A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(még ingyen is!)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Simán ez a legjobb opció, hamis információkat juttatnék az elleség kezére jó sok pénzért, de beavatva a dologba a hazai vezetõket is, ezáltal csapdát állítva az ellenségnek. Két legyet egy csapásra.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Þór vígi þessi rúnar
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ismerõsöm régen kint volt Kanadában és favágóknál dolgozott. Pont úgy, ahogy a Discoveryn megnézheted. Szarrá kereshette volna magát, de mivel ugyanolyan nagy magyar mint te, ezért 2 hónap múlva a honvágya miatt visszajött hamburgert sütni.
Biztos ismered a magyar történelmet, miközben jöttek a hegyekbõl lefele keveredtek is rendesen más népekkel. Utána jöttek a törökök, velük is keveredtünk. Ugye Mátyás király is magyar volt? Aha, persze.
Szóval te is változtathatsz a felfogásodon és legyél rugalmasabb, mert úgyis változnak az idõk.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha olyan nyelvoktatás lenne itt, mint más országokban vagy 100 évvel ezelõtt lennénk, akkor megint elvándorolna ebbõl a szar országból vagy 1-2 millió ember. Csak azért nem mennek sokan, mert nincs indulótõke vagy nyelvtudás és a válság miatt kint sincs meló, nem 1800-as évek vége van és nyitva álló USA temérdek munkalehetõséggel - még ha szar bérét is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem ebben a kérdésben te vagy beszûkülve kissé...
A kémeket minden nem kommunista országban fizetik. Az más kérdés, hogyha lebukik akkor hagyják veszni.
Þór vígi þessi rúnar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
te se ebbe a világban élsz sajnos...
az ellenség sosem adna neked pénzt,amint megtudják,amit akartak..visszaadnak "szeretett" hazádnak,hogy bosszút álljanak az árulón,vagy õk maguk lõnek tarkón,mintsem kifizessék,amit ígértek...
butákok vagytok,az a baj.. :(
BMW Über Alles!
a haza nem csak szóban létezik,mint azt egyesek hiszik itt...
haza belefoglalja azt is,hogy a szeretteid,tulajdonod,történelmed,meg hogy õseid hiába adták vérüket...ha te csak úgy átengeded...
,,Inkább legyek hõs egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!''
BMW Über Alles!
Fontosabb saját életem mint ez az ország...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elõször arra gondoltam, hogy ha köpnék és vége lenne a háborúnak, akkor valszeg megkeresnének, akárhol is vagyok, és lecsuknának. Utána beugrott, hogy pont Magyarországnál ez nem nagyon valószínû, hiszen mindenki lop, csal, hazudik és leszarja a másikat. Legfeljebb szétküldenének egy elfogató parancsot, ha meg elkapnának, akkor kisétálok bíróságról és elmegyek olyan országba ahol letojják az Eu-t! :D:D:D
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
<#eljen>#eljen>
(mivel hazám eddig nem sok mindent tett értem)
Þór vígi þessi rúnar
mindenesetre, ha valóban kapnék sok pénzt érte, akkor elköltöznék valami semleges országba
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Kösz nem kérek abból, hogy mindenkivel neten tartsam a kapcsolatot, mert egyre többen hajlamosak rá, mivel gyorsabb mint az élet maga.
"The trees move. Do you not see it?"
de vigyázz mit mondasz, mert megtalál, felköt a ladája hátuljára, és végighúz a síneken.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
bár egyik helyen se szövegelek sokat.
Aki viszont távol, csörgök telefonon hogy jöjjön fel a Skype-ra és ott dumálunk tovább.