127612
  • Fbn Lx
    hogy lehet megunni? illetve aakkor Magyarországot nem lehet megunni? vagy nem rétem hogy van
    de sokan akik kimennek és hazajönnek, "megunják" külföldöt
  • videobaby
    egyébre szavaztam. bár egyáltalán nem vágyom külföldön élni, de van az az indok, ami miatt megszoknám. párkapcsolat. valszeg akkor is haza húzna a szívem jó ideig.
  • kamionosjoe
    Már rég nem lakom Magyarországon.
  • Motoroj
    Tervben van, akár néhány évet is eltöltenék kint.

Voltam is egy keveset, meg tervben is van, de legfeljebb néhány év, kikapcsolódásképpen.
  • trebron
    Bárhol szívesen élek. Szeretek alkalmazkodni a környezetemhez.
  • milk4
    Laktam, meguntam, haza jöttem, talán kimegyek később egyszer.
  • Calver
    egyéb, éspedig...
  • Zoli007
    Mire szavazzak, ha külföldön lakom, mégpedig Mo.-on?
  • Molnibalage
    KB. én is így vagyok vele, de a barátaimat nehezen hagynám hátra. Sokszor kérdezik, hogy mért nem lépek már most. Erre azt szoktam modani, hogy a dobbantás kockázata és várható haszna egyelőre jóval kisebb, mint a maradásé. Egyelőre...
  • broman191
    Nem vágyom különösebben külföldre, de az itthoni jövőkép nem túl fényes...ha vonzó lehetőség adódna, lehet hogy élnék vele.
  • Blum
    Végleg is szívesen külföldre költöznék.
  • Fbn Lx
    már maga a pasi szó is elég homi
  • chhaya #121633
    Nem vágyom külföldre.
  • Calver
    bump
  • Neocortex
    hát mondanám hogy műköröm segít a leszokásban de pasin kicsit homi lenne xd
  • Barnabyka
    Én sajnos lerágom a kezemen.
  • kamionosjoe
    Ne terelj.
    Te írod be mindig, hogy új kérdést, de ne csak akkor legyen nagy a szád. Vállald el a feladatot, ha már ennyire buzgómócsing vagy.
  • EnxTheOne
    Ha pár moderátor tudna berakni új kérdést az tényleg jó lenne.
    Legalább elosztódna a munka :D
    Johnnyka meg dzsini sokat kockul itt az sgn, szóval ha ök kapnának itt "admin jogot" az jó lenne. :D
  • kamionosjoe
    Miért nem vesztek fel mást?

(javaslom EnxTheOne rakja be a kérdéseket)
  • Calver
    holnap, az egyetlen aktív adminnak(?) ki kel józanodnia.
  • EnxTheOne
    ujkérdést
  • Fbn Lx
    kéz legyen olyan 9-10 nap
    láb 1 hónap
  • chhaya #121623
    Kezemen akkor, ha törik a körmöm. Amúgy csak reszelgetni szoktam, hogy a formája szép legyen, heti 1-2x.
    Lábamon talán havonta vágom, az nagyon lassan nő.
  • Zoli007
    Kéz: 3-4 naponta, mert törik
    Láb: havonta
  • Molnibalage
    Kézen kb. hetente, lábon 3-4 hetente is elég.
  • Pluskast
    Hetente mind a kezem mind a lábam.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.12.08. 10:57:47
  • Neocortex
    mindkettőt egyszerre szoktam kb 2 hetente
  • Blum
    hetente/hetente
  • Lacee86
    Kézen kb. 1,5-2 hetente, lábon viszont elég ritkán. Hónapok is eltelnek 2 vágás közt. :D
  • Calver
    hatalmas másnaposság ellenére: ám legyen.
  • EnxTheOne
    ujkérdés
  • Fbn Lx
    zsebbe begyűröm és itthon kidobom
  • Neocortex
    politika ban
  • Nirz
    határon túliak segítségével lett meg a 2/3 ugye azok telibeszarták hogy mi van a lényeg hogy a királytól jön a csekk támogatás ilyen olyan címen az hogy ittenieket halálra adóztatják leszarják,végülis jó ez a fajta állampolgárság,kötelesség semmi de jogok azok járnak.
    A másik hogy a többség el se ment szavazni mert nincs ellenzék csak a bukott politikusok voltak,a jobbkéz pedig ugyanaz másnével
  • Molnibalage
    A netadós elején ott voltam, de egy túráról sérülten érkeztem, ezért a térről elmenet már nem voltam ott. Hazáig alig tudtam elbicegni.
  • broman191
    ...és a 27%-os kegyetlenül magas ÁFA még mindig nem elég a boldogsághoz, így újra és újra egyre idiótább különadókat ötlenek ki...továbbra is kitartva a különböző társadalmi rétegeket hihetetlenül 'arányos' mértékben súlytó, nyakatekert egykulcsos adórendszer és hasonló remek vívmányok mellett...de mostanában nagyon elkezdték maguk alatt vágni a fát, egyszer csak kidől...csodálom, hogy csak mostanra verte ki sokaknál a biztosítékot a rengeteg baromság, az előző pár évben biztosan téli álmot aludtak, mivel akkor is volt bőven...de egy újabb 'kétharmadra' még mindig volt bizalom. Kutya legyek ha értem az embereket...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2014.12.05. 20:26:26
  • daydreaming
    Ki mondta, hogy korrekt az adó? Még mindig nem értitek.
  • Nirz
    Csak érdekes hogy az egész EU-ban itt a legmagasabb az áfa 27% ilyen egész Európában nincs még egy
    Itt ennyivel többe kerül a fenntartása mindennek?
    Ezenkivül csak itt kell adózni a megadózott pénzem után amint felveszem újra megadóztatják?
    Ez sehol sem normális,csak a kiskirály országában
  • daydreaming
    A korrupció az más tészta. Nem tudom, Te voltál tüntetni? Mert ha nem, egy szavad nem lehet. Nem az a megoldás, hogy csaljunk el mindent amit lehet, ha már a politikusok is korruptok. Az adó fogalmával sincsenek tisztában sajnos, itt kezdődik a probléma. Amúgy meg ha nem tetszik a rendszer, mehetsz remetének. Az, hogy mikor szorulsz egy milliós műtétre, azt se tudhatod.
  • Molnibalage
    Ez akkor lenne igaz, ha nem baromságokar szórnák a pénzt és nem tűnne el a korropció bugyraiban igen tetemes mennyiség. Mennyivel kapok jobb közszolgáltatást, mint 10 éve? Semmivel baszod, de az adóterhek meg a csillagos egekben vannak. Mi a fasznak fizetek pl. egészségbiztosítást, amikor az állami rendszer az elmúlt 6 kb. évben kétszer látott, amikog a magándoki röntgenre küldött...

Ha leheőség lenne én nem fizetném és olyan bizotsítást kötnék, hogy sürgősségi / életmentő esetben lássanak el, mert máskor jelen állás szerint én az állami egészségügy közelébe nem megyek...