A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
1. Mindent személyesen mert az a legbiztonságosabb.
2. Csak annyit beszélek vele skype-on hogy gyere hajnal 3kor a kikötõbe a sínekhez és 1dül gyere, semmi trükk...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ÉS
Barátnõmmel napi 100-150sms:D
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Akivel beszélnék(,) az általában itthon van. 2 1.23% arány... :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Lassan kiírjuk bannerba, hogy Neoreg megtérítésére vonatkozó kommentekért ban jár :D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
★
nõk?: :AD:_AS.-das.-d
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
bulizni se voltál még soha? a nõket már meg sem kérdezem...
★
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
az én válaszomat megtippelõ emberkéknek üzenem: én is szoktam emberekkel beszélni, az már más tészta, hogy kb 5 éve ugyanazzal a 2-vel és rajtuk kívül csak elvétve (kibaszottul elvétve) mással
http://goo.gl/gd6Zi5
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Messengert, Skype-ot vagy más online chatprogit használok.
Telefonon intézek mindent.
De az elsõre nyomtam^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ott fenntvan a 10legfontosabb ember az életemben, így örök online bármikor elérjük egymást.
családtagok meg telefonon.
u dont have to listen anybody else but me
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com