A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám.

(még ingyen is!)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Bandee1987
Igent mondanék, de valójában a hazán oldalán maradnék.

Simán ez a legjobb opció, hamis információkat juttatnék az elleség kezére jó sok pénzért, de beavatva a dologba a hazai vezetõket is, ezáltal csapdát állítva az ellenségnek. Két legyet egy csapásra.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

efti
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám

WWFSMD?

Carlos
Szerintem ha egy táska dollárt vagy eurót tennének eléd az asztalra te is tudnád mit tennél.

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
nem tudom mit tennék, és senki sem tudja a székébõl a monitor elõtt ülve...
Molnibalage
Nem azért jött haza, mert túl nehéz volt a meló? Valamiért én mindig is kipróbáltam volna magam ilyen keményebb munkakörben, de lehetõségem sosem volt rá igazán.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

poppe
a hazámat simán, üres szó számomra. viszont ha a szeretteimet bántanák, v áldozatul esnének, csak azon lennék, h bosszút álljak, bárki oldalán/támogatásával

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

ThisZip
Az elvakult magyarságoddal te sem vagy elõrébb. Menjünk ki a Hõsök terére, álljunk körbe és sírjunk együtt a múlton.....

Ismerõsöm régen kint volt Kanadában és favágóknál dolgozott. Pont úgy, ahogy a Discoveryn megnézheted. Szarrá kereshette volna magát, de mivel ugyanolyan nagy magyar mint te, ezért 2 hónap múlva a honvágya miatt visszajött hamburgert sütni.

Biztos ismered a magyar történelmet, miközben jöttek a hegyekbõl lefele keveredtek is rendesen más népekkel. Utána jöttek a törökök, velük is keveredtünk. Ugye Mátyás király is magyar volt? Aha, persze.

Szóval te is változtathatsz a felfogásodon és legyél rugalmasabb, mert úgyis változnak az idõk.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

MR ME
nem tudom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
szoval szar az egesz ugy ahogy van :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#eljen>
Molnibalage
Jelenleg a saját országomban vagyok kellemesen kizsigerelve és elnyomva és supportálva sok semmitevõ tolvaj és gyiklos.Ennyit a hõsiességrõl és rabszolgaságról. Akkor inkább jöjjön más. Az ilyen turbómagyarságtól hányok. Én praktikus oldalról közelítem meg a kérdést. Felõlem pirézek is kormányozhatnak, ha nem lopnak, használhatom a magyar nyelvet és az elkúrást és lopást nem az én munkámból kompenzálják.

Ha olyan nyelvoktatás lenne itt, mint más országokban vagy 100 évvel ezelõtt lennénk, akkor megint elvándorolna ebbõl a szar országból vagy 1-2 millió ember. Csak azért nem mennek sokan, mert nincs indulótõke vagy nyelvtudás és a válság miatt kint sincs meló, nem 1800-as évek vége van és nyitva álló USA temérdek munkalehetõséggel - még ha szar bérét is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Carlos
Biztos vagy ebben?
Szerintem ebben a kérdésben te vagy beszûkülve kissé...
A kémeket minden nem kommunista országban fizetik. Az más kérdés, hogyha lebukik akkor hagyják veszni.

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
flem szagot erzek

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

TheRock18
igen,valószínû...
te se ebbe a világban élsz sajnos...
az ellenség sosem adna neked pénzt,amint megtudják,amit akartak..visszaadnak "szeretett" hazádnak,hogy bosszút álljanak az árulón,vagy õk maguk lõnek tarkón,mintsem kifizessék,amit ígértek...
butákok vagytok,az a baj.. :(

BMW Über Alles!

Carlos
Én japánra, tájföldre vagy svédországra esküszöm. :D

Þór vígi þessi rúnar

ThisZip
Szagold csak alulról az ibolyát miközben engem maláj kurv@k kényeztetnek a tengerparton! <#hehe>

TheRock18
inkább meghalnék,mintsem eláruljam!
a haza nem csak szóban létezik,mint azt egyesek hiszik itt...
haza belefoglalja azt is,hogy a szeretteid,tulajdonod,történelmed,meg hogy õseid hiába adták vérüket...ha te csak úgy átengeded...
,,Inkább legyek hõs egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!''

