A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
nem nézem le a ranglétrán lentebb lévõket,mert bárki kerülhet még bárhová...
de akinek már kajak kajára se telik nap,mint nap,az már bennem szánalmat ébreszt,meg rossz érzést...hogy nekem miért jobb,mint neki...másnak meg mittomén,miért van milliárdos palotája,meg több luxusautója...mikor a világ másik felén...az áramról,mobilról nem is hallottak...

BMW Über Alles!

tommygear
ááá azok a kérdések <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
CopyKing92
az igaz XD nah azok pfuhuj. 😄 de hát én valami virsli kerekü cuccal kezdtem el ugratgatni xd

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

bardocz
Szerintem nagyon nem szokták fikázni, csak a tesco szintû y vázas acél össztelós gépeket, na azok szarok. Ha valaki vesz egy olcsó bicót, amit nagyon nem ajánlott neki senki, meg mindenki lebeszélte róla, akkor is inkább mondják, hogy jó szórakozást, meg sok örömet vele, minthogy minek vetted ezt a szart.
CopyKing92
ja N97/5 ös BMW/QuadCora akárhány kurva gigaherc Radeon 6890X4 64GB ram:B stb.😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
azokat bírom akik fikázzák a szar bicajokat... hiszen mindannnyian szarral kezdtük... kivéve az nem aki ezüst kananál a seggében született :B

jhetedikj
Simán lenézem azokat, nem érdemelnek tiszteletet.

Akinek már nálam szarabb cuccai vannak az meg is érdemli.😄

anno 1987

Aquir
milyen sokan ismétlik itt a mondatokat... <#kuss> 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bulykin
egyéb: leszarom

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

FZoleee
Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce.
Corrupt
Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

Rettenthető
Igen, az is kérdés, de az is kérdés, hogy az adott személy számára fontos-e?

"Számodra mennyire lett meghatározó, hogy milyen tárgyak* / anyagi javak vesznek körül vagy szolgálnak ki?"

És a válaszlehetõségek közt is szerepel... hogy "Számomra fontosak..."

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Dick Riddick
Nem laza. Lazának látszó tárgy. 😄

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Félreértés ne essék, nekem is van olyan barátom aki imád vásárolni, nem is egy. Amikor én is ott voltam, már csak párna kellett volna, és el is alszom. 😊

somdav95
az volt a kérdés h lenézed-e a másik embert.. azért értelmezzünk...

nem tudom
nekem pl. az annyira nem vonzó tulajdonság,ha valaki mindent leszar...nekem ettõl valaki nem laza lesz...

Rettenthető
...hogy egy megossza... = ...hogy ezt megossza...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Rettenthető
:-)
Egyszerûen csak kipróbáltam milyen leírni, de mégsem érzem magam a leglazább faszacsávónak.
Az nem világos ez ügyben, hogy ha valaki tényleg olyan irdatlan magasról telibeszarja az egészet, miért érez leküzdhetetlen vágyat arra, hogy egy megossza a Világgal? Csak úgy csendesen, némán nem tudják leszarni? Ha mégis az a cél, hogy minél többen lássák, hogy " - Fúúúú, de mennyire, ez aztán tényleg leszarja", akkor meg mégis csak sokaknál ez a cél, hogy õk legyenek a leglazább faszacsávók az SG-n.

loál 😄
"csak olyan jól esik nekik leírni, hogy: leszarom, telibeszarom, szarok az egészre, meg az egész világra..., mert ettõl lesznek az SG leglazább faszacsávói. Nah mind1, leszarom."
Te vagy a leglazább faszacsávó a fórumon,mi?!<#ravasz1>

Simaji
Nem nézem le, miért nézném? Szerintem nem ez alapján kell vagy kéne megítélni az embereket...

