A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
nem is az volt a kerdes 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

seggluk nem nemiszerv.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Picar77
Néha-néha belefér, de nem rendszeresen.

()() (^^)

immovable
Felvonuló vagy-e.<#gonosz1>
Hetero párkapcsolatban néha mehet, de nem olyan nagy szám, hogy e nélkül ne lennék meg.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

poppe
ez szorosan kapcsolódik a tegnapi sittes kérdéshez? mert akkor gusztustalan... 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Azért azt tisztázzuk, hogy melyik oldalon állunk. Szerintem ez nem elhanyagolható <#buck>

immovable
Néha-néha belefér, de nem rendszeresen.
Olyan már volt 😊

Khm... iszogattunk, iszogattunk? <#idiota>

Ability
Aranyfalatka, most ne izélj már, az ismerõs szöszy csaj is megmondta, hogy nincs ezzel semmi gáz, lyuk lyuk, érted? SICNESS? HOL VAN MÁR AZ A KÉTVÉGÛ MÛF*SZ AMI KÉT HETE RENDELTEM? Remélem a termékeid mellé adsz minõségellenõrzési próbát is, szóval személyesen hozd házhoz. <#vigyor1>
Ability
Sajnálatos módon a nyomkövetés funkció, ahol személyenként az összes kérdésre leadott szavazatok csoportosítva vannak éppen nem üzemel a már hatalmas méretû adatbátis miatt. De ne aggódjatok, hamarosan megjavítom. 😊
Ability
Volt már olyan, nem is egyszer. MINDENT TUDOK RÓLATOK!!!!44 Azt is, hogy ki kicsoda, azt is, hogy ki mire nyomott, szépen össze vannak fûzve személyenként, azt is tudom, hogy ki mikor melyik oldalt nézegette, és egy nap hányszor jön be ide, azt is, amit másik topikban szavaztok, azt is, hogy milyen kérdéseket szavaztok le, MINDENT!!!44 <#gonosz1><#idiota>
Ability
Na majd akkor mondjátok, hogy hülye kérdés, ha esetleg bekerül amit most küldtem be. <#idiota>
Mike at home
ki teszi fel ezt a rengeteg bûnözéssel kapcsolatos kérdést? beépült ide a rendõrség? legközelebb mi jön? mit loptál és mennyi értékben?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

autoszimulator
ha kiszabták rám, jobb esetben megalapozott oka van, akkor pedig leülöm. ha gyorshajtok is úgy számolok, hogy ez bizony akkor most 30ezer lesz, legfeljebb örülök, ha sikerült megspórolni.

.: mobilize.hu :.

Lacee86
Bocsánat, de tényleg undorítónak tartom na.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Scottt
Légió(Bár mostanában már kiadnak õk is próbálkoznék)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kultúrált véleményt hallhattunk kérem szépen <#idiota>

N1ggA
arra még tudnék válaszolni.
de erre nem lehet.

Spread De Love!

Lacee86
Hát ha a mai hülye, akkor milyen a hnapi... Ahhoz csak annyi hozzáfûznivalóm van, h kúrják egymást seggbe a buzik!

N1ggA
Egyéb: Hülye a kérdés

Spread De Love!

milk4
ez EPIC😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

letölteném a büntetést. csak az a gáz hogy nincs sok hely a vinyómon<#oooo>

milk4
Chuck Norris-t😮

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

somdav95
Nils Holgersson-t

Doddy a düdő
és mit láttál külföldön

Pepsi Twist
Külföldre menekülnék

Ezt csináltam ^^ csak nem a fegyház miatt 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

NEOreg3
nincs kedvem gondolkodni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Volt benn barátom, Van benn ismerõsöm és van smasszer rokonom.
Mind azt mondják, hogy nem olyan jó. Persze azért próbáld ki. <#eplus2>

N o N a m e
Letölteném a büntetést. Kíváncsi vagyok milyen lehet bent lenni... szerintem egyszer ki is próbálom <#idiota>
Lacee86
Igazság?! Hogy is volt az, h a faszi véletlen elsodort egy cigó gyereket, de nem is lett semmi baja. Hogy is végezte a faszi?! Ennyit az önbíráskodás igazságáról...
Szabályozott módon meg úgysem mûködne, ez egyértelmû.

