A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fejbe rúgnám azokat a szülõket,akik nagyközönség elõtte szokták elverni a gyerekeket..:S de amúgy sem szabad bántani...
meg amúgyis maradandó lelki sérüléseket okoz nekik...mint nekem is
bár én sokkal tisztelettudóbb vagyok,mint öcsém
nagyobb korában 16+-tól már esetleg 1-1 atyai pofon nem árthat,ha nagyon pofátlan a fiú...bár anyától kaphat a lány is pofont,ha pofátlan...
szerintem soha ne üssön egyik nem ellentétes nemûnek pofont
pl. anya a fiának
apa a lányának
de az erõszak sose megoldás gyerek esetében,ez biztos
BMW Über Alles!
Egy ido mulva az lenne ,hogy siman meglog es nem fogja erdekelni ,hogy mit csinalsz. Azert nem fog engedelmeskedni ,mert "ahh ugyis csak ramszol.." Persze ez attol is fugg ,hogy milyen beallitottsagu lesz a gyerek es milyen kornyezetbe no fel. Nem kell agyonverni ,de 1-2 pofon belefer bizonyos esetekben. Tiszteletet kell tanitani neki. Ismerek olyat akinek ez kimaradt es full paraszt a gyerek meg olyan dolgokat csinal ,hogy pofam leszakad...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Heroes never die. They just reload.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Agyonverni azért nem szabad, de azt se szabad hogy rá se szólsz, mert akkor olyan is lesz nagyobb korában...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
a szülõnek nem szabad sehogysem egy negatív képet alkotnia magáról a gyerekben. Néha le lehet hordani, de csak szóval, és azt is inkább ne csak ha nagyon muszáj. A gyerek nem akkor fogja megtanulni hogy a tûz veszélyes hogyha mindig megmondják neki, hanem hagyni kell hogy nyúljon bele, és megérti hogy nem szabad.
DFTBA ಠ_ಠ
Nem vagyok még apa hálistennek:D De azt tudom, hogy én a gyerekemet normálisan fogom nevelni... mivel megvan a megfelelõ példám, hogy hogy ne neveljem:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ale Alonso! poppe fan club™
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
()() (^^)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
most nézem h csaj v akkor miért irod h nem hiszed h más lenne a niggereknel meg a faxik faxa is nagyobb :D azt hittem elosszor h fiu v azt azert irtam a puncis dolgot..
(Még magyarral sem volt, nem hogy külföldivel...
34 szavazat azért az elég korrekt :D:D:D:D)
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Sose voltam a rövid-, s távkapcsolatok híve! Azok a külföldi lányok, meg akik itt vannak, kihasználják azt, hogy 'egzotikumok', ergo hosszan úgyse bírod megtartani õket!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Most is egy belgiumban élõ német,de angliában született lánnyal járok:)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
protip:
mondjuk egy kis édes japán lány, aki nagyon szépen tud nyögni.
Amit már egyszer leírtam hogy a Balatonon ismerkedtem meg egy csajjal, végül is Magyar de Ausztriában él.
De most meg ismerkedtem egy Cseh lánnyal aki ott is él így csak angolul tudunk beszélni de tartjuk a kapcsolatot:)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
"( jájdecsúnya volt :D) lekapott," :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bár nem hiszem , hogy ms lenne mint egy magyar.
A dugás, az dugás. :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™