A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ide egy egész hosszút írtam még délután. ezek szerint nem küldtem el? D:
mondjuk dicsõ tett volt, mégis ki olvasta volna végig :D
szal a lényeg: régen ízin játszottam, errõl leszoktam olyan két éve, most már normál megy mindenütt, és rpgbuzi vagyok.
és magaddal?<#vigyor1>

DJ RX7
Általában könnyû, vagy legkönnyebb szinten. A játék legyen laza kikapcsolódás.

:3

Picar77
Általában nehéz / legnehezebb szinten. Szeretem a kihívásokat.

()() (^^)

Lacee86
Most jutott eszembe amúgy, h a legújabb kedvencemben, a Guitar Hero-ban mi számít normál szintnek, a medium? <#hehe> Mert akkor azt nehézen tolom, hardon ill. experten; csak pár számot, amik nagyon nem mennek, azokat nyomom mediumon.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bardocz
Halo3-ban van egy pálya, aminél íziben idegbajt kaptam. Volt tere ahol negyed órát keringtem, hogy merre induljak el, mert közbe kb 3x elindultam vissza:D
DJ Skyline
változó, de általában normál. de egyes játékoknál már nomrálon is az agyrák kerülget. <#idiota>

chhaya
Nem játszok.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

PesSim
Egyéb, mostanába nem jut idõm a játékra :(
Szeretem megtanulni, hogy hogyan kell, így tehát
A homokozóban kezdem és a csúcsra jutok :)

Normal.

CoD2-t meg így 8adjára Veteranon :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

milk4
Általában normál szinten, az arany középutat választom.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

BB7
Ha nem ismerem az irányítást, játékmenetet, semmit akkor easy...
Ha már a játék sokadik részével játszom, akkor medium...
És ha már végigvittem jöhet a hard, illetve az expertebb nehézségi szintek! :D
daemonervosa
alap hc

Trolling is a art.

Nem szoktam játszani.

TheRock18
HA játszok egyáltalán...
ha, ismert játék új részével,akkor nyugodtan viszem nehezebbe
ha egy számomra még új,ismeretlen,akkor könnyû szinten viszem...hogy biztosan végig tudjam vinni

BMW Über Alles!

Motoroj
Az alap alatt azt értettem, ami alapból be van állítva, Q3 esetében talán pont a legkönnyebb, a hurt me plenty. A legtöbb játékban az alap az közepes/normal. De valahol mintha már láttam volna hard-ot is.
Mondjuk Q3-ban ha már állítani kell rajta, akkor hardcore-ra érdemes, ott még épp verhetõk a botok.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Lullaby
Kezdetben könnyûn aztán ha belejöttem, jöhet a nehezebb.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

kifli
én elõször mindig normál szinten játszok (kivéve lyan játékoknál amit ismerek pl hl2, és az epizódok) mert nemszeretem hogyha a játék elveszi a kedvem a nehézséggel, ha végeztem és tetszett akkor megy a legnehezebb szint
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bardocz
Ha valami újfélt kezdek el, akkor könnyû, amúgy normal szinten szoktam, szimulátorban meg nem tud beállítani a versenyzõtársaimat, esetleg ha gép ellen megyek, akkor úgy csinálom, hogy hozzám hasonló szintû legyen, és meg kelljen küzdeni az elõzésekért.
RS
"Általában könnyû, vagy legkönnyebb szinten. A játék legyen laza kikapcsolódás."

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

z99999
egyéb, amivel játszom, annak nincs nehézségi fokozata

Pszt.

GhostRider1
Nem szoktam játszani.

&#9733;

tigeroo
általában legkönyebb szinten...a "kedvencekkel" persze többszöri végigjátszásnál már végigtoltam akár legnehezebben is...

de mivel az utóbbi években szinte csak mmo-ztam, ez a kérdés nem aktuális (meg amúgysem játszom már jóideje)
N1ggA
Nem játszom

Spread De Love!

JohnnyNapalm
Általában normál szinten

Hegi90
Normal

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DJKonya

De viszonylag ritkán játszom olyan játékkal aminél így kéne kiválasztani a nehézségi szintet.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tommygear
Bruk
Szinte sosem játszom. Ha esetleg találok valami jó játékot ami elindul a gépemen akkor játékstílustól függ, közepesnél könnyebre sosem teszem.

[HUN]FaTaL
Egyéb:

Teljesen változó, játékfüggõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

Q3-ban például alapfokozatban egy óvodás is ász.....

Motoroj
Általában alapfokozaton.

Q3-ban például elég komoly reflexek kellenek a nightmare fokozathoz.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Elõször könnyûn,aztán nehezen is végigviszem...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

bogyoka

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Ic3 m4n
Általában nehéz / legnehezebb szinten. Szeretem a kihívásokat.<#smile>

Lacee86
Fõként FPS-ekkel és autós játékokkal játszom. Szinte mindig a normál nehézséget választom, legfeljebb ha igen könnyû (fõleg az elején), ott teszem magasabb szintre, aztán késõbb ha már nagyon az élvezhetõség rovására megy, akkor visszateszem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ha nem ismerem h milyen jatek akkor normal ill ha van 5 fokozat akkor a 4. :D
nem szeretem ha könnyü a játék mert akkor gyorsan megunom
Simaji
Normál vagy könnyû. Késõbb meg esetleg nehéz. :)

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Pepsi Twist
Egyéb (teljesen játékstílustól függ, hangulatfüggõ, stb.)

Attól függ mivel... FPS persze hogy legnehezebb viszont másik valami kalandjáték vagy egyéb szar az normal vagy extra könnyû

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

MR ME
álltalában normál fokozaton

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Calver
2000-es évek elején megjelent cuccokat még nagy általánosságban normálban toltam, mostmár szinte mindent legnehezebb szinten - és nem azért mert annyival jobb lettem, ó nem. egyszerûen ennyire levitték a lécét h az aktuális játék megfeleljen egydimenziós józsikának is. én a már tisztára nyalt alfelû Halo-t vádolom, õk kezdték ez a "beülök a sarokba sírni és felgyógyulok 3 mp alatt" mókát. a "mutatom hogy józsika hova menjen, nehogy gondolkodnia kelljen és kis darabkák leessenek a megterheléstõl a tyúkagyából" féle retardáltságért pedig bizony a Bethesdát vádolom. arról gõzöm sincs ki találta ki, hogy mindenkinek csõlátása van és elég nekik a 60°-os látószög, de egy homokos bantu négerek teli börtönben a kõfejtés igazságos büntetésnek tûnne neki.

"The trees move. Do you not see it?"

balee4
Általában normál szinten, az arany középutat választom. Aztán elképzelhetõ, hogy több nehézségi szinten is végigtolom a játékot, ha jó.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Carlos
Általában normál szinten, az arany középutat választom. Ha nem megy a normál akkor easy, ha könnyû a normál akkor hard.

Þór vígi þessi rúnar

NEOreg3
normál, vagy könnyû

számomra az nem szórakoztató, hogy nehezebb szinten valamit 20x is újra kell kezdenem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick
Mostanában már egyáltalán nem játszom, de korábban mindig a legnehezebb volt a favorit. A haverok hülyének néztek miatta.
Vallom hogy akkor jön elõ az igazi íz ha meg kell küzdeni minden centiméterért.

\"Heroes never die. They just reload.\"

panther112
pasziánsz, fekete özvegy, WoW (utóbbit 4év után 1 hónapja lemondtam)

zsutyesz
passziánsz? <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

predator1982
<#nyes>

pred