A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Þór vígi þessi rúnar
Ale Alonso! poppe fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Még mi a fogalom?"
Mikor jössz rá hogy marhaság a fejletlenségünket a határmódosításokra kenni?Ha a nyersanyagokon múlna minden akkor Afrikai országok lennének a leggazdagabbak.....
"A magyar híres szabadságszeretetérõl, nemes és nagylelkû jellemérõl, hõsi bátorságáról. Vendégszeretetének legendás híre van."
Jules Michelet:
"A magyar nemzet a hõsiesség, a lelki nagyság és a méltóság arisztokráciája. Mikor fogjuk adósságunkat ez áldott nemzet iránt leróni, mely a nyugatot megmentette? ... E nemzet hõsi példájával felemel és megnemesít minket. A magyar hõsiesség magas erkölcs megnyilatkozása."
Sir Boyle Roche:
"A magyarok népi nyelve rendkívül kifejezõ és a dalaik õsibbek, szebbek, kifejezõbbek a mieinknél."
Victor Hugo:
"Magyarország a hõsiesség megtestesülése."
Roosevelt:
"Az egész világ adósa Magyarországnak az õ múltjáért."
Giuseppe Mezzofanti:
"Tudják-e, melyik az a nyelv, amelyet konstruktív képessége és ritmusának harmóniája miatt az összes többi elé, a göröggel és a latinnal egy sorba helyezek? A magyar..."
(Giuseppe Mezzofanti 58 nyelven írt és 103 nyelven beszélt)
G. Herring:
"Magyarország gátja volt a török terjeszkedésnek, bölcsõje az alkotmányos szabadságnak és a vallási türelemnek."
Heffi:
"...a saját életem elvégre fontosabb mint a hazám. Egyértelmü ...
Na és mi az a sok jó dolog a hazában amiért kikéne állni?"
SötétBarom:
"Árulnám elfele mint a huzat. A "haza" még nem tett értem semmit. Csak baszogat. Levesz. Ellehetetlenít. Elmegy a kurv@ anyjába."
tigerbácsi:
"vesszen az állam, ország"
Rundstedt17:
"A haza ugyanolyan jelszó mint a keresztes háborúk idején a szentföld,vagy az araboknál a jihád.A haza egy ok amiért életedet kell odaadnod hogy a politikusokat és idegeneket megvédj akik amúgy szarnak rád."
Jó éjszakát nektek, drága magyar hõsies, jobb sorsra méltó, dicsõ és becsületes, tisztelettel, alázattal és hûséggel teli fórumozótársak.
Csak azok árulhatják el az országot akik abban a helyzetben vannak,és akik oda kerülnek azoknak bizonyitaniuk kéne hazájuk iránti hûséget,legalábbis én csak úgy vennék oda valakit.
De már tökmin1,már elárulták a hazát de úgy is mondhatni kiárulták...szégyen h ilyen gyengék vagyunk.
Azért Magyarország versenyképességet elég erõteljesen befolyásolták az 1920-as határmódosítások (csak hogy a gazdasági szempontokat megemlítsem, gondolom neked az a leglényegesebb). Még hogy fogalmak! <#rinya>#rinya>
Még mi a fogalom?
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
túlsokat tettek az emberek a múltban, nemlenne merszem rombolni mégjobban :/
.
a hazát Te alkotod,tehát,ha utálod a hazádat,akkor valahol magadat is...
amúgy mindenki mondja,hogy nem adná az életét..a hazába tartozik a családod,szeretteid...mikor eszedbe jutna,hogy ez a Te földed,a Te õseid haltak meg érte/rajta.."
Akkor mivel azonosítsam? Ha tegyük fel elárulta volna valaki Hitlert, viszont a németek nem bukják a háborút, ez az ember lógott volna hazaárulásért.
Amivel tudnék azonosulni, ha egy olyan csoport, erõ, életforma ellen kellene küzdeni, harcolni, aki az én és a családom életére tör. Ha inváziós seregnek célja lenne minden magyar elpusztítása, a népirtás, nyilván nem lennék hajlandó köpni egy szót sem. De amíg pusztán fogalmak forognak kockán (határok, megyék, egyéb kreált dolgok) addig nem tudnék azonosulni a hõsiességgel -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez az ország úgyis semmi..
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
DE
miért is kellene BÁRHOVA elmennem, mikor itt a hazám? éreznem kellene anélkül is, hogy bárhova elmegyek, itt a legjobb nekem. Azt meg ahogy emlékszem, úgy írtam, hogy hiába VAN OLY SOK SZÉP TÁJ, HUNGARIKUM (tehát elismerem, hogy van), ebbõl a mai modern kor életcélját nem lehet elérni. Nem jó életcél, de ezt nem mi fogjuk megváltoztatni, rághatnám a körmöm, felszólalhatnék fórumokon, ráparázhatnék, hogy változzunk, de minek.
.: mobilize.hu :.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
BMW Über Alles!
egyszer menj egy néhány szép helyre,tájra "kurva"országban..és rájössz,mennyi szépség van itt...
falut nem mondok,mert szeretném,ha háborítatlan maradna
BMW Über Alles!
Én akkoris tiplizek ebbõl a pocsolyából amit egyesek "haza"-nak hívnak.
Lehet megvetni, lehet utálni, de amig ti a hazáért kiálltok és rohadtok a fidesz-mszp párharcban és megpusztultok valamelyik kórházban ahol szarni se lehet hogy ne kapnál el valamit nemméghogy tusolni, addig én majd külföldrõl jót röhögök.
