A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
fórumozók fényképalbumát átfutottam gyorsan, találtam a lányok között vagy 6-ot

fiúkat nem volt kedvem végignézni, ott is biztos lett volna jó pár<#szeret><#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Calver
és ofc egyenkarlendítés <#nezze>

"The trees move. Do you not see it?"

akkor egyencipõ, egyenhaj és egyenpirszing kéne mindenkinek 😄
ha megpróbálod szerintem neked is sikerülni fog

minden csak gyakorlás kérdése
bardocz
Lolz tényleg, de hülye vagyok.
Sickness
magyarul

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

[HUN]FaTaL
<#wilting>

"szablyák"

Ilyet hogy lehet leírni? <#wilting><#falbav>

http://goo.gl/gd6Zi5

tenkenorman
Alapvetõen igaz hog yaz egyenruha meggátolná a gyerekek közti különbséget (1.- 30 éveel ezellõtt) ma csak egy darabig érne valamit, utána elfajulnna az egész mert a gyerekek kitalálnák hogy tûnnyenek ki mégiscsak a tömegbõl, hülye hajat csináltatnának, ékszerek, órák, cipõk és egyéb kiegészítõk viselésébe kezdenének, , úgyhogy jó így...

http://www.tenke.hu

bardocz
Ne szablyák meg senkinek.
PesSim
irigy? Mire?

nekem kifejezetten tetszene egy vámpírfogas hófehérre sminkelt szegecsekkel teleaggatott kócos fekete hajú, elkenõdött sminkes tanárnõ estélyiben 😄
Szal inkább az a baj, hogy a tanárok túl konszolidáltak, nem visznek elég színt az egyéniségükbe 😄
A diákokat meg leszarom, de az olyan hajat hogy csak a fél szemének a sarka látszik ki, meg persze az ormótlan tesznye fültágítókat betiltanám, ha lehetne
Zetorg
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák/tanár.

Irigység szaga van a hozzászólásnak úgyszintén az 54440-ben,alapvetõen ezt írtam én is de azért vhogy irigység jön át ebbõl 😄

RS
<#idiota><#idiota>
#54430: <#idiota><#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

predator1982
egyetértek:-)

pred

Falcon87
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák.
Inkább csak azt szabják meg, hogy miben nem lehet a tanár.

Ne tíz kiló aranynyakláncban járjon a gyerek. Jobb helyen tiltják az ilyesmit.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Corrupt
Ne szóljanak bele egyikbe se.

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

PesSim
Valami egyenruha kellene a diákoknak.
Valami egyenruha kellene a tanároknak.
Iszonyat nagy a különbség az egyes diákok öltözködésében, és attól hogy az iskolában egyforma göncben vannak, sulin kívül lehetnek saját stílusú ruháikban. A tanár meg mutasson példát!
Az iskola akképpen is egy szabályrendszert képviselne, és mivel ez lenne az egyik nevelõ intézményünk, így nem tartom elvetendõnek, hogy egyenruhát kelljen viselni, vagy legalább valami „kulturált ” megjelenési formát tanuljanak.
Egy egyenruha is lehet normális (nem olyan, mint a japán iskolákban!)
Pont ez lenne a lényege, hogy elõbb tudjam meg a diák nevét, minthogy milyen tanga van rajta vagy, hogy van-e köldök piercinge. Nem az iskolában kell kurvának lenni, hanem az ágyban.
Az meg édes kevés, hogy megmondják, mit nem lehet. Most is ez meg és hát mindenki látja az eredményt.
Asszem ennyit akartam 😊

autoszimulator
ruha nélkül mindenki

.: mobilize.hu :.

somdav95
Ha szõke, nagymellû, kékszemmel, jóseggel akkort miértne?😄

Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák.
Inkább csak azt szabják meg, hogy miben nem lehet a tanár

DJ RX7

:3

N1ggA
3., 2.

