A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hú, bal kéz de elhúzott... mindenki hímnemű? én csajokon csak jobb kézen látok.
amúgy nem hordok, mert már inkább éxer kategória lett, azt meg nem h. egyelőre telefon, amíg "jobb" nincs 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nem hordok.Leszoktam róla ,mert az üzemben tilos,és rengeteg helyen látok órát amúgy is.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Az órát meg irodában ülve nem hordom, mert hosszútávon zavar, gépelésnél főleg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Órán kívül én sem hordok semmit, egy gramm ékszerem nincs. Se karperec, se nyaklánc, se semmi. Felesleges és sokszor igen veszélyes.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jazzy
Robbanásbiztos, nálunk is csak ilyen "ATEX"-es telefonokat lehet használni. Mondjuk karórát is tilos és bármilyen ékszert.
Lacee86
Hú, de modern vagy. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

nem hordok órát, mert felesleges ékszer, egyébként semmilyen ékszert nem hordok

majd ha lesz normális "okos" óra vagy karkötő, aminek a funkcióit használni érdemes, akkor veszek és a bal kezemen fogom hordani
Dzsini
Nem szabály szokás, és a jobbkezesek igen, de akik ballal vívtak, azok természetesen jobbjukon hordták a kardot... és elvileg a baljukon kísérték a hölgyeket is.

Mondjuk a nadrág slicce ettől még nem nyílik a másik oldalról, úgyhogy a többi marad.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

chhaya
Nincs karórám, amióta van mobilom. Azelőtt a bal kézen hordtam.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

"nem Rb-s"

Mi az az Rb?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bal

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

én azt hittem szabály, hogy férfiak bal oldalon hordják
mint a kardot és a faszt, ez így illik
mink marad, ha már hagyományaink sincsenek......
videobaby
jó ideje nem hordok karórát. amíg volt, addig bal kézen a csuklóm belső részén volt a számlapja.

mindkettőn
jobb analóg, bal digitális<#idiota>
Dzsini
Balkézzel írok, az esetek többségében a bal kezem ügyesebb (bár egy kicsit én is keresztdomináns vagyok), és bal kézen hordom az órát 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MR ME
mióta mobilom van nem hordok karórát, mert minek...😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fresh Duke
A biciklimen van óratartó, azon hordom.

A heavy cost. I pay it gladly.

dartonite
Nem hordok karorat.
Lacee86
Tudom. 😊 Nekem van karórám, hordom is, és azon nézem az időt legtöbbször.

immovable
Nincs órám, nem kell. Ott a mobil.
Molnibalage
Egyetemen kikapcsoltatják veled a mobilt, ezért nem tudod, hogy mennyi az idő, ha nincs óra vagy nem mondják be. Vannak olyan ipari létesítmények, ahova nem Rb-s telefont nem vihetsz be. A mobilt mindig előkapni az időért vagy másért elég vicces főleg, hogy ha ma lassan akkorák, mint egy tégla..

Molnibalage
Jobb kézen. Bal kézzel írok, de egyébént jobbkezes vagyok. Azzal dobok, az az ügyesebb kezem. Eleve nem értem, hogy az író kezem, hogyan lehet bénább, pedig ez van....

Lacee86
Bal kezemen hordom a karórát. Sztem a legtöbb embernek ez logikus, mivel az emberek 90 %-a jobb kezes, így a szabad kézen könnyebb megnézni az időt. Az is igaz, hogy a mobilok világában a karóra sokszor inkább csak ékszer.

cső
üdvözöllek tesa
Mi az a összeg, amiért megválnál/megszabadulnál tőle?
Mennyi ideje is van nálatok raktáron?
Kérdezz rá a főnöködre, hogy mennyit tudtok még engedni belőle.
És ha nem kérek számlát?
Itt van nálam a készpénz, találjuk ki az árárt.
Én egy kerek számra gondoltam, mit szólsz 500ezerhez?
Oké az ár, de adjátok mellé még azt a cipőt.
A kiszállítás és a beüzemelés is benne van az árban akkor.