Þór vígi þessi rúnar
Javarészt akik a hazát védik, ennyire ösztönösen, azok jórészt azon korsztály képviselõi, akik már közel biztos egzisztenciával rendelkeznek (ha manapság lehet ilyet kimondani), van mögöttük/mellettük egy család, munka. Más szóval, látták a szép oldalát is az országnak, ha csak kis ideig. És akkor nézzük a másik oldalt, azon fiatalok (15-20 évesek), akik csak most kezdik felfogni, mi hogy mûködik az életben, most kerülnek bele a mélyvízbe, csak azt látják, hogy az eddig tanított, csodás országimázs, a nagy, dicsõ történelem, a híres írók, költõk ideje bizony elmúlt. Van helyette egy szar. És itt nem gyurcsány, orbán, meg a többi mossa ki az emberek agyát, mint pl az a tengerentúlon megfigyelhetõ, érzi mindenki a saját bõrén. Ma, egy pályakezdõ, vagy hamarosan odakerülõ fiatal miben bízhat? Biztos állás, biztos jövõ, biztos anyagi háttér? Dehogy.
Amíg otthon vagyok szülõkkel, nem igazán érdekel az adózás, hogy a bérem fele elmegy mindenféle szarra, amibõl aztán semmi javulást nem látok, SÕT. Addig nem érzem, hogy a pénztõl függök. Aztán, amint magamat kellene ellátni, saját keresõ leszek, észlelem, hogy hoppá, ez így megy? Drága kis hazámban?
És igen, ez alapján ítéli meg a hazáját, mi más alapján tenné? Lehet szép történelmünk, irodalmáraink, gyönyörû tájak, s az a pár dolog, amire büszkék lehetünk még, HA egyszer ezek a mai világban sz*rt sem érnek? Megszületsz, tanulsz, dolgozol, családod lesz, meghalsz. Ez ma az élet rendje, de nálunk még ezt az egyszerû receptet sem lehet követni, pedig ez az elvárás. Akkor miért szeretné bármely fiatal a hazáját?
.: mobilize.hu :.
Þór vígi þessi rúnar
a hazát Te alkotod,tehát,ha utálod a hazádat,akkor valahol magadat is...
amúgy mindenki mondja,hogy nem adná az életét..a hazába tartozik a családod,szeretteid...mikor eszedbe jutna,hogy ez a Te földed,a Te õseid haltak meg érte/rajta..hogy Te egyáltalán megszülethess,és családod lehessen
ha ne adj Isten,egyszer arra kerül a sor,hogy ismét meg kell védeni a hazát..akkor jusson eszedbe,hogyha nem teszed,veled végeznek,mert ellenség vagy a gyerekeid megölik,feleséged megerõszakolják..és az egész családoddal együtt rabszolgák lesztek...és ott,és akkor lõnek majd fejbe,amikor és ahol kedvük tartja
tehát,ha te a hazát,mint politikai pártot,mint kizsákmányoló helyet azonosítod,akkor tévedésben élsz
de amúgy is,ha nem tetszik...egy akasztófáravaló szavaival élve ,,ellehet menni..''
de úgyis olyanok lennétek,mint az egyszeri ember,aki végül rájön,hogy az õ keresztje a legkönnyebb...és végül rájönnétek,hogy más országban sem jobb és hazatérnétek..azzal a dumával,hogy "honvágyam volt"..de közben csak nem akarnátok bevallani,hogy szar volt máshol..
BMW Über Alles!
Fúj, milyen büdös már kiállni azért, amit az ember segge alá tolnak
De ha belegondolsz rájössz, hogy a hazáját sem az egyetlen jelenlegi vezetõ, sem egy érdekcsoport törekvései nem képviselik. Így nem hazaáruló, de attól még gerinctelen - kivéve, ha emberi életek és sorsok alapján mérlegelve cselekedett, nem vagyonért.
tehát olyan,mintha egy közeli barátod elárulna és megölne...kb.
BMW Über Alles!
\"Heroes never die. They just reload.\"
-a magyar egy birka nép, bármit meg lehet velük tenni.
-aki tüntet, az egy f@sz, úgysem ér semmit.
Bár jórészt így is, szóval közel sem az a baj, hogy az emberek kimennek tüntetni, hanem az, hogy nincsenek elegen, és nem elég határozottak. Egy sor ekkora pofátlanság után, sõt, tulajdonképpen már gyurcsány híres beszéde után kint kellett volna állnia a népnek a parlament elõtt, fegyverben. Azt hiszed, hogy más országban el lehetett volna játszani büntetlenül azt, amit itt?
Nincsenek igazi vezetõk, akik összefogják a népet, és cselekvésre bírják, mint '48-ban. Nagy tévedés, hogy itt az a baj, hogy tüntetnek az emberek - inkább az, hogy közterületet rongáló szélsõséges agyament állatok miatt mindenkit lenéznek, akik változtatni akarnak és ellenállnak.
Ám akik itt vitatkoznak: ha egy náci ss tiszt, átáll a szövetségesekhez és megöli Hitlert, akkor most õ gerinctelen hazaáruló ?
a hazád a politikusok, vagy az állam?
oh, ennyi fasságot.
Rundstedt17:]i]"Döntsétek el most komcsi vagy náci vagyok?ajh de unom már ezeket az érveket"[/i]
Szerintem kozmopolita. Nihilista.
Ezt nem érvként hoztam fel, de azok után, hogy azt írtad, hogy "propaganda mû" (az Egri csillagok), felmerült a kérdés, hogy mi a mérce?
Ugyanis az Egri csillagokat romantikus történelmi regényként tartják számon jobb helyeken, propagandának nevezni nem tudom milyen körökben szokás.
Marx csak egy tipp volt, mondjuk hasraütésszerûen, reméltem kibújik a szög a zsákból.
Nem bújt, de már nem is annyira érdekel.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Nem hiába mondják, hogy a hazád az egyetlen hely, ahol igazán élhetsz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Spread De Love!