A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De csak azért volt hibám,mert van amit nem tudtak elolvasni😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DFTBA ಠ_ಠ
Figyelj tapasztalat... nem egy olyan ismerõsöm van, akik csak filmekkel gyakoroltak és kb épp hogy átmentek vagy pedig sem😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nézd meg a Blöfföt angolul (;
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
illetve külföldre utazás
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
persze hogy függõséget okoz, mint pl. az alkohol.
de ez emberfüggõ is... (ahogy alkoholfogyasztó=/= alkoholista)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Angolt,hollandot így tanultam meg.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én most tartom egy Cseh lánnyal a kapcsolatot, bár inkább Angolul beszélgetünk de így is sokat lehet tanulni. De szerintem úgy lehet a legjobban elsajátítani egy nyelvet ha körülötted sokan azon a nyelven beszélnek, és próbálsz velük kommunikálni. De ahogy elõttem leírták a feliratos filmek is jók.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
DFTBA ಠ_ಠ
Ki kell menni egy évre külföldre. Egy év, nem több.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olyan emberek között kell megtanulni akiknek ez az anyanyelvük, ergo ki kell menni külföldre. Azért valamiféle alap nyelvtudás nem árt.
anno 1987
Hát szerintem elég egyszerûsített szöveget használnak azért a játékban......
de átlagembernek marad az egyéb külföldi médiumok: játékok -szeretném kiemelni az MMORPG játékokat ahol angolul kell kommunikálni a játékban, tisztára olyan mintha kinnt élnél valahol külföldön csak "virtuális"- , filmek, zene(szöveg) stb..
vagy az iskola, ahol túlságosan is erõltetik a nyelvtani részt...
az elsõ, a harmadik és a negyedik együtt. én legalábbis így tanultam meg mára elég jól angolul
DFTBA ಠ_ಠ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Cartoon-Network-öt néztem (akkor még nem volt magyarul) és PC-n játszottam játékokkal (magyarítás akkoriban szinte nem is volt), Innen már nem volt nehéz megtanulni a nyelvtant...
Persze ez nem mindig kivitelezhetõ. Ilyenkor sztem a magántanár és az önszorgalom a legjobb.
Szerintem mindenkinek más, attól függ milyen nyelvérzéke van az illetõnek és milyen könnyen tanul. Hála az égnek nekem szerencsém van, mert elég hamar tanulok nyelveket, számomra a külföldiekkel való levelezés/chat és a filmnézés az ami a legjobban bevált. DE egy gyengébb nyelvérzékkel rendelkezõ embernél szerintem ez nem elég. A jó nyelvtudáshoz pedig mindenképp tanárra van szükség, nekem is kellett.
Aki gyerekkora óta sok rajzfilmet/filmet néz az adott nyelven, az sokkal könnyebben fogja megtanulni a nyelvtani hátteret egy iskolában, míg aki csak iskolában tanulja annak nehezebb lesz ráhangolódni arra hogy kommunikáljon, olvasson, filmet nézzen.
Aláírom hogy külön-külön nem elég egyik sem (csekk #54281), viszont aki már gyerek kora óta néz filmeket az sokkal nagyobb elõnnyel fog indulni SZVSZ.