A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kritikus helyzetekben ilyedek meg de jól szoktam reagálni pl: egy szûk elõzés kocsival vagy volt h majdnem felborultam markolóval meg teherautóval de ezek ugye 1 pillanat alatt jönnek, de ilyen liftes balhétól nem idegeskednék
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Minek kövessünk el hülyeségeket?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nyugodt, de idegbeteg.
bár konkrétan a leírásban szereplõ liftesnél pont bepánikolnék, de egyéb hasonló esetben nem nagyon.
DFTBA ಠ_ಠ
ennyire nehéz?
(ne vedd magadra, nem téged baszogatlak😄)
DFTBA ಠ_ಠ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viszont aki ilyen hulladék tabikat zabál, hát.. Majd elválik 😉
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ale Alonso! poppe fan club™
Két helyen tudok pánikolni: matek dogáknál meg csajok elõtt <#vigyor5>#vigyor5>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Néha túl nyugodt... 😊
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Nem vagyok pánikolós, inkább ha olyan a szitu begurulok, hogy hát pf*szom megint mi a rák van! 😊
Éles helyzetekben, pedig inkább racionális vagyok s utána izzadok le, durva elõzés, õz ugrik eléd, repülõs vészhelyzet (alig 3-ik egyedül repülésem alkalmával), etc.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Helyzetfüggõ a dolog. A leírásban lévõ dolgoktól pl. tuti nem esnék pánikba.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ha elkezdek pánikolni,kb. egybõl le is nyugtatom magamat.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Néha talán túl nyugodt is.
\"Heroes never die. They just reload.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
volt itt egy idézet, miszerint a csoki is kábítószer mivel boldogságot idéz elõ blabla.
a számítógép (és az azon való játszás, bármi mást csinálás amit ennyi idõsen csinál az ember) hamis sikerélményt nyújt az ember számára, ami szintén boldoggá tesz egy ilyen fake módon. úgyhogy igen, ez is kábítószer ha játszol vele/filmet nézel/egyéb szórakoztató dolgot csinálsz vele. (NEM arra gondoltam.)
DFTBA ಠ_ಠ
én a monitortól még nem flesseltem, áruld el a titkot
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
DFTBA ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mellesleg ez a fajta kellemesség nem igazán hoz lázba. Szerencsére.
De nem muszáj ezt nézni, csillió hasonlót találhat az ember akár a wikipedián is, azért linkeltem erre a képre, mert ez egy elég alapos, tudományos alapú kutatás egyik eredménye, nem csak valami hasraütésszerû kampány része. No de mindegy is, egyszeráen eszembe jutott, mivel pár napja olvastam, és gondoltam érdekes lehet, távol álljon tõlem hogy bárkit is meg akarjak gyõzni, azt már megtanultam hogy nehéz ügy, pláne itt SG-n 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Am a szavazáson meglepõdtem, úgymond örülök, h ennyien nm találkoztak vele, aszittem sokkal elterjedtebb.
a tablettát nem szándékozom kipróbálni, nem lehetnek túl kedvezõ élettani hatási annak, ha valami órákra durván megtekeri a szived, hiába kapott ilyen picike csíkot :]
várj.
MI?
A függõség mindenhol ott van, a mindennapi életben. Lehet kávé vagy cigi, alkohol vagy fû, mindegy. Ha valaki nem tud úgy eltölteni pár napot hogy ne érezne kínzó vágyat egy korty vagy egy szippantás után, az függõség. Ilyen egyszerû.
A test gyorsan rááll egy adott hatóanyagra, megváltozik a mûködése, ezért olyan ócska dolog leszokni valamirõl.
Nem volt dolgom még kábítószerrel, és ahogy magamat ismerem, nem is lesz. Más azt és annyit szed, amennyit akar.
\"Heroes never die. They just reload.\"