127612
  • Calver
    hajnalban dőlök ki, délben vagy kora délután kelek. bizonyos téren kellemes dolog otthonról dolgozni.
  • HTS s3rg1nh00
    10-éjfél közt,inkább 11-12
    késői kelés 5:30,korai 4:30
  • Fbn Lx
    wow, nem gondoltam, hogy ennyire szórni fognak a válaszok ezekket a korai válaszlehetőségekkel, azt hittem, minden az utolsókra fog menni kb.
    mondjuk lehet azért van, mert magamból indulok ki, én olyan 2 és 4 között fekszem és 10 körül kelek
  • Lacee86
    Éjfél körül, néha picivel utána.
  • ximix #127048
    Az első '98-ban Ericson GA628 Westel900, aztán Sony J6, két Motorola és a mostani egy 2010-es Samsung E2730 még tartja magát, hála nagy aksijának, ami manapság nem nagy durranás 2000mAh, de neki újkorában 2hónap készenléti időt adott :)
    (tippre még 1 hónap most is megvan)
    Hangminőségben, hívott féltől visszajelzés alapján és amit én hallottam a hangszóróból, érzésre a Mototrola-k voltak a legjobbak.
    Okos telcsi, mobilnet nincs.
  • Renegade
    nincsen rá igazán jó szó magyarul, a mérnök az azért erősen túlzás, amolyan képzett technikus, a lényeg, hogy mobilszolgáltatóknak végzel melót, kicsit értesz a hardverekhez, kicsit a számítástechnikához meg a mobilhálózatokhoz, el vagy terepen, megy az osztott figyelem, messze nem annyira mint egy pilótának és az átlagosnál picit körültekintőbben vezetsz, mert az autó amiben ülsz olyan 50-100 milla között van. pl egy mérő telefon ára 2-3 millió forint. Egy gyalogos mérő cucc ami elfér a hátadon is 20-40 millió forint, vicces számok röpködnek ebben a szektorban.
  • molnibalage83
    Nekem 2002 szeptembere, 19 évesen egyetem mellett melózva telt már rá. Egy Siemens A40 volt. Az utódja pár év után is S teló volt. volt valami C akárhányas. C40 vagy C45.

2002-2012 között összesen 4 telóm volt (ebből egyet elloptak, amúgy csak 3 lett volna) és akkor vettem az első okostelót, de kvázi nem használtam ki. Galaxy Mini volt. Jó szar vétel volt 40k-ért, lényegében az mp3 playert tudta csak helyettesíteni, de semmi másra nem volt jó. Tetű lassú volt netezéshez, ezért úgy 3 hónapig volt rajta net és soha többet és amúgy is gyorsan elavult. Talán már a 3-as Andriodot sem lehetett rá feltenni. (Az előtte levő telót a fater kapta meg.) Ezt használtam egészen mostanáig, céges telón volt Net. Most már van saját normális. A vicc az, hogy ezt is gyak, 40k áron vettem meg, de ez valóban tud mindent, amit kell. Nem érzem azt, hogy nekem ennél több kéne bármire is.
  • kamionosjoe
    DT engineer az mit jelent magyarul?
  • kamionosjoe
    Első telefonom 14 évesen kaptam 2001-ben, egy Siemens C35 készüléket. Diákmunkáztam mivel a feltöltőkártyákat nekem kellett venni hozzá, akkoriban nem volt még internet, hanem a TV teletexten cseteltünk ismeretlenekkel, én még randiztam is egy ott megismert lánnyal. :)

Első okostelefon egy felső kategóriás Samsung Galaxy S3 volt 2013-ban, ha jól emlékszem.
  • molnibalage83
    Akkor az ébredést is mellé lehet tenni.
  • molnibalage83
    Csak sikerült kihagyni azt a kérdést, hogy eddig hány telefonod volt összesen. Bár ez lehet, hogy már volt...
  • Renegade
    első: N5110 rohadt drágán, mert akkor még azt hittem, hogy menő mobilt birtokolni
    okos: szégyelltek a barátaim a felpúposodott N70-esem miatt és szánalomból hozzám vágtak egy kiöregedett Desire-t. :)
    na, azóta sem fizettem telefonért, kaptam egy jót negyvenre, de tippre addig fogom használni, amíg meg nem hal.

Itt azért halkan tegyük hozzá, hogy DT Engineerként bármilyen telóm lehetne gubáért, de minek?
  • Dzsini
    Hoztam:

Egy átlagos (munka)napon kb. mikor fekszel le aludni?
    9 óra előtt
    9-10 óra között
    10-11 óra között
    11 óra és éjfél között
    éjfél után
  • Zoli007
    2003-ban, mikor másodikba mentem középsuliba a nyári munkából vettem egy Siemens C55-öt. Mekkora egy kalap fos volt, te jó ég. Állandó internetes okostelóm meg 2012-óta van, akkor vettem egy használt Nokia N8-at. Az nagyon baba készülék volt, nemrég adtam el működőképesen, mert évek óta csak a fiókban pihent. Annak a telefonnak csak az volt a baja, hogy a Symbian UI-t fogyatékosok tervezték, de hát ez van.
  • molnibalage83
    Új szavazás.
  • Renegade
    ez is jó, pláne mert az öregek itt is bele tudtak futni csapnivaló konstrukciókba, ugye volt pillanat, amikor még csak egy szolgáltató volt...450-en :D
  • molnibalage83
    Akár.

Nekem is van egy ötletem.
    Mióta van stabil privát, saját használatú mobiltelefonod?
    Mióta van okostelefon nettel?
  • Dzsini
    Hoztam:

Leggyakrabban mit eszel reggelire? (Csak egy válasz lehetséges!)
    Felvágottat, virslit
    Gyümölcsöt
    Müzlit, gabonapelyhet, zabkását
    Pirítóst
    Tojást
    Egyebet
    Nem szoktam reggelizni

ízlés szerint bővíthető, módosítható
  • Freeda Krueger
    :(
    Még semmilyen eszközzel sem repültem,soha.
  • Renegade
    sokat repülök, meló, versenyek, külföldön élő ismerős meglátogatása
    szinte csak fapadossal, mert rég hagytam el a kontinenst
  • molnibalage83
    Új szavazás.
  • Renegade
    hát amit úgy jegyeznek :)
  • Renegade
    estemben nyilván UWR :)
  • molnibalage83
    De milyen VB-n?
  • RatBaG #127028
    sakk?
  • Renegade
    merőben önző kérdés:

voltál már világbajnokságon?

igen, nézőként
    igen, játékosként
    nem, még soha
    nem, nem érdekel semmi ilyen
    nem, de szeretnék egyszer elmenni egyre
  • Lacee86
    Yeah. Jöhet.
  • molnibalage83
    Lejárat a ban. Jövő héten teszek be új kérdést. Remélem nem zavart senkit a nyárin (kényszer)szünet.
  • ximix #127024
    A régi vinyón keresgéltem, amikor belebotlottam egy régi mappámba, amit a betárcsázós net idején mentegettem még le, hogy offline lehessen tanulmányozni a tarifákat, ne a drága forintok csilingeljenek amíg csak az agyalás megy
    A .htm-re kell kattintani és megnyitja egy böngésző lapon.
    https://ufile.io/gdfs36g1
  • Zephyr Retiring
    Kösz a választ, de úgy néz ki szabadságoltatom magam innét én is. Csak én önként.
    Jó volt olvasgatni titeket, de akadnak egyéb teendőim is.
  • ximix #127022
    Nem olyan rég volt téma miszerint a HTKA-n is menjenek-e a kérdések, akkor a többség azt mondta oké.
    Mivel Balázs ott is elérhető, így ha valaki ott feldobja kérdést , szerintem betudja tenni, a tiltás meg majd lejár, egyszer, talán, ha megéljük vagy nem :))
    https://forum.htka.hu/threads/nagy-szavaz%C3%B3-topik.1631/page-2
  • Zephyr Retiring
    Bárki aki ráérne ilyesmire.
  • Zephyr Retiring
    Igaz. Most esett le: "/mellé".
    Sorry.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.13. 18:38:50
  • eksy
    Válasz 'ToxiMaxi' üzenetére (#127009)
  • Zephyr Retiring
    Még egy frappáns beszólás, és már megyek is nyári vakációra...
  • eksy
    /mellé
  • Zephyr Retiring
    Én nem egy ennyire lelkes modira gondoltam..
    Elég lenne egy olyan, aki bedob egy új szavazást. Hogy milyen az egója, az meg itt pont mellékes...
  • eksy
    Vitában elmegy a falig és azon túl is, ha igaza van, ha nem. Tévedhetetlennek hiszi magát, ill annak látszatát tartja fönn... ez a gyenge sz@remberek egyik ismérve.
  • Freeda Krueger
    És ki lenne az a lelkes modi?
  • Zephyr Retiring
    khmmm...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha felfeded az inkognitómat, leszedem rólad a keresztvizet......

...savazzunk...izé hozé, azaz tőlem egy szavazat, hogy szavazzunk...