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

bardocz
Nem érdekel. Egy két területen, pl bicó+számítástechnika inkább költök többet, de az legyen minõségi, de öltözködésnél egyáltalán nem érdekel, meg az sem, hogy másnak mi van.
Rettenthető
Érdekes, hogy többnyire ruhákról tesz mindenki említést, de pl. kíváncsi lennék, hogy akik magasról leszarnak mindig mindent, azoknak a gépébe is pl. noname alkatrészek vannak? Nem tartom kizártnak, hogy nem egészen, ha van kocsijuk, az sem Hindustan Ambassador, és az egyéb mûszaki eszközeik sem teljesen névtelenek, csak olyan jól esik nekik leírni, hogy: leszarom, telibeszarom, szarok az egészre, meg az egész világra..., mert ettõl lesznek az SG leglazább faszacsávói. Nah mind1, leszarom.

tigeroo
egyéb: telibeszarom

(a legjobb ingem turis...errõl ennyit, de pl. cipõbõl általában minõségibb cuccot veszek)
van egy-két nem épp nõies vonásom...ez van 😄
egyszer egy barátom eljött velem vásárolni (fiú és nem meleg)
és õ jobban élvezte mint én...jött,h ezt is meg ezt is próbáld fel...én meg már a halál faszára kívántam az egészet
de pl. az ilyen karácsonyi ajándék és díszítõ cuccok vásárlását szeressem 😄

Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli.

Szerintem pl a ruháknál tök mind1 mit vesz az ember... csak legyen ízléses... persze kinek mi számít annak... pl nekem ezek a csilivili strasszos szarok ízléstelenek de marhára... és kb 10 rongy egy ilyen póló... hát fasza
Én nem szoktam olyan nagyon márkás cuccokat venni... esetleg ha márkás is akkor is le van értékelve... 3 rongynál többet még nem költöttem pl fölsõre...
Nadrágnál ugyan ez... 4 ezer forintért vettem úgy 3 éve farmert és még mindig tökéletes... volt amikor vettem 20ért farmert... 1 év után szétment(Y)(Y)(Y)
Szóval szerintem az a lényeg hogy valami jól nézzen ki illetve jó minõségû legyen.... ezt az olcsóbbak is tudják

Elektronikai cuccoknál viszont már igényesebb vagyok... ott sem nézek le másokat de ott inkább költök többet valamire csak tartson ki tovább...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dick Riddick
Magyarországon egy hosszmérethez egy derékbõség tartozik, egy derékbõséghez egy adott ujjhossz. Erre csak annyit mondok: Vadkelet.
Dublinban istenien be tudtam vásárolni, mit ad isten, meg tudják oldani hogy külön számozzák a derékbõséget és a hosszt. Még Danny DeVito is találhatott volna magának ruhát.
Egy zsák farmert hoztam, darabját átszámítva 2000-2500 forintért. Egy csomó pulóvert (a pólók minõségével ott is volt gond), boxereket, zoknikat. Potom áron.
Itthon pedig egy egyszerû farmervásárlásnak egy nap kell, a kretén konfekció méretek miatt. Egy olyan országban ahol az elhízás nem éppen meglepõ. Röhej...
Érdekes amit a vásárlási szokásaidról írtál. Ezek inkább férfi tulajdonságok. Én legalább is pont így vagyok a vásárlással.

Heffi
Ui: Az se zavar ha kukás zsák, csak akkor max nem érek hozzá😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Heffi
Egyéb:

Nem különösebben érdekel, ki mibe öltözik, csak legyen igényes és ne valami szakadt kukás zsák...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

RIZLA
x

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

chhaya
Nem ez az a szempont, ami alapján az embereket megítélem.
Az sokkal több mindent elárul, ha valakinek csak az anyagi/tárgyi dolgok számítanak.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

somdav95
-->magyarul leszarom, nemérdekel, pl egy barátba egyértelmü h a személyiséget nézem... egylánynál persze elõször külsõ,( mindenkinél ígyvan, akinél nem..azhazudik ) de fontos h milyen személyisége is van..

"ha szarásig lenne pénzem"
Amúgy nem vagyok egy nagy shoppingolós csaj
Pl. kiver a víz,ha próbálnom kell...utálok próbálgatni.
De ha meglátok egy-egy szép darabot,akkor azért nem tagadom...én is izgalomba jövök.
Nem veszek sûrûn ruhát egyébként...szóval mondjuk 3-4 havonta rászánom magam...és akkor egy du. alatt keresem a megfelelõ darabokat...aztán örülök,ha megvan és nem kell boltba mászkálni újabbért 😄

Nálam ez amúgy is szar...mert nem elég,h magas vagyok,de úszógumi is van rendesen. Alap,h mindennek rövid az ujja, mellben szûk. Ha derékban jó a nadrág,akkor rövid, ha elég hosszú lenne...begombolni nem tudom,stb. 😄
A cipõvásárlástól meg mentsen Isten. Min. 2 nap mire találok egy "elmegy" párat magamnak.