BMW Über Alles!

Mindenféle habozás nélkül elfogadnám az ajánlatot, sõt még örülnék is neki...

Fontosabb saját életem mint ez az ország...
balee4
Szégyen nem szégyen, nem érzem, hogy meg kéne hallnom ezért a khmm országért szóval: Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

triplet
elfogadnám az ajánlatot!!

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

ThisZip
Elfogadnám.

Elõször arra gondoltam, hogy ha köpnék és vége lenne a háborúnak, akkor valszeg megkeresnének, akárhol is vagyok, és lecsuknának. Utána beugrott, hogy pont Magyarországnál ez nem nagyon valószínû, hiszen mindenki lop, csal, hazudik és leszarja a másikat. Legfeljebb szétküldenének egy elfogató parancsot, ha meg elkapnának, akkor kisétálok bíróságról és elmegyek olyan országba ahol letojják az Eu-t! :D:D:D

immovable
Nem tudom mit tennék./Nem érdekel a kérdés...
tigeroo
nem lennék áruló (nemcsak a hazáról van szó...)
Mersant
legyszi rakjatok be az egyeb/eredmeny gombot, ha mar meg lett szavazva. koszi.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

"(mivel hazám eddig nem sok mindent tett értem)"
<#eljen>

Carlos
Elfogadnám az ajánlatot, a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám.

(mivel hazám eddig nem sok mindent tett értem)

Þór vígi þessi rúnar

zsutyesz
<#nemtudom>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Elfogadnám az ajánlatot

NEOreg3
szerintem elárulnám, bár semmi garancia nincs arra, hogy miután kihúzták belõlem az információt nem-e ölnek meg õk, illetve az is lehetséges, hogy ha nem köpök nekik, akkor szintén megölnek

mindenesetre, ha valóban kapnék sok pénzt érte, akkor elköltöznék valami semleges országba

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

OrioN the S

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Molnibalage
Nem tudom. Ha a mostani brancsot eltávolítaná valaki cakk pakk, akkor piros szõnyeget is vinnék eléjük...

immovable
:DDDD
Amikor egy barátom azt mondja majd este beszélünk SkyPe-on, kíméletesen elküldöm a sunyiba és inkább várok 1 hónapot mire újra találkozunk...

Kösz nem kérek abból, hogy mindenkivel neten tartsam a kapcsolatot, mert egyre többen hajlamosak rá, mivel gyorsabb mint az élet maga.
Calver
személyes találkozó a jellemzõ, ha megoldható. ha nem, marad msn, telefonálni gyûlölök. bár a "Nincs magánéletem, interneten rontom a levegõt." válasz is vonzónak tûnik <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

OrioN the S
albino batman

OrioN the S
:D

Bruk
Az esgén van minden.. itt nincs lehetetlen. :)

tommygear
<#eljen><#eljen><#hehe>
REPS0L
ennyi az egész.
de vigyázz mit mondasz, mert megtalál, felköt a ladája hátuljára, és végighúz a síneken.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MR ME
ha nem játszanád ennyire a gengszter formát még talán el is hinnénk h nem csak egy fehércigány vagy aki lopott mosógépekkel foglalkozik...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJ RX7
Valami más jellemzõ rám, mégpedig...
morzejelek

:3

lehet összességében többet beszélek msn-en, mint élõben.
bár egyik helyen se szövegelek sokat.
Ha a közelembe van akivel beszélni szeretnék, akkor személyesen.
Aki viszont távol, csörgök telefonon hogy jöjjön fel a Skype-ra és ott dumálunk tovább.

PesSim
Valami más jellemzõ rám, mégpedig...

Antiszoc vagyok, nem beszélgetek.

REPS0L
kb.
ték

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu