A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#53546 Sajnos...<#szomoru1>#szomoru1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Divat lett a csapatás :c
Én inkább piára (vagy másra) költöm a pénzem ha esetleg van, mint hogy felesleges száguldozásokra és környezetszennyezésre költeném hogy baleseteket okozzak. Ez van én jobban érzem magam pár pohár vagy pár cigi után (itt nem ragozom tovább) barátaimmal beszélgetve, nevetgélve. Én csak gratulálni tudok annak aki száguldozik és a saját életén kívül másokét is veszélyezteti.
Nacsácsumicsõtészta
Ennyi.<#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
én inkább benzinre költöm a pénzt mint piára meg lepra szórakozóhelyekre, ez van, jobban érzem magam pár csapatás után motorral/autóval a körúton az adrenalintól fûtve/remegve, mint hányva egy ilyen szerencsétlenekkel teli helyen. már csak annak tudok gratulálni aki a szilvesztert ill. a szüli/névnapját ilyen helyen tartják. nacsõcsá.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
azóta fölöttébb óvatos vagyok.
adminoknak: hétfõig nem leszek úgy rendesen, idegen gépnél vagyok most is
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://www.tenke.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com