127612
  • pxxl
    lehetőség szerint előre sofőr mögé/ "mellé", vagy a középső ajtó környékére, hogy ne kelljen a tömegen átmászni, és mindig a belső (nem ablak mellé) ülök.
  • benőmenő
    Próbálok minél hátrább, hogy a későbbi megállóknál, amikor már tele a busz ne menet közben kelljen vándorolni nekem, vagy másoknak.
    Általában menetiránynak háttal, vagy a kerék fölé, mert oda kevesebbszer jönnek nyugdíjasok, akik a busszal közlekedők jelentős százaléka.
  • videobaby
    ahol hely van, de kerék fölé inkább nem, nem szimpi ember mellé sem. akkor állok.
  • Lacee86
    Van azért annak a Kisalföld Volánnak sötét oldala is. :D Mindenki Csornán vesz vagy javíttat autót?? :D
  • Freeda Krueger
    Ahol hely van
  • SötétBarom
    Utóbbi 10 évben kb 2x ültem buszon, szal nem tudom. Oda ültem, ahol épp szimpi volt.

Az egyik tök pozitív volt, egy autót vittem Csornára, és vissza busszal jöttem Sopronba, amin ment a klíma farnkón, és volt net is :DD

Kisalföld Volán
    Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.01.08. 11:24:01
  • jazzy
    Forgó utáni 2-3-4. helyek a legjobbak
  • Fbn Lx
    múltkor csak egy szabad hely volt, és leültem az 50es enyhén alkoholszagú nő mellé, aki valami perverz kutyás viccet kezdett el mesélni nekem
  • Fbn Lx
    üres, mert más
    ha szabad, akkor a busz hátsó felében baloldalra, a forgótól számított 3. üléspárt választom
    ha ez sem szabad és az előtte lévő (2.) sem, akkor a forgó melletti, hátrafelé néző üléspárra (a menetirány szerint szintén baloldalira) ülök.
    a 3. prioritásszint pedig a bármelyik szabad hely
  • Lacee86
    Van egy preferencia sorrend: 1. Ahol totál üres 2-es hely van. 2. Ha nincs ilyen, lehetőleg hátrébb. 3. Ha több ember mellett is van hely, akkor szimpatikus ember (jó csaj stb. :) ) 4. Ha csak egyetlen egy hely van, oda is leülök, hacsak nem vmi szakadt fazon, vagy annyira nagydarab, h el sem férnék mellette. :) Akkor inkább állok.
  • mudvayne
    Gyalog vagy autóval közlekedek.
  • mrzed001
    Ha egyedül vagyok egyszemélyes ülésre, ha ketten vagyunk dupla, vagy egymással szembefordított ülésre ... legalábbis amikor régen buszoztunk, még ilyenek voltak.
    Párszor ültem az új Vóvóóó, meg merdzsó vagy milyen buszokon, hát visszasírtam az Ikarus normális méretű ülőfelületét, meg a műbőr borítását. Lehet, hogy vandálok kicsinálták (azért elég erős volt az), kicsinálják azok ezt az ócsó szövetsz.rt is, de ebbe a ragadós, undorító szövetesbe egyszerűen kedvem sincs leülni.
    A műbőrt legalább fogták, oszt slaggal leverették (neadjisten vegyszert is kapott, mert bírta), ez meg évekig ott büdösködik takarítás nélkül ... brrrrr ... nyáron kész rémálom.
  • Zoli007
    Minél hátrébb. Nyáron árnyékos felére, amúgy meg a napos felére.
  • broman191
    Mi az a busz? (car guy)
  • chhaya #121791
    Minél hátrébb, mert elöl felgyűlik a tömeg, és minél magasabbra, hogy belássam a busz belsejét. A többi mindegy.
  • trebron
    A vezetőülésbe max. Azért döntök így, mert szeretek vezetni.
  • ManoNegra
    Vagy már nem. :-)
  • Neocortex
    wut :o mikor isis voltam ez még nem volt így elkülönítve
  • ManoNegra
    Fehér vagyok, tehát előre.
  • wannnabeees
    Ha sok hely van, akkor ahol van hely. Általában kívülre, mert utálom amikor le akarnék szállni és noszogatni kell a kívül ülőt, hogy ugyan engedjen már le. Ha valaki pedig le akar ülni a belső üres helyre, akkor tud szólni.

Ha csak 2-3 ülés van, akkor nem ülök le. Amúgy is eleget ülök egész nap, azt a 20-30 percet kibírom.
  • kamionosjoe
    Előre, én vagyok a sofőr!
  • Sir Quno Jedi
    Olyan pont ménincs, hogy nem láttam még buszt belülről, így nem tudom eldönteni?! :D
  • Pluskast
    Nem utazok busszal.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.01.06. 15:29:22
  • Calver
    menetiránynak háttal, minél előrébb, szemkontaktust létesítve a többi utassal és ajkaimat nyalogatva.
  • Neocortex
    +1
  • SzirmosSzisza
    Végállomásokon szoktam felszállni, szóval mindig hátrább.
  • Blum
    Üres.

Ahova csak busszal lehet menni oda inkább nem megyek el. Nincs az az Isten, hogy buszra szálljak.
  • Dzsini
    Minél előrébb, és menetirányban.
  • Molnibalage
    Ritkán buszozom, mert tömegközlekedni is igán ritkán szoktam, birnga forever... Régen mindig a kedvenc helyeimre, ha szabadok voltak, szerettem a menetiránynak háttal ülni a forgó résznél vagy ajtó közelébe vagy ha kevés szabad hely van, akkor lehetőleg olyan helyre, ahol kényelmesen elférek a szomszéddal.
  • Molnibalage
    Barátokkal ~20+ fő voltunk némethonban együtt egy német barátnál három napot. Jó volt.
  • kamionosjoe
    Nem tervezek nagy bulit, de piálás az lesz és éjfélre kimegyünk megnézni a tüzijátékot.(Remélem nem fagyok meg.) Tavaly kockulás volt, idén legyen egy kicsit változatosabb.
  • BaliBoy
    Köszi!
    Szerencsésen egész jól megúsztam. Félig-meddig a kanapéra estem, így nem törtem össze magam. Egyedül valahogy a nagylábujjamat sikerült úgy összezúznom, hogy lábra is alig birok állni. :S
  • banok
    Én is
  • Nirz
    otthon kockulok.
  • Sir Quno Jedi
    jobbulást
  • BaliBoy
    Nem terveztem sehova sem menni. Ráadásul tegnap leestem a létráról, így most már biztos nem megyek sehova sem.
  • chhaya #121769
    Barátom társaságánál lesz tizenakárhány fős összejövetel, evés-ivással és ottalvással egybekötve.
  • Lacee86
    Bp. haverokkal: albiban alapozás, utána Liget. :)
  • Blum
    Leszarom.

Voltam akkora f.sz, hogy elígérkeztem egy buliba, oda elmegyek 1-2 órára (becsületből) aztán hazajövök, koccintok az ősökkel és döglök.
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.12.30. 21:04:35
  • EnxTheOne
    Na beraktam egy kérdést :D