A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Lehet valaki úgyis igényes,hogy olcsó dolgokat vesz.
Mondjuk nyilván egy színvonalt,ha megszokik az ember, akkor annál lejjebb nem szívesen adja. Pl. én nem szívesen vásárolnék turkálóban vagy kínaiban, de van olyan dolog amit csak a kínaiban tudok beszerezni magamnak...sznob meg nem vagyok, szóval megveszem ott.De ha nem muszáj,akkor inkább nem vásárolok ott, mert fontosabbnak tartom a minõséget a mennyiségnél.
Néhány dologból fontos,de nem mindenbõl.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Semmit nem jelent.
\"Heroes never die. They just reload.\"
respect to the man in the ice cream van
Épp tegnap történt hogy egy srác nézegette a papucsom ami DC márkát viseli és megkérdezte hogy mennyibe fáj ez a Dolce&Gabbana, elmagyaráztam neki hogy mégis milyen márka ez és püfögött egyet aztán otthagyott.. :ASD::D
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce.
()() (^^)
Mellesleg a márkás termék nem feltétlen minõségi...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ale Alonso! poppe fan club™
Þór vígi þessi rúnar
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Spread De Love!
erre jó: kulcsra zárni az ajtót!!!
de fordított esetben ja
ez de fos lehetett
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
délután jött rájuk, ajtó nyitva... elõször azt hittem hogy direkt nyavalyognak de hiába ordítottam rájuk csak nem hagyták abba. <#idiota>#idiota>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Tizenöt évesen, a havertól kölcsönkapott Tutti Frutti Party egy erõsen elhasznált példányával a kezemben, felhevülten éppen erõsen políroztam a bohócot. :) (Az újság még azokból az idõkbõl való volt, amikor az egyik haverunk pincéjében megtaláltuk az apja teljes, hosszú éveket átölelõ, fél méter magas stócba pakolt teljes ÖKM gyûjteményét).
Erre fater váratlanul benyit egy "hoztam egy kis vacsorát" felkiáltással.
Ez az incidens szerencsére megmaradt az apa-fiú titkok leges-legmélyén, késõbb nem hozta fel a dolgot. Megértette, hogy minden férfinak szüksége van egy kis szexuális egyedüllétre, még ha a jobb kezét is használja fel hozzá. :)
szóval igen, volt már rá példa.
"The trees move. Do you not see it?"
Anyóska már majdnem benyitott... még jó hogy az ajtó elõtt tevékenykedtünk és azon nyomban nyomtam ellentétesen az ajtót hogy be ne jöjjön:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
kissé kínos<#vigyor5>#vigyor5>
minket meg mindig szex közben hívogattak telefonon...egyszer az õ anyja,egyszer az enyém ámbár ez kevésbé volt kellemetlen,mint mikor egyszer nyilvános helyen kaptak rajta :/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nem, még soha.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ám,nám..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/