A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De vasárnap-hétfõn durván az leszek (utolsó osztálykirándulás:D)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
(ELSÕÕÕÕ)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Neki is jó legyen,meg nekem is,mert háborúban és szerelemben mindent szabad.:)
(Bátran állíthatom, ez a pasiknak tényleg jó, de nagyon :) )
\"Heroes never die. They just reload.\"
De, ha magamat is kényeztetem közben, akkor az nemkem is jó :)
de ezt õ is így gondolja.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ez nálam mindig változó
Jelen esetben nem érdekelne csak magamra koncentrálnék.
Van amikor már szétélvezem a fejem, a pasi meg még sehol nincs. :)
Van amikor csak a számba nyomják.
De ezen a kérdésen még soha nem gondolkodtam el, a lényeg az élvezet! és általában nem érdekel, hogy én vagy õ élvezi jobban, csak csinálni kell nem gondolkodni!
Ez így igazságos, és így is jó... szerintem...
Teljesen egyenrangúak vagyunk az ágyban, mindenki egyformán ad és kap.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem várom el a szop@st, de azért mindig megkapom :) ny@lás meg alap D:
PSP user n\' soon ps3 user too :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Megesik hogy elborul az agyam és akkor aztán mindent bele. Tudom hogy õ is élvezi, de igazán csak azt csinálom ami nekem jó. Nálam a labda, más nem számít.
A másik véglet amikor csak rá koncentrálok. Élvezem hogy élvezi. És ez akkor nagyon izgató, látni az arcát közben.
Úgyhogy olyan ez mint egy hullámvasút, nincs alkalmakra bontva hogy mikor milyen nap van éppen.
Elsõsorban neki legyen jó, a saját élvezetem másodlagos.
kimondva télleg furva de én szivesen adok ha cserébe kapok alapon..(nyali,szopi)... :D
ammeg ha látom h élvezi a másik fél a dolgot az nekem is joh (sexregondol)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Én sem kérem, csak tudja ez nálam olyan alap dolgok, mint a lélegzés. :DDD
De hát nem vagyunk egyformák.
.: mobilize.hu :.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Aztapicsa. Ilyet férfi embertõl még nem hallottam.<#hehe>#hehe>
Þór vígi þessi rúnar