Helytálló, hogy soha nem az árát kell kérdezzni valaminek, hanem ismerni kell az értékét még mielőtt megveszed és azt kell kiderítened, hogy azért vagy annál olcsóbban az adott helyen hozzá tudsz-e jutni.
Lacee86
A kereskedelem 1. törvénye: Lehet egy áru ára akármekkora számmal és akármennyire egyértelműen kiírva, úgyis lesz olyan, aki megkérdezi, hogy mennyibe kerül.

Fresh Duke
Nálunk kiírják az áru alá/fölé, hogy mennyibe kerül, így nem kell megkérdezni.

immovable
Fúú de leszarom.
BRAT
Mennyibe kerül ez...?
Mennyiért adod ezt a ?
Mibe fáj ez a...?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Sir Quno Jedi
Vagy mennyit enged a feléből.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tarajos Sül
A helytallo kifejezes: "Mennyi a legalja Fonok?" 😄
Egyebkent jo kerdes, de szerintem teljesen mindegy.
elég fos is
Lacee86
A sztorit nem ismertem, de van ilyen nevű álhíres fricska oldal is.

Molnibalage
Roger.

Fresh Duke
<#worship>

tigeroo
én legelőször az egyik ismerősömtől kaptam ezt az írást még ICQ-n (fonetikusan kiejtve "ájszíkjú" szójáték, egy nagyon korrekt kis üzenetküldő alkalmazás volt még 2002 körül a legtöbb magyar ezt használta, és csak később terjedt el az msn), gondolom arról van szó hogy a nagy heves csetelés közepedte a nyomatékosító több felkiáltó jel elküldéséhez szükséges shift + 4 kombináció utolsó kombójánál a shiftet elengedve becsúszott egy ártatlan kis négyes szám. így születhetett valami ehhez hasonló: "te hülye állat bzmeg!!!4"

hasonló ahhoz amikor az entert lecsapva még egy ártatlan kis ű betű is becsúszik a beszélgetésbe, például: "okéű"

ennek a szefósabb változata volt népszerű a gumiszobában, amikor minden üzenetünkhöz odaírtuk a végére hogy "!!!4", majd ez továbbfejlődött "!!!!!négy!!!4" és hasonló kombinációkká.

Fresh Duke gondolom igyekezett tisztelegni a régi gumisok előtt ezzel a hozzászólásával.
Molnibalage
Nem lehetne egy egyszerű kérdésre értelmes választ adni....?

tigeroo
újreg vagy ha nem tudod !!!4
Molnibalage
Mi a tökömem jelent a a !!!négy...?

Fresh Duke
Szerintem a biciklist kérdést tegyük be!!!!négy

Én szavaztam rá, de eltűnt a szavazatom, most már csak egy kezecske van ott...

★★★★★

Molnibalage
Az fura, hogy gyakorlatialg senki nem szavaz, hogy melyik kerüljön be és melyik ne. Ennyire lusta a közösség...?

Lacee86
Köszi. Majd ütemezem őket.
Közben más is küldhet be természetesen.

Molnibalage
Megszórtam az ötletlistát, de az utolsó kérdésnél annyi opció van, hogy az előnézeten nem is látszik.... Elvielg mindehol min 0 válasz van, tehát lehet üresen hagyni opciót. Az eddigi szavazások is mindig így voltak, de akkor valahogy nem működött ez az opció...

A helyes kifejezés:

Mennyit engedsz belőle?

★★★★★

Lacee86
Úgy látszik, most nagyon egyedül maradtam ebben a kérdésben. 😊 :$

Fresh Duke
Én sem, de azért kinevetem.

Dzsini
Ez olyan, mint amikor egy hőmérséklet hideg, vagy amikor -20% kedvezményt kapsz valahol. Szigorúan szemantikailag nem helyes, de a többség érti és tudja, hogy miről van szó. Vagy ha elsőre nem is, másodikra már igen. A nyelv már csak ilyen, elég rugalmasan működik.

jazzy
Nem értem a problémát, ez csak megszokás és tájegység kérdése szerintem, aki ö-vel beszél azt sem szólom le, hogy az e..