A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Semelyiken.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Csak Európában

svédországba szoktunk csak menni néha nagyapámhoz, máshol még nem voltam külföldön.
Most már lehet többre is szavazni. Elfelejtettem, na 😄

Csak Európában voltam: Horvátország, Görögország, Csehország, Belgium, Anglia. Valamint átutaztam Németországon, Ausztrián, Franciaországon, Hollandián, de ezekbõl csak az utat láttam, szóval az nem számít 😄

Ahova el szeretnék jutni: mindenhova. Ez az egyetlen nagy vágyam, hogy bejárjam a világot. Amerika meglesz hamarosan (pár éven belül mindenképp), vannak ott rokonaim akiket csak egy éve ismertem meg, szóval hozzájuk szeretnék kimenni... esetleg dolgozni is. Hiszen ha már kiperkálom a repjegyet, akkor nem akarok egy hetet eltölteni egy városban, hanem megnézem az USA nagy részét... amihez vagy dolgozni és élni kell ott, vagy milliomosnak lenni.

A témához kapcsolódik, és szerintem hihetetlenül érdekes:
Kepesita expedíció

[HUN]FaTaL
Csak Európában. De itt viszonylag sokfelé. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

DJKonya
Csak Európában
De itt sok helyen.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

NEOreg3
EU only

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

poppe
te nem is jössz... te mész a maldívra 😛

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

zsutyesz
helikopterrel? <#wilting> Akkor felejtõs <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Csak Európában
Prága,Köln,Bad-Wimpfen (Stuttgart közeli falu),Lübbecke(Hamburg közeli falu),Bécs, Sunny Beach (Bulgária), Kassa, Pozsony megvolt

de nagyon sok helyre szeretnék még eljutni, pl. Moszkva,Szentpétervár,London,Amszterdam
Norvégia,Írország,Kanada

poppe
mikor utazást néztünk, akkor láttam egy prospektusban, a fakultatívak között... szállás a tengerparton, bérelhetõ komplett sícucc, és helikopterrel visznek fel, lent busz vár...tuti élmény... asszem nemvót ócsó <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

zsutyesz
linkt

Csak Európában

pontosítok Magyarországon jártam már hiszen ott élek 😄
poppe
álmom: venezuela (van egy strand, felette egy kurvanagy hegy, lesíelsz, fél óra busz át a dzsungelen, átöltözöl, és tengerpart) tokyo (síeli meg strandolni itt is lehet + végtelen lehetõség az idõtöltésre)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Dick Riddick
Csak Európában.
Ausztria, Írország, Szlovákia, Románia.

\"Heroes never die. They just reload.\"

poppe
csak 10 eu ország

poppe
ja, h többet nem is lehet jelölni? akko kapjátok be.
legyen afrika, az messzebb volt, mint az ázsiai úticél
egyiptom, törökország, eu kb 15 országa

tenkenorman
sajnos még külföldön sem nagyon jártam csak ha kamionnal vittek. de úgy nem az igazi. úgyis csak ausztriában meg németországban.

http://www.tenke.hu

tigeroo
szép kontinens<#eljen>
mosoporr
Antarktisz 😊

bens
los angeles, las vegas

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

tigeroo
Csak Európában
Picar77
Csak Európában

()() (^^)

Csak Európában

immovable
Csak Európában. Észak-Amerikába akarok még menni mindenképpen.
Molnibalage
Csak Európában. Mindenhova elmennék.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

QuippeR
Dél-Koreában voltam egyszer munka-ügyben, szóval Ázsiát jelöltem. egyébként Európában sokfelé nyaraltam már.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

zsutyesz
Ázsia, Európa, Afrika
vágyam: Maldív-szigetek, Oroszország

zsutyesz
tök jó, h csak egyet lehet jelölni...

OrioN the S
Miert csak egy kontinensre lehet nyomni?

Am Afrika(Naubel) 2x es soha tobbet 😄

Ahova szeretnek:Rio;Costa Rica;Portugalia(tok8 csak part);Maui es meg tudnek parat irni.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce.
Heffi
Nekem most egy 6ezres fekete dorkóm van kb. 1 hónapja, de már nagyon strapálva volt, mégis bírja. Ezzel azt akarom mondani, hogy ugyan úgy jó lehet egy olcsóbb, mint a drágább...
Számomra a 10-16ezres az felejtös.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tenkenorman
Szarom le kinek milyen cuccai vannak. mellesleg én egy évig elhordok egy nike cipõt, amit akcióban 10-16 ezerig megkapsz. egy 5000 forintos kínaival nem vagy elõrébb. nekem régen 3hónapig bírták s ha nem is mentek szét de leamortizálódtak.
Én mûszaki kütyü mániás vagyok. imádom õket. De akinek nem tellik ezekre nem rosszabb ember. úgyan úgy lógok velük.

