A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt így kimondva furcsa, de így van; pl nyalókázást én nem igényelem, persze ha nagyonnagyonnagyon akarja, akkor nem lehet nemet mondani D: persze ez csak barátnõnél, a kalandoknál nem szokott érdekelni a másik fél.
.: mobilize.hu :.
gyakorlatba való átültetése még sokáig várat magára
és sajnos a jó szándék nem segítene a korai magömlésen
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
,^^
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Am: Teljesen egyenrangúak vagyunk az ágyban, mindenki egyformán ad és kap.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
meg family guyt elkezdtem, de még nem volt kedvem folytatni. az is faszának tûnik.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
gratulálok azoknak a kedves demagóg uraknak / hölgyeknek, akik ezt jelölték be...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Tesóm nézi a South Park-ot azt néha én is megnézem.:)
anno 1987
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
south park készítõi tray parker és matt stone, közük nincs a simpsonhoz meg a familyhez :D
South Park és Happy Tree Friends _:?ASD_:
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
BMW Über Alles!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Amúgymeg reménytelen.
Pl. South Park,Family Guy,Simpsons
MTV-n és a Comedy Centralon is megnézem ezeket...meg a Happy Tree Friends-et is,ha sikerül elcsípnem
szerintem ezek nem gyerekesek...pl. a South Park alapból felnõtteknek készül(t) és az amerikaiak felfogását parodizálja...
am érdekes,hogy mind3 rajzfilmnek ugyanazok a készítõi :)
BMW Über Alles!