immovable
Nem nagy cucc annyit költeni, persze ha van mibõl. Egy jobb képû bõrkabát olyan 60 ezer. S ez még csak a kabát. 😞
Dick Riddick
Ha az anyagi helyzetem megengedné, könnyen lehet hogy én is elcsábulnék, és megvennék egy-két méregdrága holmit. Bár nem biztos.
Nem sorolom az öltözködést a legfontosabb dolgok közé. Tudom hogy a nõknél ez máshogy megy. Persze szeretem ha jól nézek ki, de túl nagy ügyet nem csinálok belõle.

kovacsgellert
Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli.

na ja...felesleges flanc 150 rugóért ruhákat venni
mondjuk,ha szarásig lenne pénzem...nem mondom,h nem vennék...mert azért az egy bizonyos szinten már presztizs kérdés is

ez pl olyan,h nem megyek ki csóró szerelésben ügyfélhez...

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dick Riddick
A póló témában teljesen igazad van. A pólóim fele turkás vagy egyszerûen alacsony árfekvésû. Egy idõben én is vettem márkásabbakat, és a 10. mosás után mérgesen vittem vissza, mert enged a varrás, fakul, gyengül az anyag. Viszont egyéb ruhanemûk esetében pozitív tapasztalataim vannak.

Dick Riddick
Igen, télikabát, melegítõ, sportcipõ, bakancs, ezek általában 10.000+ -os kiadások. Viszont az érem másik oldala a hosszú, éveken át tartó használhatóság.
Mindig mosolyra görbül a szám mikor meglátok egy srácot vagy csajt 150.000 forintnyi ruhában.

ez tény
de megnézem,h mit veszek
amúgy pl mostanság a tescoban lehet egész értelmes ruhákat találni...ezeket az F&F-eseket pl. én szeretem
nem vészesen drágák, és elég jó minõségûek is
egyébként nekem is van 200ft-os férfi trikóm,ami kedvenc ruhadarabok közt van
szóval én nem a mániákus márka õrült vagyok
megnézem,h milyen a minõsége, és hogy ahhoz reálisnak tartom-e az árát...ha annak találom,akkor megveszem...ennyi

nincs olyan táskám ami 10 rugónál többe került volna

Zetorg

inkább veszek kevesebb drágábbat, mint sok piacit

Molnibalage
Normális pólót eddig csak nonameben vagy turkálóban láttam. A 3 legjobb pólom mind onnan van.

Az ami márkás plónak titulálnak és súlyoz ezrekért (4-8 ezer pénzért!) mérnek, egy rakás szar. Mind. Eddig még jót nem láttam. Szar az anyaga, hupilila sziníû, a nyak kivásága ócska stb.

A 1-2 ezer forintos mezei fehér poló bírja a strapát mint állat és tényleg jó és olcsó is. Ahogy írtam. Ár + márka nagyon sokszor nem egyenlõ minõség. Ruha és cipõ terén ez egyre hatványozottabban igaz sajnos. Szart veszel és azt is drágán.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

poppe
táska?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

dettó

mondjuk 10ezer forint feletti ruhát nagyon ritkán veszek...
de van amire kiadok annyit, pl. kabát, cipõ

Dick Riddick
Ezzel én is így vagyok. Semmi bajom a turizással, csak egyszerûen nem az én világom. Édesanyám is hoz néha ezt-azt, és tényleg jó cuccokat, fillérekért.
A kínai üzleteket kerülöm, nem szeretem az egyszer használatos ruhákat. Túl sok rossz tapasztalatom volt velük kapcsolatban.
Egyébként adok a minõségre, kevesebbet, de tartósat. Ez a szlogenem. Szeretem a Nike cipõket, húsz kilóméter gyaloglást meg sem érez benne a lábam, és évek múltán is cipõ marad. Vannak öt éves nadrágjaim, amiket még mindig nyugodt szívvel felvehetek. Nem veszek rövidnadrágot 20.000 forintért, mindig az arany középutat keresem a minõség és az ár között.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

engem nem zavar,ha vki használt ruhát vesz
van bnõm is aki turizik, sõõõt nõvéremnek is ez a heppje,pedig õ aztán nem szorul rá
aztán néha csak tátott szájjal nézek,h miket sikerült kihalászniuk,mert olyan jók
annyi, hogy én nem szívesen...