A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
elég szõrös, hogy benntartsa a meleget.

.: mobilize.hu :.

somdav95
japánokra rátérve, nyíregyházán most annyi járkál hogy az csoda : O Minden kiscsaj picsanadrágbaa 😄 Nemtudom hogy hogy nem fagy be a pi**juk 10 fokba ....

Picar77
Valami egyenruha kellene a diákoknak.

japán kislányoknak is milyen jól áll az a kis szoknya 😄D

()() (^^)

autoszimulator
szerintem egyiket se szabják meg, így is épp elég sok dolog van megszabva.

.: mobilize.hu :.

Dick Riddick
Kedves emlékem amikor középsuli évzárón (azon kevés évzárók egyike volt ahol ott voltam 😊 ), az egyik évfolyamtárs a mûsor kellõs közepén beállított necctrikóban, rövidgatyában és vietnámi papucsban. Odaállt mellé szép finoman az osztályfõnöke, és kedves hangon, halkan elküldte a retkes halál f*szába. 😄

\"Heroes never die. They just reload.\"

Rage47
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák.
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a tanár.
Dick Riddick
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák és a tanár.

\"Heroes never die. They just reload.\"

somdav95
neszóljanak bele -.-

TheRock18
ne szabják már meg,hogy mibe járjanak...ha nem igénytelen,rongyos,büdös,mocskos...akkor miértne vehetne fel bármit..ez csak az ilyen szemellenzõs igazgatók heppje...
viszont a fiatal csinos tanárnõknek megtiltanám a 15centinél hosszabb szoknyát..és csak mélyen kivágott topot vehetnének fel... xD

BMW Über Alles!

Inkább csak azt szabják meg,hogy Inkább csak azt szabják meg, hogy miben nem lehet a tanár.miben nem lehet a diák.

SötétBarom
Mi trikó+short kombóban fociztunk az udvaron bokáig érõ hóban általánosban. Állat volt 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Molnibalage
Hát, ha csak azon múlna, hogy ki érkezik abban, akkor én már simán gyõztem volna. 😊

(Egyszer a silból valamit át kellett vinni tesi órán egy másiba, amit onnan kaptunk kölcsön. Tél közepe volt. Egy szál pólóban és rövidgatályban cimivel vittük vissza a cuccokat. 3 perces séte volt bõven fagypont alatt, mert még hó is volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SötétBarom
Szerintem elég mindkét félnek azt megmondani, hogy miben NE legyen.

Errõl jut eszembe, nálunk minden tavasszal volt egyfajta verseny, hogy ki jön elõször rövidgatyában suliba 😄D Aki vállalta elõször, az nagyon laza volt <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigerbácsi
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák.

Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Az természetes náluk hagyomány része nincs benne betegség

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Igen a kihívó alatt azt értettem,ráérnek majd egyetemen vagy fõiskolán kurváskodni semmi szükség arra hogy már ált suliba vagy középbe úgy nézzenek ki.

Carlos
Azzal sincs semmi bajom... <#ravasz1>
De az már majdhogynem fetisizmus.

Þór vígi þessi rúnar

Mér a beteg Japánok milyen egyenruhába öltöztetik a csajokat? <#vigyor2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

BaliBoy

Valami egyenruha kellene a tanároknak.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Carlos
És a 14 éves kislánykák úgy öltöznek, mint a ribancok. (amivel amúgy nem lenne gondom <#vigyor1>, csak nem suliba való)

Þór vígi þessi rúnar

Ez is igaz, ahogy mondod! <#eljen>
Ezen kivül abszurd a rocker stílus,illetve a túlságosan kihívóan öltözködés is.

Egyenruha és kész,akkor nincs vita hogy mi megengedhetõ és mi nem,ennyi.

<#eljen>

Nem tudom hogy most csak én vagyok-e vele így, de én abszurdnak tartom az pl. EMO stílust...
Lacee86
Alapvetõen nem lehet beleszólni, h akár egy tanár, akár egy diák miben van. DE: azért a jóízlés határain belül legyen mindez, szóval az abszurd dolgokat természetesen megtiltanám.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tommygear

Carlos
Régi szép idõk...Utáltam ezerrel.

Þór vígi þessi rúnar

Molnibalage
100% mûszál, utáltam. Ha kell egyenruha, akkor ahhoz bizotsítsák a megfelelõt is.

Állami iskolában nem kell, magánsuliban meg az ember tudja, hogy mit kérnek tõle. Ha egyenruhát, akkor azt. Nem kötelezõ oda járatni a nebulót.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Valami egyenruha kellene a diákoknak.
Valami egyenruha kellene a tanároknak.

Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák...

Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár...

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Utáltuk is. Sõt még csak egységes sem volt. 😊
Ennek ellenére kéne valami rend, rendszer az iskolákba mert otthon már csak nagyon kevesen tanulnak fegyelmet, jólneveltséget.

predator1982
nem tudom ki emlékszik, de régen kellett köpenyt hordani....

pred

immovable
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Igen jó lenne, ha rendet tanulnának az iskolában. Sajnos a liberalizmus tönkre teszi a még létezõ pedagógusok munkáját is.
Egyen ruha. Telefon, mp3 stb. kitiltva.

zsutyesz
Kimenni külföldre.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

balee4
De ez egy nelyvvizsgára persze nem elég, és vannak korlátai, szóval nem is a legjobb módszer, aki igazán meg akar egy nyelvet tanulni, vagy kimegy külföldre vagy ötvözi a módszereket.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Filmek, sorozatok nézése, felirattal / felirat nélkül. De ugyanígy akár játékokkal is.

Lyukasbogrács
nyelvtant könyvekbõl, kiejtést meg film+zene
mégse tudok normálisan angolul, hisz csak 15 éve tanulom :]

MR ME
megcsalsz ribanc? <#ejnye1>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tugyiti
LÁVCSIZLAK ME TOO!!!!
Ability
Kikötözlek az ágyamhoz és emmát faragok belõled. 😊
tugyiti
hadifogság
milk4
myspace

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

NEOreg3
facebook

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

acsati
ismer valaki vmi angol közösségi oldalt ahova lehet regelni? 😄
gondolok olyanra mint itthon iwiw, myvip és társai