A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Nem játszom/ha mégis, abban nincs fokozatválasztás.

OrioN the S
az egyebhez beirhattad volna, hogy meg elvezed is.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

predator1982
félreértettél, most nem azért nem szavaztam, mert nem találtam a nekem valót:-)

pred

Nem szoktam játszani,már nem kötnek le esetleg nagy ritkán.Abban az esetben normál szintet választok,illetve a legnehezebbet(kivéve ott ahol a gép csalását jelenti)

Ha ritkán kedvet kapok ahhoz hogy játsszak, akkor is általában normál módban, tehát a másodikra nyomtam...
immovable
Nem játszom.
Molnibalage
Viszonylag nehézre rakom azon ténybõl kifolyólag, hogy általában túl könnyûek a játékok. Ha valamivel játszok az általában régi játék, ergo elég jól ismerem, szintén kell valami kihívás. Mostanában viszon nem is igazán játszom.

Hozzáteszem azért vannak igen eltolt nehézségi szitre belõtt játékok, ahol a 5-bõl 2. szinten nem lehet szinte semmit csinálni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
Általában normál szinten.

Ale Alonso! poppe fan club™

OrioN the S
Nem szoktam játszani.

Kinottem... vagy nem is tudom... mar nem kotnek le :\ Neha azert ramjon a jatszhatnek, de par percen belul el is mulik.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Calver
üdvözöllek az interneten, kicsi troll.

"The trees move. Do you not see it?"

sokan szájhõsködnek , bla bla

Ability
Te sosem szavazol egy olyan álláspont miatt ami amúgy mindig szerepel az opicók között. -.-"
Simaji
2 és 5.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Néha úgy érzem, érzelmi felindulásból meg tudnám tenni

Benny04
Tudnék, ha meg kellene védenem szeretteimet, saját magamat.

predator1982
nem szavaztam, mert nem tudom igazából a helyzet ahogy megkivánja, de lehet hogy a dhl-est holnap megölöm:DDD

pred

Netgear
Magam-, barátnõm-, családom-, kocsim-ért bárkit bármikor <#mf1>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Bészf

Korán keltem. Hol az arany?

Néha úgy érzem, érzelmi felindulásból meg tudnám tenni.

balee4
De ez teljesen magától értetõdõ.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bujcsik555
Ha a hazámat kellene megvédenem, akkor megtenném. bár ez függ attól kitõl, mitõl kell védeni

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Ben007
nos nálam: Politika,parlament,cigányok,jogosítványt forgalmi engedélyt

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

cement
egy igazi hazafi

respect to the man in the ice cream van

Molnibalage
Az alábbi szavak is segítenek az gyilkos ösztönök felélesztésében:

BKV, MÁV, országgyûlés, 4-es metró, autópálya, Megyeri híd, stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Talán ha nagyon sokat fizetnének érte.
Ha a hazámat kellene megvédenem, akkor megtenném.
Önvédelembõl bárkit képes lennék megölni... persze ezt nem úgy értem, hogy ha a srác megpaskolja az orcám és én megölöm, hanem ha mondjuk késsel támad nekem akkor hideg vérrel beleállítanám...
Ha a szeretteimre támadnának hasonló módon, akkor ugyan ezt tenném... de elég kevés ember van, akiért ezt képes lennék megtenni

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A gonosz embereket gond nélkül irtanám.
Igen, önzõ vagyok, a saját morális értékrendem szerint kifejezetten gonosz, másoknak komolyan ártó embereket nagyon is tiszta lélekkel ölném meg.
Ugyanígy azokat, aki rám/szerettemre támadnak. Ha rám akkor még nem is biztos hogy meg tudnám tenni, inkább csak ártalmatlanítani lennék képes max, de ha valakit szeretek és azt bántják, minden további nélkül.
Ebbe beletartozik a haza is, esetleges megszállók, elnyomók ellen szívesen harcolnék, talán még azért is, hogy visszavegyük, ami a miénk.
De offenzív módon már képtelen lennék rá, a haza, egy vallás, egy politikai nézet, vagy bármi más érdekei alapján letámadni egy másik népet. Na ebben az esetben nem tudnék meghúzni egy ravaszt, pedig még az is mennyivel egyszerûbb, mint kést, kardot mártani a másikba, vagy megfojtani. ehh. mekkora fos érzés lehet.
Doomista

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Dick Riddick
:)

\"Heroes never die. They just reload.\"

JohnnyNapalm
Ezt így a gép elõtt ülve nem lehet eldönteni.

ez a kérdés volt már, nem?

OrioN the S
hulye...<#vigyor3>

TheRock18
- Tudnék, ha meg kellene védenem szeretteimet, saját magamat.
- Talán ha nagyon sokat fizetnének érte.
- Néha úgy érzem, érzelmi felindulásból meg tudnám tenni.
- Ha a hazámat kellene megvédenem, akkor megtenném.

BMW Über Alles!

MR ME
dugnád mi?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
Nem, de meg lehetek :D

Hát látod ezzel én is így vagyok. <#hehe>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

PesSim
Miért? Temetkezési vállalkozó vagy? :)

OrioN the S
egyre szimpatikusabb vagy<#idiota><#buck>

PesSim

Bár néha érzelmi felindulásból is meg tudnám tenni, és akkor egy kisebb temetõt megtöltenék. <#idiota>

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bruk
"Tudnék, ha meg kellene védenem szeretteimet, saját magamat."

Amúgy a vitához annyit fûznék hozzá, hogy megölni vagy munkatáborba küldeni lenne a legtökéletesebb tényleg... A munkatábor sokkal jobban megéri mint a börtön, ezt gondolom magyaráznom sem kell miért..

tenkenorman
második

http://www.tenke.hu

"Ami nekem SZU és komcsik, az neked Izrael és USA. Mindenért csak õk felelõsek ugye?"

Dehogyis,mindegyik oldalon volt jó vonás és rossz is,objektívan értékelem õket.

"Inkább lennék "rabszolga" a jenkiknék, mint a SZU állampolgára..."
Ez igazán érdekes,bár az eredeti probléma az volt hogy a magyar féle börtönök vagy a SZU féle gulágok lennének e jobb büntés?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Molnibalage
Nem fogom ezzal a témával szétoffolni a topikot. Ami nekem SZU és komcsik, az neked Izrael és USA. Mindenért csak õk felelõsek ugye? Csak én abban térek el, hogy szerintem mindenki sáros, csak a dagonyázás mértéke az eltérõ és az ideológia. Inkább lennék "rabszolga" a jenkiknék, mint a SZU állampolgára...

A Tibetiek vergõdése amit Usa titkosszolgálata támogatott?

Szegények nem tudnak mire recskázni esténként......<#sir><#banplz>

Ezt így a gép elõtt ülve nem lehet eldönteni.

Molnibalage
Ja, hogy neked minden propaganda ugye?