A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk dicsõ tett volt, mégis ki olvasta volna végig :D
szal a lényeg: régen ízin játszottam, errõl leszoktam olyan két éve, most már normál megy mindenütt, és rpgbuzi vagyok.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szeretem megtanulni, hogy hogyan kell, így tehát
A homokozóban kezdem és a csúcsra jutok :)
CoD2-t meg így 8adjára Veteranon :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha már a játék sokadik részével játszom, akkor medium...
És ha már végigvittem jöhet a hard, illetve az expertebb nehézségi szintek! :D
ha, ismert játék új részével,akkor nyugodtan viszem nehezebbe
ha egy számomra még új,ismeretlen,akkor könnyû szinten viszem...hogy biztosan végig tudjam vinni
BMW Über Alles!
Mondjuk Q3-ban ha már állítani kell rajta, akkor hardcore-ra érdemes, ott még épp verhetõk a botok.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
de mivel az utóbbi években szinte csak mmo-ztam, ez a kérdés nem aktuális (meg amúgysem játszom már jóideje)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De viszonylag ritkán játszom olyan játékkal aminél így kéne kiválasztani a nehézségi szintet.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Q3-ban például elég komoly reflexek kellenek a nightmare fokozathoz.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ha nem ismerem h milyen jatek akkor normal ill ha van 5 fokozat akkor a 4. :D
nem szeretem ha könnyü a játék mert akkor gyorsan megunom
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Attól függ mivel... FPS persze hogy legnehezebb viszont másik valami kalandjáték vagy egyéb szar az normal vagy extra könnyû
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"The trees move. Do you not see it?"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Þór vígi þessi rúnar
számomra az nem szórakoztató, hogy nehezebb szinten valamit 20x is újra kell kezdenem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vallom hogy akkor jön elõ az igazi íz ha meg kell küzdeni minden centiméterért.
\"Heroes never die. They just reload.\"