A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Nem tudom azt mondani,h vagy ez vagy az. Legszívesebben személyesen beszélek azzal akivel akarok...de ugye ezt sokszor a körülmények nem teszik lehetõvé. Ezért ha személyesen nem lehet, akkor msn-en vagy telefonon beszélek az illetõvel.
De ez persze attól függõen változik,hogy mirõl is van szó...és milyen kapcsolatban vagyok azzal,akivel beszélni akarok.
Ha meg nem, akkor sms.
Ha meg valaki olyan, akivel nem találkozom egyébként, akkor írok iwiw-en.
Msn-t és társait nem szeretem.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ezek már kezdik felváltani a telefonokat-smseket
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
? 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
amibõl bajom lehet,olyat telefonon és msn-n sosem
de általában msn/telefon
BMW Über Alles!
.: mobilize.hu :.
Külföldön élõ hozzátartozóimmal, haverokkal Skypeon beszélek, itthoniakkal meg telefon + az éppen alkalmas chat alkalmazás amiben bent vagyunk(facebook chat, gmail chat, stb..) + élõ beszéd.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Genetikai okokból utálok, meg nem is nagyon tudok élõ szóban beszélgetni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Használok 1-1 alkalommal mailt,skype-ot de ez elég elenyészõ...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Telefonon intézek mindent.
\"Heroes never die. They just reload.\"
akarom mondani: kifejtenéd ezt kicsit bõvebben? errõl még nem hallottam.
"The trees move. Do you not see it?"
szõke már csak hajfestékben lesz.
Nem az aranyszínû fajtából, hanem inkább hamvas.
Nekem ez a 10,57% semmitmondó, jó lenne tudni hogy ebbõl hány százalék az, aki valóban szõke, nem festett.
Egyébként én a szõke hajfestéket betiltanám, szükségtelen az õsz hajszálakat elfedni, mert nem igazán látszik. De van más oka is, mégpedig az hogy nem lehet tudni, hogy ki született, meg ki festett szõke. Aztán születnek a szõke nõs viccek, amik talán nem is annyira az igazi szõkékrõl szólnak! Egy pár név: Kelemen Anna, Kiszel Tünde csak hogy népszerûbb neveket említsek.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hülyeségbõl befestettem szõkére, jó is volt emg minden, de még nincs eléggé megnéve, hogy levágassam:C
ha most letolnám ilyen golyó fejem lenne xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!