A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
pred
Hozzáteszem azért vannak igen eltolt nehézségi szitre belõtt játékok, ahol a 5-bõl 2. szinten nem lehet szinte semmit csinálni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kinottem... vagy nem is tudom... mar nem kotnek le :\ Neha azert ramjon a jatszhatnek, de par percen belul el is mulik.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
pred
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Néha úgy érzem, érzelmi felindulásból meg tudnám tenni.
De ez teljesen magától értetõdõ.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha a hazámat kellene megvédenem, akkor megtenném. bár ez függ attól kitõl, mitõl kell védeni
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
BKV, MÁV, országgyûlés, 4-es metró, autópálya, Megyeri híd, stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Talán ha nagyon sokat fizetnének érte.
Ha a hazámat kellene megvédenem, akkor megtenném.
Ha a szeretteimre támadnának hasonló módon, akkor ugyan ezt tenném... de elég kevés ember van, akiért ezt képes lennék megtenni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Igen, önzõ vagyok, a saját morális értékrendem szerint kifejezetten gonosz, másoknak komolyan ártó embereket nagyon is tiszta lélekkel ölném meg.
Ugyanígy azokat, aki rám/szerettemre támadnak. Ha rám akkor még nem is biztos hogy meg tudnám tenni, inkább csak ártalmatlanítani lennék képes max, de ha valakit szeretek és azt bántják, minden további nélkül.
Ebbe beletartozik a haza is, esetleges megszállók, elnyomók ellen szívesen harcolnék, talán még azért is, hogy visszavegyük, ami a miénk.
De offenzív módon már képtelen lennék rá, a haza, egy vallás, egy politikai nézet, vagy bármi más érdekei alapján letámadni egy másik népet. Na ebben az esetben nem tudnék meghúzni egy ravaszt, pedig még az is mennyivel egyszerûbb, mint kést, kardot mártani a másikba, vagy megfojtani. ehh. mekkora fos érzés lehet.
Tudnék, ha meg kellene védenem szeretteimet, saját magamat.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
- Talán ha nagyon sokat fizetnének érte.
- Néha úgy érzem, érzelmi felindulásból meg tudnám tenni.
- Ha a hazámat kellene megvédenem, akkor megtenném.
BMW Über Alles!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Bár néha érzelmi felindulásból is meg tudnám tenni, és akkor egy kisebb temetõt megtöltenék. <#idiota>#idiota>
Tudnék, ha meg kellene védenem szeretteimet, saját magamat.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Amúgy a vitához annyit fûznék hozzá, hogy megölni vagy munkatáborba küldeni lenne a legtökéletesebb tényleg... A munkatábor sokkal jobban megéri mint a börtön, ezt gondolom magyaráznom sem kell miért..
Dehogyis,mindegyik oldalon volt jó vonás és rossz is,objektívan értékelem õket.
"Inkább lennék "rabszolga" a jenkiknék, mint a SZU állampolgára..."
Ez igazán érdekes,bár az eredeti probléma az volt hogy a magyar féle börtönök vagy a SZU féle gulágok lennének e jobb büntés?
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"