Spread De Love!

predator1982
egyenruha legyen a diákoknak és a tanároknak egyaránt!!!

pred

NEOreg3
ne szóljanak bele, hogy én miben vagyok, a többit leszarom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick
Faszán hangzik. 😊)
A ballagások általában dögunalmasak, jó ha feldobja valami a hangulatot. 😊
Ballagáskor nálunk a géptantanár tízpercenként eljátszott valamit vadászkürtön. Annyi volt a hiba hogy nem tudott rajta játszani. Képzeld el a hupikék törpikékbõl Nótatát, ahogy a második emelet egyik ablakából nyomja a kakofóniát.
<#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Pepsi Twist

Tanár ne legyen picsavillantó miniszoknyába 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

JohnnyNapalm

de az egyenruha azért lenne jó, mert akkor nem lennének különbségek hogy ki hogy öltözködik

Heffi
Én évnyitón égtem, én voltam az egyetlen aki nem ünneplöben ment <#idiota>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

milk4
Én ballagásomra fekete-fehér csíkos vans cipõbe mentem😄
Úgy volt,hogy apám majd hoz nekem cipõt normális méretben de nem hozott...😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Az semmi, gimis évfolyamtársam térdbakancsban, terepszínû nadrágban és cannibal corpse-os pólóban jött a saját ballagására 😄

Doddy a düdő
vagy legyen egyenruha, vagy ne szóljanak bele.

Scottt
Valami egyenruha kellene a diákoknak.vagy ha nincs akkor:Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[HUN]FaTaL
Ne szóljanak bele, se diáknál, se tanárnál.

http://goo.gl/gd6Zi5

milk4
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

CopyKing92
de viszont nállnuk a katolikus álltalánosban volt eggyenruha. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Lacee86
Az egyenruha minden nap sztem egy baromság, az olyan mint egy ilyen falanszter, mint egy gépezet, ahol teljesen elveszik az egyéniség. Mindenki öltözzön úgy, ahogy szeretne, de persze magamutogatás meg mások megbotránkoztatása nélkül. Jó persze, h nem bánnám, ha félpucér csajok jönnének velem szemben minden nap, de hát mégiscsak suliról van szó. Meg van ez az EMO meg punk, meg rocker meg mindenféle stílusok. Én sztem ezen belül is meg lehet találni azt a határt, ami még aránylag normálisnak mondható. Ilyen, h fiúk festik magukat (még a lányok is csak mértékkel), meg teli tetkó, tökig pirszing, tarajos haj stb. ezek már messze túlmennek a határon, tehát ezek semmiképp.
Hát tanár oldalon ritkán vannak ilyen problémák, mert most ugye abba nem lehet belekötni, h 60 éves bácsi miért a 35 éve divatból kiment NDK-s pulóverben jön. 😊 Esetleg férfitanárnak copfban van a haja, ebben lehet némi furcsaság, de megtiltani végül is ezt sem lehet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigeroo
neeh
CopyKing92
1 szál gyúrós tangába is be mehetek ha kell.. xd

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Heffi

Abban megyek be amiben akarok 😊 Sokszor beszóltak már de nem érdekel 😉

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

chhaya
Nem kell egyenruha, csak azt szabják meg, hogy mit ne viseljenek. Tanárok és diákok egyaránt.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Valami egyenruha kellene a tanároknak.

Tomika001
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Lullaby

Pl. ne vegyenek fel olyan szoknyát a csajok amibõl kivan mindenük, ráérnek késõbb is mutogatni magukat....

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Motoroj
Egyenruha és kész.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Ne szóljanak
ne szóljanak

Könyörgöm... mi értelme lenne az egyén szabadságát még ezúton is korlátozni?
Így is elég sok szarság van a házirendekben
Totális baromságnak találom még az ötletet is

Persze azért azt nem mondom, hogy egy szál bugyiba járjanak a csajok... mert ok lehet hogy ez a férfi szemnek gyönyörködtetõ, de azért ez még utcára sem igazán illik😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RS
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

somdav95
😄DDD lehet.