A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruk
Igen, erre emlékszem régebben volt egy kérdés/szavazás ami kapcsán beszéltünk róla. Ha tudnék akkor suli mellett is melóznék. Hamarosan betöltöm a 18-at úgy talán egy fokkal könnyebb lesz majd melót találni, ha mást nem nyári munkát...

#53546 Sajnos...<#szomoru1>

tommygear
tegnap
Molnibalage
Én 16 évesen feketén dolgoztam, mert akkor még volt meló és kicsit lazábban kezelték. Ma nem menne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Van benne igazság,bár én nem vagyok oda a sebességért de mégis érthetõbb mint hogy valaki rendszeresen részeg és piára szarja el a pénzét.

Így van az dolgozhat akinek van kapcsolata

<#eljen>
balee4
Pár hónapja, de általában keveset iszok, nem vagyok nagy piás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bruk
Sok barátom aki velem egyidõs gyakran dolgozik mert az apja, vagy valamelyik rokon tud munkát intézni neki. Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés, pedig szívesen dolgoznék.. meg nekünk van olyan barátunk aki gazdag és ha lejön nem sajnálja.. amúgy ritkán költök ilyenekre és sosem költök sokat.

Bruk
Ennyi erõvel:
Divat lett a csapatás :c
Én inkább piára (vagy másra) költöm a pénzem ha esetleg van, mint hogy felesleges száguldozásokra és környezetszennyezésre költeném hogy baleseteket okozzak. Ez van én jobban érzem magam pár pohár vagy pár cigi után (itt nem ragozom tovább) barátaimmal beszélgetve, nevetgélve. Én csak gratulálni tudok annak aki száguldozik és a saját életén kívül másokét is veszélyezteti.
Nacsácsumicsõtészta

Ennyi.<#idiota>

Molnibalage
Hát igen. Ahova járunk csak pár sört bedoni ellepték az akkor 16-17 évesek. Idém már leérretségiztek. Ittak, mint állat, nem tudták túl sokszor, hogy hol a határ. Viszont honnan van erre pénzük?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Darukezelõ
Érdekes egy vélemény. :) Gondolom nem voltál még akkor igényes(ebb) szórakozóhelyen. Csak nehogy itt köss ki. :)

Pár hete.

REPS0L
divat lett ma már az ivászat :c
én inkább benzinre költöm a pénzt mint piára meg lepra szórakozóhelyekre, ez van, jobban érzem magam pár csapatás után motorral/autóval a körúton az adrenalintól fûtve/remegve, mint hányva egy ilyen szerencsétlenekkel teli helyen. már csak annak tudok gratulálni aki a szilvesztert ill. a szüli/névnapját ilyen helyen tartják. nacsõcsá.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

joshua
még ma hajnalban is.

[HUN]FaTaL
Tavaly.

http://goo.gl/gd6Zi5

milk4
Soha se voltam részeg.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Doddy a düdõ
még csak émelygésig jutottam, nem volt kedvem tovább menni. nem igazán szeretek hányni.

Bruk
Tegnap és ma.

GhostRider1
tegnap

&#9733;

Kandurex
tavaly :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Darkon
Tegnapelott

Born to win

89
most is részeg vagyok...vagy másnapos? nemtudom...szerintem még részeg

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

multhéten
néhány éve, a harmadikos osztálykiránduláson nagyon. azóta már csak kevésbé
azóta fölöttébb óvatos vagyok.

adminoknak: hétfõig nem leszek úgy rendesen, idegen gépnél vagyok most is
toysoldier
Tegnap.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

NEOreg3
pár éve az utolsó osztálykiránduláson, azóta utálom a pálinkát

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DJ Skyline
az veszélyes tud lenni. :D [nem nyilatkozik <#miaz>] szerencsére ritkán fordul elõ

Scottt
Pár hete.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mersant
nem, az mar a matt reszeg...<#pias>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

szucsy89
tnap elõtt<#idiota>
Molnibalage
Olyan eddig csak egyszer volt. Olyan 7-8 éve.

OrioN the S
amikor nem tudod, hogy jutottal haza es mi tortent :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Mi számít részegségnek? Amikor másnap fejfájással ébredsz? Vagy amikor már tudod, hogy az a sör hatása? Mert akkor minden héten. Egy sörtõl már kellõen vidám vagyok. :)

Carlos
Sok éve.

Þór vígi þessi rúnar

autoszimulator
Pár hete.

.: mobilize.hu :.

Picar77
Soha se voltam részeg.

()() (^^)

HöfEE
Pár hete.

Születésnapi buli , <#idiota> csúnya volt.

tenkenorman
Azért jó hogy az utolsó van többségben, amúgy pár hónapja. Kb másfél hónapja.

http://www.tenke.hu

N1ggA
Tegnap

Spread De Love!

Hogy lehet reggel 9kor bevágni ? <#buck> Nekem is volt már olyan h 4-5kor fejeztünk be a piálást, de 9kor nem volt semmi bajom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MR ME
õ a lány hálistennek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
A héten valamelyik nap.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BaliBoy
Pár hónapja.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

gergobaby
14 vok, szal soha :)

Toshiba L300-2C5

Amúgy annyira nem voltam részeg, hanem éjszaka másztam fel egy vizes partoldalon, szóval nem volt nehéz elcsúszni :D

Este lesz egy hete. Ráadásul elestem, és elcseszõdött a telefonom kijelzõje, a Nokia szervízben pedig 13700 Ft-ot kértek a rohadékok. Persze elõzõ nap, amikor bevittem, akkor még azt mondták, hogy 9000 lesz. Pedig nem estem rá a telefonra, nem ejtettem le, egyszerûen csak a kezemben volt, amikor elbotlottam :D Nevetséges :D

Dick Riddick
Soha nem voltam részeg.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Heffi
Soha se voltam részeg.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Soha se voltam részeg

zsutyesz
szilveszterkor

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;