A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
Múltkor ezt hallotam az utcán:
Oh, may god de fáj a derekam.
Nemáár, ekkora crash...

no comm...

http://www.tenke.hu

Pepsi Twist
Nekem bejön ez a kevert nyelvû speech, használom is.

Néha már magyarul nem tudok dolgokat és inkább angolul mondom 😄 Nagyon sokszor mikor van lehetõség valamire pl lekanyarodni 1 kis utcába akkor "ez 1 jó opportunity" meg ilyesmi 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dick Riddick
Az azért túlzás hogy bejön, de zavarni nem zavar egyáltalán. Egy ideig csak angolul beszéltem, furcsa volt utána a váltás, elég sok angol szót használtam a magyarban.
Engem csak akkor zavar a kevert beszéd, ha erõltetett. Ha egy divatmajom pusztán arcoskodásból használja, az irritál. A legjobb ilyenkor átváltani angolra, rögtön abba fogja hagyni. Elõbb tanuljon meg angolul, utána erõltesse a magyarral együtt. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

PesSim
Kissé zavar, de nem lépi át meredeken az ingerküszöböm.

Pont annyira idegesítõ, mint a rövidítések. Nem fogok senkinek sem a szájára verni, ha nem beszél magyarul! 😊

Carlos
szakmában elengedhetetlen, köznyelvben zavar -> üres szavazás

Þór vígi þessi rúnar

fery02
Nem zavar, de nem is használom õket.
Bár a "fíling"-tõl a falra mászok.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bujcsik555
miaza meeting, spinning?<#fejvakaras>

Kimondottan zavar, vannak rendes magyar szavaink.

Persze amire nincs normális magyar szó, az más.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tigerbácsi
Nem zavar, de nem is használom õket. de vannak kivételek persze :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bulba
Olyan szavaknál oké, amiknek nincs elég jó magyar változata (pl e-mail- drótlevél). Az olyan szavaknál már zavaró amiknek van rendes, jól használható magyar megfelelõjük.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

CopyKing92
na mi a stájsz?....

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Akkor zavar, mikor vki túlzásba viszi a használatukat.

Molnibalage
Van amire nincs magyar szó, de a felesleges anglomán nyöszörgés kicsit azért zavar.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

zsutyesz
Nem zavar, használom is.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

kastil

2

100%

Kicsikiraly
igen, ezt próbáltam én is elmondani. még viccesebb amikor úgy írják az "Október 3-án"-t, hogy Október 3.-dikán. (halál komoly esett, itt ezsgén is találkoztam már vele)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
mert azt kezdtem el írni hogy az emberek, de más nyelvben nem ilyen bonyolult a probléma, és a névelõt elfelejtettem átírni 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Picar77
Nyugodt természetû vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba.

()() (^^)

Eagle16
Nyugodt természetû vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba.

A lényeg, hogy legyen nálunk törülközõ. 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hozzáteszem nem aggódás,hanem éppen ha vmi komoly gond jön elõ nem tudok nyugodt maradni,ha van idõ megoldásra leszarom,de ha záros a határidõ (értsd aznap vagy másnap)akkor pánikolok

Könnyen pánikba esek, ilyenkor nem számít a racionalitás, egyszerûen nem vagyok képes elõretekinteni.

Pepsi Twist
akkor várok? 😄

solo
"Nyugodt természetû vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba"

Nyugodtam szoktam áltban mindenre reagálni ami parás, vagy akármi.Utánna átgondolom nyugodtan.Úgy is többre megyek, ha nyugodtan gondolkozok.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bardocz
Igen, a fejem is szokott olyankor viszketni 😄
és ha beragadsz a liftbe, de nincs nálad telefon, a vészjelzõ meg nem reagál semmire?
ha cigány kerül a közelembe, viszketni kezd a fejbõröm mindenhol. Máris úgy érzem, tetves vagyok 😄As
bardocz
Amikor a buszon leül mellém egy gyanús egyén, akinek a családi háttere kérdéses(fõleg az apja), akkor az oldalam elkezd viszketni<#idiota>
Pepsi Twist

