A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék elmenni innen messzire,és a jövõmet nem ebben az országban építeni,de mégis ha meghallom a honfoglalás zenéjét,vagy a szózatot,lúdbõrõs leszek.
Azért sajnálom azt az embert,aki ezt egy kicsit sem érzi át.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Hogy miért?
Azért, mert jelenleg Magyarország mindenkinek a Hazája csak nekünk Magyar embereknek nem.
Így nincs is mit elárulni, hiszen ahhoz, hogy legyen mit elárulni ahhoz az Magyar államnak is máshogy kellene hozzáállnia.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A hazaárulás nem semmi.
Szerintem te sem így gondoltad, csak pontatlan fogalmazás.
.: mobilize.hu :.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Vagy szemen köpném õket és megpróbálnék 1-2 embert megölni mielõtt fejbelõnek, vagy megpróbálnám átbaszni/félrevezetni õket, hogy ne tudjanak meg semmit, és engem is életben hagyjanak.
Ha valami szerettemrõl lenne szó, nem pénzrõl, akkor nyilván más lenne a helyzet, senkinek az életét nem tenném kockára soha.
Végül is könnyen jött nagy mennyiségû pénz csak gyökerestõl baszná szét az életemet, és kigazolná minden értelmét és törekvését.
De azért álmodozzatok csak a semmiért kapott mesés gazdagságról...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Ha becsületbeli ügynek nevezed az értelmetlen pusztítást meg áldozatot akkor igen kreált fogalom.
"És 48-ban mégcsak fegyvert sem fogtál volna hogy kivívd hazád szabadságát. Az meg, hogy elõre látszott, hogy bukott a szabadságharc azt te sem gondolod komolyan (lsd: tavaszi hadjárat)"
Aki egy kicsit is gondolkozott tudhatta elõre hogy nem gyûrhetjük le ausztriát,másrészt NEM VOLT ÉRDEKE A HATALMAKNAK EGY FÜGGETLEN MAGYARORSZÁG.Az erõegyensúly felbomlását jelentette volna.
Normális esetben megemlíteném a Himnuszt, a Szózatot, vagy a Hazám, hazám címû áriát Erkel Ferenc Bánk Bán címû operájából (csak hogy néhány népszerûbbet említsek), de szerintem ezekkel nem mentek túl sokra. Azokban szépen le vannak írva a dolgok, ne várd, hogy Kölcseynél, Vörösmartynál szebben fogalmazzam meg!
Gondolom azt várnátok, hogy arról számoljak be, hogy a GDP/fõ 40 000 $, de abban nyilván nektek van igazatok, hogy ez nem jellemzõ Magyarországra. A többi meg szerintem érdektelen számotokra.
"Petõfi akit menekülés közben szúrtak hátba?"
Igen, jól tudod, az a Petõfi akit a négyszeres kozák túlerõben a tábornok szólított fel a csatatér elhagyására, de leölték még mielõtt ezt megtehette volna.<#kuss>#kuss>
Þór vígi þessi rúnar
sajnos ilyen nép ez, az eredménybõl is elég szignifikánsan látszik
szomorú, hogy vannak akik így gondolkodnak...tehát azt mondod, hogy te Nagy Imre helyében elismerted volna, hogy ellenforradalom volt a forradalmunk, csakhogy az életed mentsd. Becsületrõl hallottál már, vagy az is egy kreált fogalom a szótáradban?
És 48-ban mégcsak fegyvert sem fogtál volna hogy kivívd hazád szabadságát. Az meg, hogy elõre látszott, hogy bukott a szabadságharc azt te sem gondolod komolyan (lsd: tavaszi hadjárat)
De ennyi erõvel minden szövetséges katona halála hiábavaló való volt a 2.vh-ban, akik szembeszálltak a náci hódítással. Mér nem hagyták a fenébe? "Nem tök mindegy, hogy milyen föld az amin élnek? Csak hagyják hogy beszélhessék a nyelvet és a családjuk békében éljen"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Ezért is írtam,hogy európa EGYIK legszebb vidéke. ;)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Spread De Love!
http://www.tenke.hu
Voltál már a bajor alpokban? Na az gyönyörû. És kábé 10x védetteb. A Königsee vize (ez egy tó) pedig ivóvíznek van minõsítve.
Szóval picit erõs túlzás amit írsz, de értem mire akarsz kilyukadni. Vannak szép tájak magyarországon is.
Þór vígi þessi rúnar
2,igen,Nagy Imre halála értelmetlen volt.Ugyanúgy a 48-as 49-es szabadságharcosok áldozatai is.Tudjuk ki küldte õket halálba Kossuth(Széchényi elõre látta hogy nem fog menni de Kossuth inkább hazárjátékott ûzöt emberek élete felett)csakhogy õ már nem szeretett volna mátír lenni helyette lelépett és minden felelõséget más nyakába vart levelében.