A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oh, may god de fáj a derekam.
Nemáár, ekkora crash...
no comm...
http://www.tenke.hu
Néha már magyarul nem tudok dolgokat és inkább angolul mondom 😄 Nagyon sokszor mikor van lehetõség valamire pl lekanyarodni 1 kis utcába akkor "ez 1 jó opportunity" meg ilyesmi 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az azért túlzás hogy bejön, de zavarni nem zavar egyáltalán. Egy ideig csak angolul beszéltem, furcsa volt utána a váltás, elég sok angol szót használtam a magyarban.
Engem csak akkor zavar a kevert beszéd, ha erõltetett. Ha egy divatmajom pusztán arcoskodásból használja, az irritál. A legjobb ilyenkor átváltani angolra, rögtön abba fogja hagyni. Elõbb tanuljon meg angolul, utána erõltesse a magyarral együtt. 😊
\"Heroes never die. They just reload.\"
Pont annyira idegesítõ, mint a rövidítések. Nem fogok senkinek sem a szájára verni, ha nem beszél magyarul! 😊
Bár a "fíling"-tõl a falra mászok.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kimondottan zavar, vannak rendes magyar szavaink.
Persze amire nincs normális magyar szó, az más.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Akkor zavar, mikor vki túlzásba viszi a használatukat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
()() (^^)
A lényeg, hogy legyen nálunk törülközõ. 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nyugodtam szoktam áltban mindenre reagálni ami parás, vagy akármi.Utánna átgondolom nyugodtan.Úgy is többre megyek, ha nyugodtan gondolkozok.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Általában ilyen helyzetbe birka türelmû vagyok és leszarom az egészet beragadok a liftbe jóvan telefon azt kész 😄 csõtörés van akkor vízvezeték szerelõ semmi para nincs 😄 ha elönt a víz akkor hozom a szivattyút azt kész 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
csak akkor szoktam pánikolni, ha mellém kerül egy tróger illetõ, és megijedek, hogy megfertõzõdök az éccel.
vagy ha valami oknál fogva tûpárnának akarnak használni, pl. vérvétel, meg régen a védõoltásoknál én sírtam egyedül az osztályban. mocskos szadista gecik.
a másodikra szavaztam, mert biztos van olyan helyzet, amikor nem tudnék józanul gondolkodni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha a bankszámlámra nézek, már is pánikba esem. 😄
Van hogy a sötétben is elkezdek félni csak úgy ok nélkül. Nameg a bogarak 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
3-ik -> négy karakter
harmadik -> 8 karakter
tehát rövidítés lesz. talán.
.: mobilize.hu :.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
mikor hogy, van h leszarom, van hogy nem...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
ennyire nehéz?
(ne vedd magadra, nem téged baszogatlak😄)
A magyaroknak és nem az magyaroknak. Mondatot nagybetûvel kezdünk, hogy elõtt vesszõt teszünk, nem vmiért, hanem valamiért.
Ennyire nehéz?
Ne vedd magadra, ne téged baszogatlak.