A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
.: mobilize.hu :.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ezt csináltam ^^ csak nem a fegyház miatt 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mind azt mondják, hogy nem olyan jó. Persze azért próbáld ki. <#eplus2>#eplus2>
Szabályozott módon meg úgysem mûködne, ez egyértelmû.
De akkor ne menjünk el az anarchiáig,: nem kénye kedve szerint, a hozzátartozó a bûntény súlyának megfelelõ mértékû büntetést hajthatna végre/szabhatna ki, pusztán a természete fölött dönthetne.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
DE!: Sosem lehet tudni, h vkibõl ilyen szituáció mit hozna ki, még a legbékésebb embernél is elõfordulhat. Magamról sem mondanék semmit 100% biztosan.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ez nem jön össze hiába akarjátok... 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Mellesleg szerintem egyáltalán nem mellékes, hogy ártatlanul vagy bûnösként szabják ki rám a fegyházbüntetést.
Nemrég láttam a "Guildfordi Négyek"-rõl szóló filmet.
Ártatlanul ültek 15 évet..., azért azt kibírni...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(igen, ez az AB fe
ladata, hatásköre, más egyebek mellett)
Utólagos normakontrollról volt szó (igen, ez az AB fe, és alkotmányellenesnek találták. Az Alkotmány 8. § (4) szerint az élethez való jog nem függeszthetõ fel, nem korlátozható rendkívüli állapot, szükségállapot vagy veszélyhelyzet idején sem.
Ennek fényében legalábbis furcsállom, hogy ily' meglepõ magabiztossággal szólod le az említett határozatot.
<#eljen>#eljen>
vagy ez kéne, hogy dolgoztatni õket, mint állat vagy mint a régi korokban...egy cella egy ember...és ne tudjanak érintkezni, beszélni egymással (max a látogatókkal)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Gondolj már bele, az állam végzi az önbíráskodás. Tegyük fel, megölik a bácsikádat, ezért az állam úgy gondolja, hogy 10 évre bezárja az embert, holott a bírónak, az ügyvédnek, senkinek sincs semmi köze se a bácsikádhoz, se a gyilkoshoz. Mégis eldöntik a bácsikád felesége és gyerekei helyett, önbíráskodva, hogy mit kell az illetõvel csinálni, ahelyett, hogy ezt a jogot átadnák a hozzátartozóknak.