tõlük, a szlovákoknál a magyarok a "mumus". Amire én utaltam (és szerintem BaliBoy is, de nem akarok a nevében beszélni), hogy joga van-e bárkinek (jelen esetben az államot vezetõ pártnak) betiltani a neki nem tetszõ jelenségeket, pusztán arra hivatkozva hogy nem tetszik. Hogy egy mostanában sokat emlegetett érvelést idézzek: nekem úgy általában nincs bajom a magyarokkal/melegekkel, de sokkal jobb lenne mindenki számára, ha a furcsa, esetleg undorító szokásaikat (buzulás/magyarul beszélés) otthon, a négy fal között mûvelnék, nem botránkoztatnák meg a tisztességes szlovák/hetero többséget.
Minden nézõpont kérdése, ebben az esetben mi magyarok vagyunk a fasz rossz végén... De az õ nézõpontjukból, saját logikájuk mentén a Slotáék úgy gondolják, hogy nem tesznek semmi rosszat.
Lehetne még ilyen analógiákat sorolni, de szerintem nem érdemes, ha így sem látod a párhuzamot, akkor sajnálom.
Aki szereti a hazáját, és tesz is érte, az jó értelemben vett hazafi, patrióta (ld wikipedián a patriotizmust). A szélsõségesen nacionalista hozzáálláson azt értettem, amit talán a sovinizmus címszó alatt találhatsz meg, a kettõ egyáltalán nem azonos, hiába akarjuk egybemosni.
Talán én nem szerethetem a hazámat, hogy nem utálom mellé a többi népet, és támogatom az EUt, meg az emberi jogokat?
Az utolsó mondatodra is akartam válaszolni, de szerintem ez a fórum sem jó terep az olcsó sértegetésre, amit úgy tûnik te bármilyen vitában azonnal elõveszel, legalábbis a topic elõzményeibõl ítélve.
Szóval szerintem a szlovák vezetés a felelõs. Nem nyomok rá a szlovákok opcióra mert nem ítélhetek el egy egész népet, néhány idióta miatt. (ennek ellenére nem vagyok túlságosan oda úgy általában a szlovák emberekért de az más tészta)
Itthon a szélsõséges, nacionalistának titulált csoportosulásnak egy elég jól behatárolható csoporttal van erõs konfrontációban, akik eléggé, jól behatárolható, bûnözõ / semmittevõ életmódot folytatnak.
Ne keverjük már össze a dolgokat...
Mellesleg mi az, hogy nacionalista? Az, hogy szereti és tesz a hazájáért. Ez bûn? Az összes liberális kinyalhatja a seggem, de csak akkor ha megengedem.
nem szeretnék olyan helyen élni...
Más: egyébként beszélgettem a témáról egy Szlovákiában élõ magyar barátommal, õ elõször nem is igazán értette, mirõl kérdezem, amikor a magyarellenességet vetettem fel. Annyit válaszolt hogy az egész szlovák-magyar szembenállást mindig választások körényékén elevenítik föl, szinte minden pártnak kényelmes hogy e mentén is meghatározhatják magukat. A valós helyzet ennyire azért nem kiélezett, bár '90 óta folyamatosan van egy alapfeszültség.
Úgyhogy milyen "nagyszerû" lenne, ha itthon is hatalomra jutna egy ilyen. Bár már abból is baj lesz, hogy a közelébe jut.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
õszinte vagyok. néha annyira, hogy meg is bánom...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)