A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
gyerek esetében nem megoldás az erõszak...
fejbe rúgnám azokat a szülõket,akik nagyközönség elõtte szokták elverni a gyerekeket..:S de amúgy sem szabad bántani...
meg amúgyis maradandó lelki sérüléseket okoz nekik...mint nekem is
bár én sokkal tisztelettudóbb vagyok,mint öcsém
nagyobb korában 16+-tól már esetleg 1-1 atyai pofon nem árthat,ha nagyon pofátlan a fiú...bár anyától kaphat a lány is pofont,ha pofátlan...
szerintem soha ne üssön egyik nem ellentétes nemûnek pofont
pl. anya a fiának
apa a lányának
de az erõszak sose megoldás gyerek esetében,ez biztos

BMW Über Alles!

OrioN the S
Meg sosavba :\ Siman hagynad ,hogy a tuzbe nyuljon? :|

Egy ido mulva az lenne ,hogy siman meglog es nem fogja erdekelni ,hogy mit csinalsz. Azert nem fog engedelmeskedni ,mert "ahh ugyis csak ramszol.." Persze ez attol is fugg ,hogy milyen beallitottsagu lesz a gyerek es milyen kornyezetbe no fel. Nem kell agyonverni ,de 1-2 pofon belefer bizonyos esetekben. Tiszteletet kell tanitani neki. Ismerek olyat akinek ez kimaradt es full paraszt a gyerek meg olyan dolgokat csinal ,hogy pofam leszakad...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

7 hónapja konkrétan

Dick Riddick
Csak ha fájdalmat alig okoz, pl. kisebb pofon, csuklószorítás, vagy egy laza seggberúgás...

\"Heroes never die. They just reload.\"

NEOreg3
a gyerek nem akkor fogja megtanulni, hogy a fõútra az autók közé kiszaladni veszélyes, hogyha mindig megmondják neki, hanem hagyni kell, hogy gázolják el, és megérti, hogy nem szabad

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DJKonya
Csak ha fájdalmat alig okoz, pl. kisebb pofon, csuklószorítás, vagy egy laza seggberúgás....

Agyonverni azért nem szabad, de azt se szabad hogy rá se szólsz, mert akkor olyan is lesz nagyobb korában...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Kicsikiraly
Nem szabad itthon semmiféle atrocitásnak kitenni a gyereket, a szülõknek az a dolga, hogy megvédjék.

a szülõnek nem szabad sehogysem egy negatív képet alkotnia magáról a gyerekben. Néha le lehet hordani, de csak szóval, és azt is inkább ne csak ha nagyon muszáj. A gyerek nem akkor fogja megtanulni hogy a tûz veszélyes hogyha mindig megmondják neki, hanem hagyni kell hogy nyúljon bele, és megérti hogy nem szabad.

DFTBA ಠ_ಠ

Csak ha fájdalmat alig okoz, pl. kisebb pofon, csuklószorítás, vagy egy laza seggberúgás....

Nem vagyok még apa hálistennek:D De azt tudom, hogy én a gyerekemet normálisan fogom nevelni... mivel megvan a megfelelõ példám, hogy hogy ne neveljem:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

NEOreg3
meg kell találni az arany középutat

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RS
Nem rég volt ilyen kérdés.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Egy-két nagyobb pofon néha nem árt, ha az kellõen indokolt. De csak akkor ha nyomós ok van rá. Egyébként egy-két hangos szó is hatásos lehet...
zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

Bulykin
A hangos szó / rákiáltás / lehordás még belefér, de a bántalmazás semmiképp.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

MR ME
Egy-két nagyobb pofon néha nem árt, ha az kellõen indokolt.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Én nem vagyok híve az ilyen erõszakos nevelésnek, de látva, h mi folyik manapság, bizony azt kell h mondjam, h néha csak 1-1 kisebb pofonból ért a gyerek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

A hangos szó / rákiáltás / lehordás még belefér, de a bántalmazás semmiképp

2. És egy idõ után nem lesz kellõen indokolt ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Heffi
Nem szabad itthon semmiféle atrocitásnak kitenni a gyereket, a szülõknek az a dolga, hogy megvédjék.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Picar77

()() (^^)

milk4
Mivel belgiumban lakok,egy suliba járunk...legalább 6 napot együtt töltünk egy héten...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

PesSim
Per pill, nincs.
Csak a szexre gondoltam, nem tulajdonságokra :)

hehehee van aki melegen tartja ? <#vigyor3>
most nézem h csaj v akkor miért irod h nem hiszed h más lenne a niggereknel meg a faxik faxa is nagyobb :D azt hittem elosszor h fiu v azt azert irtam a puncis dolgot..

(Még magyarral sem volt, nem hogy külföldivel...

34 szavazat azért az elég korrekt :D:D:D:D)
rhazid
Még magyarral sem volt, nem hogy külföldivel... ><

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

PesSim
Nyáron az enyém is, de télen sem hûlök ki ;)

somdav95
nemvicces bazdki XDDDD

BB7
"Nem volt, és nem is akarom, maradok a magyaroknál."
Sose voltam a rövid-, s távkapcsolatok híve! Azok a külföldi lányok, meg akik itt vannak, kihasználják azt, hogy 'egzotikumok', ergo hosszan úgyse bírod megtartani õket!
OrioN the S
belgiumban lakik ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CopyKing92
évente 2x látjátok egymást?:B akkor már inkább egy magyar távkapcs :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Benny04
magyarral sem -.-

milk4
Volt bizony, de nem kötöm az orrotokra.

Most is egy belgiumban élõ német,de angliában született lánnyal járok:)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

fery02
Senkivel sem volt még dolgom.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

CopyKing92
volt.. xd egy... belgiumival XDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Nem volt még, de (nagyon) nem bánnám.

protip:
mondjuk egy kis édes japán lány, aki nagyon szépen tud nyögni.
DJKonya
Igen volt.
Amit már egyszer leírtam hogy a Balatonon ismerkedtem meg egy csajjal, végül is Magyar de Ausztriában él.

De most meg ismerkedtem egy Cseh lánnyal aki ott is él így csak angolul tudunk beszélni de tartjuk a kapcsolatot:)

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

:DDD áááá :D
a niggereknek melegebb a puncijukpedig:D
Nem volt még, de nem bánnám.

"( jájdecsúnya volt :D) lekapott," :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
somdav95
Nem volt még, de nem bánnám. -- >Volt egy olasz csajszi( jájdecsúnya volt :D) lekapott, de magyarországon lakik nemtudom mióta, szóval szerintem az nem ide tartozik.

bardocz
Nem. Vagyis horvátoknál a szomszéd lánnyal kellett feketepétereznem-.-" Ebben csak az nyugtat, hogy a hugomnak is szenvednie kellett :D
NEOreg3
senkivel nem volt még dolgom

OrioN the S
:D!

tommygear
:DD
daeemoon

<#idiota>

(bocsi)

OrioN the S
:DAD:AD

immovable
vagy dszukhelj már more :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
OrioN the S
max annyi lenne a kulonbseg ,hogy: snell snell; o fakk o shit uuh fakk; davaj davaj; vamos vamos stb...

PesSim
Nem volt még, de nem bánnám.
Bár nem hiszem , hogy ms lenne mint egy magyar.
A dugás, az dugás. :)

poppe
kicsit lentebb kellett volna nyalogatnod :DDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;