127612
-
Fbn Lx #121645 hogy lehet megunni? illetve aakkor Magyarországot nem lehet megunni? vagy nem rétem hogy van
de sokan akik kimennek és hazajönnek, "megunják" külföldöt -
egyébre szavaztam. bár egyáltalán nem vágyom külföldön élni, de van az az indok, ami miatt megszoknám. párkapcsolat. valszeg akkor is haza húzna a szívem jó ideig. -
kamionosjoe #121643 Már rég nem lakom Magyarországon. -
Tervben van, akár néhány évet is eltöltenék kint.
Voltam is egy keveset, meg tervben is van, de legfeljebb néhány év, kikapcsolódásképpen. -
trebron #121641 Bárhol szívesen élek. Szeretek alkalmazkodni a környezetemhez. -
Laktam, meguntam, haza jöttem, talán kimegyek később egyszer. -
egyéb, éspedig...
-
Mire szavazzak, ha külföldön lakom, mégpedig Mo.-on?
-
KB. én is így vagyok vele, de a barátaimat nehezen hagynám hátra. Sokszor kérdezik, hogy mért nem lépek már most. Erre azt szoktam modani, hogy a dobbantás kockázata és várható haszna egyelőre jóval kisebb, mint a maradásé. Egyelőre... -
Nem vágyom különösebben külföldre, de az itthoni jövőkép nem túl fényes...ha vonzó lehetőség adódna, lehet hogy élnék vele. -
Blum #121635 Végleg is szívesen külföldre költöznék. -
Fbn Lx #121634 már maga a pasi szó is elég homi -
Nem vágyom külföldre. -
bump -
Neocortex #121631 hát mondanám hogy műköröm segít a leszokásban de pasin kicsit homi lenne xd -
Én sajnos lerágom a kezemen. -
kamionosjoe #121629 Ne terelj.
Te írod be mindig, hogy új kérdést, de ne csak akkor legyen nagy a szád. Vállald el a feladatot, ha már ennyire buzgómócsing vagy. -
EnxTheOne #121628 Ha pár moderátor tudna berakni új kérdést az tényleg jó lenne.
Legalább elosztódna a munka :D
Johnnyka meg dzsini sokat kockul itt az sgn, szóval ha ök kapnának itt "admin jogot" az jó lenne. :D -
kamionosjoe #121627 Miért nem vesztek fel mást?
(javaslom EnxTheOne rakja be a kérdéseket) -
holnap, az egyetlen aktív adminnak(?) ki kel józanodnia. -
EnxTheOne #121625 ujkérdést -
Fbn Lx #121624 kéz legyen olyan 9-10 nap
láb 1 hónap -
Kezemen akkor, ha törik a körmöm. Amúgy csak reszelgetni szoktam, hogy a formája szép legyen, heti 1-2x.
Lábamon talán havonta vágom, az nagyon lassan nő. -
Kéz: 3-4 naponta, mert törik
Láb: havonta -
Kézen kb. hetente, lábon 3-4 hetente is elég. -
Hetente mind a kezem mind a lábam.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.12.08. 10:57:47 -
Neocortex #121619 mindkettőt egyszerre szoktam kb 2 hetente -
Blum #121618 hetente/hetente -
Kézen kb. 1,5-2 hetente, lábon viszont elég ritkán. Hónapok is eltelnek 2 vágás közt. :D -
hatalmas másnaposság ellenére: ám legyen. -
EnxTheOne #121615 ujkérdés -
Fbn Lx #121614 zsebbe begyűröm és itthon kidobom -
Neocortex #121613 politika ban
-
Nirz #121612 határon túliak segítségével lett meg a 2/3 ugye azok telibeszarták hogy mi van a lényeg hogy a királytól jön a csekk támogatás ilyen olyan címen az hogy ittenieket halálra adóztatják leszarják,végülis jó ez a fajta állampolgárság,kötelesség semmi de jogok azok járnak.
A másik hogy a többség el se ment szavazni mert nincs ellenzék csak a bukott politikusok voltak,a jobbkéz pedig ugyanaz másnével -
A netadós elején ott voltam, de egy túráról sérülten érkeztem, ezért a térről elmenet már nem voltam ott. Hazáig alig tudtam elbicegni. -
...és a 27%-os kegyetlenül magas ÁFA még mindig nem elég a boldogsághoz, így újra és újra egyre idiótább különadókat ötlenek ki...továbbra is kitartva a különböző társadalmi rétegeket hihetetlenül 'arányos' mértékben súlytó, nyakatekert egykulcsos adórendszer és hasonló remek vívmányok mellett...de mostanában nagyon elkezdték maguk alatt vágni a fát, egyszer csak kidől...csodálom, hogy csak mostanra verte ki sokaknál a biztosítékot a rengeteg baromság, az előző pár évben biztosan téli álmot aludtak, mivel akkor is volt bőven...de egy újabb 'kétharmadra' még mindig volt bizalom. Kutya legyek ha értem az embereket...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2014.12.05. 20:26:26 -
Ki mondta, hogy korrekt az adó? Még mindig nem értitek. -
Nirz #121608 Csak érdekes hogy az egész EU-ban itt a legmagasabb az áfa 27% ilyen egész Európában nincs még egy
Itt ennyivel többe kerül a fenntartása mindennek?
Ezenkivül csak itt kell adózni a megadózott pénzem után amint felveszem újra megadóztatják?
Ez sehol sem normális,csak a kiskirály országában -
A korrupció az más tészta. Nem tudom, Te voltál tüntetni? Mert ha nem, egy szavad nem lehet. Nem az a megoldás, hogy csaljunk el mindent amit lehet, ha már a politikusok is korruptok. Az adó fogalmával sincsenek tisztában sajnos, itt kezdődik a probléma. Amúgy meg ha nem tetszik a rendszer, mehetsz remetének. Az, hogy mikor szorulsz egy milliós műtétre, azt se tudhatod. -
Ez akkor lenne igaz, ha nem baromságokar szórnák a pénzt és nem tűnne el a korropció bugyraiban igen tetemes mennyiség. Mennyivel kapok jobb közszolgáltatást, mint 10 éve? Semmivel baszod, de az adóterhek meg a csillagos egekben vannak. Mi a fasznak fizetek pl. egészségbiztosítást, amikor az állami rendszer az elmúlt 6 kb. évben kétszer látott, amikog a magándoki röntgenre küldött...
Ha leheőség lenne én nem fizetném és olyan bizotsítást kötnék, hogy sürgősségi / életmentő esetben lássanak el, mert máskor jelen állás szerint én az állami egészségügy közelébe nem megyek...