Általában ilyen helyzetbe birka türelmû vagyok és leszarom az egészet beragadok a liftbe jóvan telefon azt kész 😄 csõtörés van akkor vízvezeték szerelõ semmi para nincs 😄 ha elönt a víz akkor hozom a szivattyút azt kész 😄

leszarok mindent. pánikolni nem szoktam, csak izgulni, de azt bizonyos vizsgahelyzetekben keményen.
csak akkor szoktam pánikolni, ha mellém kerül egy tróger illetõ, és megijedek, hogy megfertõzõdök az éccel.
vagy ha valami oknál fogva tûpárnának akarnak használni, pl. vérvétel, meg régen a védõoltásoknál én sírtam egyedül az osztályban. mocskos szadista gecik.
NEOreg3
attól függ mennyire komoly a probléma, és hogy elõfordult-e már velem

a másodikra szavaztam, mert biztos van olyan helyzet, amikor nem tudnék józanul gondolkodni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

CopyKing92
vannak módszereim a pánik és az ideg által okozott zavarodottság elkerülésére.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Lacee86
Filmektõl annyira nem szoktam megijedni. Hát a begurulás sajnos nálam is igaz, kis dolgok miatt olyan dühös tudok egyszerre lenni. Nem elõny...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

immovable
Én az ijesztõs, meg horror filmeket nem bírom, de életben nem nagyon pánikolok, inkább csak begurulok. 😊
Lacee86
Milyen sok nyugodt természetû ember van itt, hm. Sztem páran füllentenek itt. 😊 Én amúgy a 2.-at jelöltem. Anyukám nagyon parázó alkat. Én szerencsére teljes egészében nem örököltem ezt, alapból nem vagyok ilyen, de néha azért elõfordul h jobban pánikolok, mint kéne.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Képes vagyok pánikolni parás helyzetben.
Ha a bankszámlámra nézek, már is pánikba esem. 😄

angelslie
Parásabb helyzetekben képes vagyok pánikolni.

Van hogy a sötétben is elkezdek félni csak úgy ok nélkül. Nameg a bogarak 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Corrupt

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

tigerbácsi

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bardocz
3-ik szerintem egy nem létezõ faszság, amit olyan emberek találtak ki, akik nem tudnak írni, vagy még suliban nem tanulták, hogy helyesen "3." lenne az.
bardocz
És a magyarok miért írják azt, hogy az magyarok, amikor helyes a magyarok lenne?
autoszimulator
3. -> két karakter
3-ik -> négy karakter
harmadik -> 8 karakter

tehát rövidítés lesz. talán.

.: mobilize.hu :.

tommygear
passz inkább nyugodt vagyok
chhaya
Nem szokásom pánikolni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

fery02
Nem tudom mire szavazzak. Amíg nem kell beszélni, addig az ég világon semmi gond.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MR ME
parásabb helyzetben képes vagyok pánikolni...

mikor hogy, van h leszarom, van hogy nem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tomászító
elcsesztem

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Dick Riddick
*ijedek*

Dick Riddick
A labda visszaütve. 😊

immovable
az magyaroknak a hármas szám leírása vmiért mindig gondot okoz. az hogy HARMADIK, miért nem a logikus 3. leírással írják? mindenféleképp trükköznek. De még simán azt hogy HÁROM sem tudják leírni, láttam már úgy hogy 3-om.

ennyire nehéz?

(ne vedd magadra, nem téged baszogatlak😄)

A magyaroknak és nem az magyaroknak. Mondatot nagybetûvel kezdünk, hogy elõtt vesszõt teszünk, nem vmiért, hanem valamiért.

Ennyire nehéz?

Ne vedd magadra, ne téged baszogatlak.