A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen kicsit javítanék: Elfogadnám az ajánlatot, a szeretteim és én elvégre fontosabbak vagyunk mint a hazám.
Na szóval röviden. A politikusokról ne is beszéljünk.. a magyar emberek eszméletlenül utálatosak.. a cigány üti a magyart (ez nem rasszizmus), a "skinhead" üti a magyart. A táj pedig gyönyörû.
Egyedül a szeretteimért halnék meg, a hazáért, a magyarokért soha! :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
megvegyem e a Sony Ericsson X1 plusz iGO8 navigáció szoftver
nettó 120 000 HUF-ért :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nem tudom, keress valamit a Google-n vagy a Wikipédián.
Biztos találsz valamit amit elfogadsz.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Nem árulnám el a hazám, de félek, hogy ahol élek, már nem a hazám (tii. a magyarok itt már nem kedvelt népség).
Vagy kicsit másképp fogalmazva: mi vagyunk Európa Palesztinája.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Komolyan, segíts nekem. Mivel azonosítsam a hazámat?
SötétBarom: nem az ország szeretne kibaszni veled. Hogy ki azt hagyjuk, mindenesetre a kormányt a rendszert nem ajánlom, hogy azonosítsd Magyarországgal!
Az ilyen szövegekkel, hogy <i>tetves "hazámban"</i>, drágalátós "népemnek", és bármilyen áldozatot hozzak ennek a pöcegödörnek az érdekében, meg sem fordul a fejemben menj a vasútállomásra.
Az #53108-at inkább tartogattad volna.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
.: mobilize.hu :.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Egy valamit érzek, de azt egyre erõsebben: az ország ki szeretne baszni velem. Mindegy, hogy miképp, az a lényeg, hogy velem jól ki legyen baszva -.-
Nem sok ember gyûlölheti nálam jobban ezt a moslék rendszert...havi százezreket adózok a nagy szarért. Gyûlölök itt élni emiatt,mert nem kapok semmit az államtól,mindent csak elvesz,kisemmiz,és agyontapos.
De van egy másik oldal is. Az ország gyönyörû. A kárpát medence európa egyik legszebb vidéke,és a legvédettebb. Van egy szép történekmünk,ami ugyan már a múlt,de mégis büszkévé teszi az embert. Vannak találmányaink,olimpikonjaink és még rengeteg dolog,ami azt sugallja,hogy a magyarok azért sokat felmutattak a világnak...
Ez a két oldal sajnos nagy ellentét,és a szép országot tönkrevágták és ellehetetlenítették a benne való boldogulást...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Nagy Imre is lemondhatott volna és elismerhette volna a Kádár-kormányt, és õ mégis kitartott a Forradalom mellett..
És könyörgöm...ne keverjük a hazát és a jelenlegi politikai elitet
Semmi szín alatt nem halnék meg a hazámért. Ez egy agymosó szöveg: "A hazáért!" A család az egy másik téma. Ott már más lenne a helyzet.
Az árulást elutasítanám, nem vagyok féreg sem.
Egy esetleges háború kitörésekor én lennék az elsõ aki elkezdene hipermarketeket fosztogatni. Fegyver csak önvédelembõl lenne nálam. Ha nagyon durvulna a helyzet, akkor pedig megpróbálnék minél több értéket külföldre juttatni, magamat is beleértve.
A háborúban vannak nyertesek és vesztesek. Akik háborúznak, azok általában csak veszítenek. A nyertesek azok akik idõben elhúznak, vagy azok akik valamilyen formában profitálnak a konfliktusból. Akár fegyverek kereskedésével, akár a fekete piaci üzletekkel.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Szégyellje magát aki az elsõre szavazott!
Úgy látszik most már nem csak a fejétõl bûzlik a hal.
Petõfi Sándortól idéznék néhány sort:
"Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete."
Az nem lehet kifogás, hogy ilyen meg olyan a származása valakinek. Lásd az aradi 13-at!
Szégyen gyalázat!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.