http://www.tenke.hu

bardocz
Cipõre én sem szeretek sokat költeni, viszont énis nagyon sokáig hordom, mostani kb 2 éve megvan, 3 helyen kezd lyukadni az alja, meg esõben erõsen beázik, de olyan kurva kényelmes, hogy amíg szét nem hullik, addig ezt fogom hordani, hiába van másik.
Nem igazán a márkát nézem, meg nem igazán az árát, igazából egyik tényezõ se érdekel.
Vannak bizonyos dolgok, amikre többet adok, pl. 5 évenként egy teljes hardverújítás belefér :p Valamint ha ruhát veszek, az rendszerint nem a legolcsóbb kategória. nem azért, mert érdekel a márkája, azt nézem a legkevésbé, hanem azért, mert a deszkás cuccok tetszenek, azokat érzem igazán kényelmesnek, olyat kínaiban meg nem igazán kapni. Szóval lehet, hogy 10-13ezer volt mindhárom nadrágom, de már évek óta ezt a hármat hordom kb.
Valamint mostani cipõ "csak" 12, általában 20ért veszek, viszont akkor egy évig csak azt hordom. Szóval a ruhára kicsit többet adok talán, vagy inkább a minõség híve vagyok a mennyiséggel szemben. de az élet többi területén nem vagyok túlzottan igényes.
A gépet mondjuk nem rég újítottam, szóval még korrekt, de a mobilom majd' szétesik, zenét 6 éve ugyanazon az olcsó hangszórón hallgatok, és 15 éves bicajjal mászkálok.
Ability
Jó, de most mindenki leszarja mi van a leírásban, a fõkérdésre lett kihegyezve az egész, sokan arra válaszolnak a leírás megnézése nélkül, ergó aki azt mondja, hogy leszarja, az valószínlûleg úgy érti, hogy nem nem tesz különbséget az emberek között, nem érdekli, hogy a másik mennyire rongyos, stb...

A leírást meg amúgy arra találtuk ki, hogy ha egy kérdés nem egyértelmû, akkor legyen ott magyarázat. Rá lett kérdezve egy konkrét dologra, valahol jó mélyen el lett rejtve egy másik irányú gondolat/kérdés, most ne fikázódj már azon, hogy az emberek csak a pofájukba tolt kérdésre válaszolnak.
nokia n95-öm van, 24e Ft-os adidas cipõben járok, és mégis csóró vagyok 😄

Nem látom hogy konkrétan leidiótázott volna valakit

autoszimulator
manapság egyre többször látom, hogy az nagyobb gáz, aki márkás cuccban van, jó kocsija van, stb. megszólják, nem csórózzák, hanem adócsalózzák. az sem jobb szvsz😄

.: mobilize.hu :.

Mike at home
én? olvasd már el mit irt!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rettenthető
OFF

#51598 és #51603

A leírás az alábbi mondattal kezdõdik:

"Számodra mennyire lett meghatározó, hogy milyen tárgyak* / anyagi javak vesznek körül vagy szolgálnak ki?"

Folytatásban szerepel, ami maga a kérdés is, de a leírás kérdezi azt is, hogy neked fontos-e.

ON

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

NEOreg3
én szeretem, ha márkás cuccok vannak rajtam és mûszaki dolgok terén is azért figyelembe veszem azonos árkategórián belül, hogy melyik márkának jobb a hírneve, de ettõl függetlenül leszarom, hogy a körülöttem levõ embereknek mije van, illetve mire telik nekik, ha nem ismerem õket, akkor fõleg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HöfEE
Túlzásba ment ez az eltárgyiasulás, pláne akiknél az lett az emberi mérce.

tigeroo
uram atyám, most az egyszer egyet értek veled! :-D

hova írjam fel <#idiota>
tigeroo
Lenézed azokat, akik gyengébb minõségû termékkel rendelkeznek, mint te?

értelmezd, nem magát a minõségi termék kérdését szarom le, hanem azt hogy másokat lenézek-e (LE KELLENE-E NÉZNI) emiatt.

a leszarást is értsd úgy hogy "na ne már, mirõl beszélünk? triviális a kérdés"

de igen, sikerült kis személyeskedést is belevinned az egészbe, értelmetlen flamet indítva. had gratuláljak
Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli
Calver
kényelmes ruhákba öltözöm, függetlenül attól h milyen márkajelzés van rajta. sõt, a legjobban ha nincs is rajta semmi, tekintve h nem rajongok azért ha úgy nézek ki mint egy két lábon járó Adidas reklám.

"The trees move. Do you not see it?"

Te nem tudsz kultúráltan viselkedni?

ChuckyHUN
Számomra fontosak bizonyos dolgok, de nem nézem le azt, akinek nem telik rá, vagy nem érdekli.

81

45.25%

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mike at home
mert ez volt a kérdés, te szerencsétlen
senki sem magától kommentel ide, hanem a kérdésre válaszol
édesjóistenem, idióta%

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a gépben minden alkatrész márkás, jó minõségû, nem a legolcsóbb helyrõl való, ami miatt 4 évesen sincs semmi baja
mégis azt mondon, hogy az egész nem érdekel, 4 éves!
7600Gt, szimpla proci
offline újságírók szerint mindenre alkalmatlan, szerintem meg amire kell, bõven elég