en ge. nem tom elképzelni mit csinalnek 😄 neki mennek mindennek 😄 akkor már ugy is mind1 szökni probálnék összevissza meg mindent kiprobalnek én lennék megájvér azt fegyvert csinalnek az ágyambol 😄DDDDD
nem káosz lenne, hanem összetartás és igazság.
De akkor ne menjünk el az anarchiáig,: nem kénye kedve szerint, a hozzátartozó a bûntény súlyának megfelelõ mértékû büntetést hajthatna végre/szabhatna ki, pusztán a természete fölött dönthetne.
OrioN the S
hat kevesebb borton kene az tuti ,mert hullananak ,mint a legyek 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lacee86
Nézd, most józan ésszel, h hálisten nem történt ilyesmi, azt mondom: nem lenne semmi értelme, mert a hozzátartozóm nem hoznám vissza vele, magamnak meg egy életre keresztbetennék.
DE!: Sosem lehet tudni, h vkibõl ilyen szituáció mit hozna ki, még a legbékésebb embernél is elõfordulhat. Magamról sem mondanék semmit 100% biztosan.

somdav95
De azért ha valaki megölné egy közeli hozzátartozód nem sokáig gondolkoznál azon h kinyírd mikor alkalmad lenne rá... ugye?

Lacee86
A bíróság egy állami intézmény, a büntetõper egy hivatalos eljárás, törvények alapján történik. Persze, emberek alkotják és hajtják végre, mint bármi mást. Egész mást jelent az önbíráskodás. Gondolj bele kicsit jobban, micsoda káosz lenne, ha mindenki kénye-kedve szerint bánhatna az õt vagy hozzátartozóját bántalmazóval!

somdav95
Egy prison break fan...

Rockynhooo
Szegedi csillagba rakatnám magam , aztán magamra varratnám alaprajzot meg minden és kiszöknék , aztán elmenekülnék röszkére.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lcapitant
Valami mást eszelnék ki...
ez nem jön össze hiába akarjátok... 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rettenthető
Nem tudom mit tennék.

Mellesleg szerintem egyáltalán nem mellékes, hogy ártatlanul vagy bûnösként szabják ki rám a fegyházbüntetést.
Nemrég láttam a "Guildfordi Négyek"-rõl szóló filmet.
Ártatlanul ültek 15 évet..., azért azt kibírni...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Thaiföld. Nincs kiadatási egyezmény. Meleg is van. Biztos lehetne ott boldogulni.

SötétBarom
Futnék mint a nyúl, amerre látok (lehetõleg délre, hogy ne legyen probélma, ha nincs hol lakni egy darabig.) Szereznék hamis papírokat, az otthoniakkal meg telefonon (nyilvános) tartanám a kapcsolatot. Le nem tölteném, az tuti..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

:ASD-ds
*
(igen, ez az AB fe
ladata, hatásköre, más egyebek mellett)
Tudod mire való az AB? Olvastad a hivatkozott AB határozatot?

Utólagos normakontrollról volt szó (igen, ez az AB fe, és alkotmányellenesnek találták. Az Alkotmány 8. § (4) szerint az élethez való jog nem függeszthetõ fel, nem korlátozható rendkívüli állapot, szükségállapot vagy veszélyhelyzet idején sem.

Ennek fényében legalábbis furcsállom, hogy ily' meglepõ magabiztossággal szólod le az említett határozatot.
89
"30-as években pl a jenki rabok mit csiáltak? Utat építettek, kaszáltak, mezõgazdasági munkát végeztek."

<#eljen>
vagy ez kéne, hogy dolgoztatni õket, mint állat vagy mint a régi korokban...egy cella egy ember...és ne tudjanak érintkezni, beszélni egymással (max a látogatókkal)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

TheRock18
az a baj,hogy ez nem hozza vissza az áldozatot.. 😞

BMW Über Alles!

Önbíráskodás? o.O
Gondolj már bele, az állam végzi az önbíráskodás. Tegyük fel, megölik a bácsikádat, ezért az állam úgy gondolja, hogy 10 évre bezárja az embert, holott a bírónak, az ügyvédnek, senkinek sincs semmi köze se a bácsikádhoz, se a gyilkoshoz. Mégis eldöntik a bácsikád felesége és gyerekei helyett, önbíráskodva, hogy mit kell az illetõvel csinálni, ahelyett, hogy ezt a jogot átadnák a hozzátartozóknak.