A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
falun laktunk még régebben (most is csak nem abban.) kiköltözött oda egy lengyel házaspár bár a koma magyar volt, de meg volt neki a lengyel állampolgársága is. van egy helyes lányuk. suliba menet (középsuli) gyakran találkoztunk már az utcában, mert egy busszal mentünk be a városba. sokat beszélgettünk, segítettem Neki a nyelvben s kifejezésekben. aztán annyira jóba lettünk, hogy átjártunk egymáshoz néha segítettem Neki néha csak beszélgetni. aztán egyszer úgy alakult, hogy volt egy feles színházjegyem s nem tudtam kit elhívni, így elhívtam Õt. de nem is gondoltam randinak az egészet. ebbe buktam bele, mert Õ annak gondolta. mikor indultunk ahogy kilépett a kapunk egybõl lesmárolt. aztán megnéztük az elõadást, s mivel szülei nem voltak otthon hát ott kötöttünk ki. másnap pedig azt mondta hogy maradjunk csak barátok. szóval vszínû nem teljesítettem jól :-(
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
(az ausztráltól elkaptam a H1N1-et <#wilting>#wilting>)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"The trees move. Do you not see it?"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egy haveromnak volt egy afrikai apával és ázsiai anyukával rendelkezõ barátnõje. Isteni keverék volt. :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azon belül is csak Románia,Ukrajna,Csehország,Ausztria.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2007 - Bibione
2009 - Anglia
Angliába vissza szeretnék majd menni mindenféleképp! Esetleg még munkát is el tudnék képzelni ott:)
Talán azért tetszett az a legjobban mert ott szülõk nélkül, néhány osztálytársammal voltam, egy európai uniós találkozáson tök ingyen:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pontosabban csak MO :D
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
De tök jó hogy engedett kétszer szavazni ugyanazzal a reggel :D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Born to win
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
De abban is:Szlovákia,Magyarország,Lengyelország,Csehország.Ausztria,Németország,Belgium,Hollandia. :)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
észak-amerika majdnem, de aztán természetesen nem jött össze <#wow3>#wow3>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
De itt szinte mindegyik országban...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amúgy én eddig csak Európában, bár szeretnék eljutni sok helyre.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Görögország.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
BMW Über Alles!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good