A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám nekem eddig úgy ahogy sikerült jó sulikat kifogni, szal nem volt semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nagyon kiborító és tuti hogy páran már öngyilkosak voltak az óráján😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nálunk olyan volt h 1ik oszt terembe ien matek verseny volt es ki tettek qrva nagy talba rengeted pogácsát 😄 na ezt meg látta osztályom 1 szünet alatt üres lett az egész 😄 abbol is qrva nagy cirkusz volt 😄
Meg egy két beszólás
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
olyan volt mondja nekünk a tanár "tönkre tettétek a tv-t" erre a gyerek "Nincs annak semmi baja csak kép meg hang nincs" 😄D😄:😄😄DDD
mi osztalyunk tele volt ilyen igazi suttyo idiota hiperaktiv állatokkal <#idiota>#idiota>azok voltak a szép évek 😄
.: mobilize.hu :.
Mikor már elegem van a tanárból,akkor igen.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Csak vicces beszólásaim voltak, meg pimasz vagyok alapból 😄
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
gimiben a tanárok kedvence voltam kb. de nem a jegyek miatt, hanem a hangulatért😄
most kezdtem 1 hete az egyetemet, de elõadáson már beszóltam párat
geodézia, tanár "hol van a sarkcsillag" (felrajzolta a tábla sarkába a földet és fölé a csillagot)
én: "hát ott a sarokban"
hidraulika órán "*bla bla bla* remélem érthetõ vol, vagy mondjam el megint?"
én: "igen, de most konyhanyelven tessék"
másik elõadáson egy csaj benyögte a jó választ, mire én "öt pont a griffendélnek"<#idiota>#idiota>
de a fiatalabb tanároknál lehet csak megcsinálni ezt szerintem, õk veszik a poént. jó érzés amikor az egész terem dõl a röhögéstõl😄
Amúgy a kérdésre válaszolva, általánosban voltak ilyen fincsi sztorik, de mi nem szivattunk tanárokat. Középben már máshogy állt a helyzet. -.-"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nekem a kozepsulit is 2 igazgatoival sikerult kezdenem 1 honap alatt :d
Ez is inkább Általános iskola korszakomban. Hobbim volt, hogy gyûjtöttem a szaktanárikat meg osztályfõnökiket. Egy idióta voltam... Ez az egész Középiskolás korra gyökeresen megváltozott, mikor is megmagyarázhatatlan dolgok kezdtek velem történni. Azóta bevagyok fosva.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
összetartó osztály voltunk
amelyik tanár nem tetszett, nem jól tanított, kicsináltuk
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Ez inkább az általános iskolai idõszakomra volt jellemzõ. A gimnáziumban már majdnem hogy mintadiák voltam... na jó a jegyeim ezt nem mindig tükrözték, de a magatartásommal gimiben soha nem volt gond...
Fõleg technikusi alatt, az egyik barátommal nagyon elemünkben voltunk.
Ennyi idõ alatt megtanul az ember úgy beszólni hogy ne legyen sértõ. 😊
\"Heroes never die. They just reload.\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
hogy is mondjam 😄
maugli a dzsungelben nõtt fel és mindent tudott az állatokról
én lányok között nõttem fel 😄
... szóval úgy ismerkedni hogy tudom mire mit fog válaszolni a célszemély. akkor egyszerû úgy beszélgetni hogy a végén én jöjjek ki jól a dologból.
remélem érthetõ voltam 😄
u dont have to listen anybody else but me
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx