A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Jelenleg félig szõke, félig barna, de alaphangon barna:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg, 3havonta cask annyi a dolgom hogy veszek 500-1000Ft-ért egy dobozzal, a nedves hajamra rádörzsölöm a cuccot, várok 20percet és lemosom....
nem több munka annál sem hogy pl. levágd a hónaljkutyát borotvával...
hosszú hajnál meg kb. sosem kopik le az hajfestés teljesen, csak lenõ...szóval egy 15-20centis hajnál akár félévente is elég 1x
de most hogy rövid, annyira nem... (meg nekem baszott sûrû a hajam)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
btw én vagyok egy õsi kor megkövesedett maradványa, vagy még van más aki úgy gondolkodik h férfi+festett haj=homo?
"The trees move. Do you not see it?"
fekete festéktõl nem hullik g.cire?
amikor hosszú volt a hajam befestettem feketére. megtetszett, 1éve rövid a hajam de 2-3havonta átnyomom fekete hajfestékkel.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mint akit megjelöltek, pont a fejem tetején középen van egy nagyobb anyajegy.
Pár éve még volt pár õszhajszálam is, de már eltûntek D:
az enyém gömbölyû
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(eredetileg gesztenyebarna, meg õszülök is<#rinya>#rinya>)
tehát csak a zöld maradt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Vagy rögtön az emora asszociálok. 😊
Vagy túl maradi vagyok? 😊))
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...