A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomászító
Nyugodt természetû vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba

csak kritikus helyzetekben ilyedek meg de jól szoktam reagálni pl: egy szûk elõzés kocsival vagy volt h majdnem felborultam markolóval meg teherautóval de ezek ugye 1 pillanat alatt jönnek, de ilyen liftes balhétól nem idegeskednék

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Nyugodt természetû vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba.

Nyugodt természetû vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba.
Minek kövessünk el hülyeségeket?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

oliwwer
Maximum egy pillanatra esek pánikba, aztán felmérem a problémát
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kastil

Nyugodt, de idegbeteg.

Kicsikiraly

bár konkrétan a leírásban szereplõ liftesnél pont bepánikolnék, de egyéb hasonló esetben nem nagyon.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
az magyaroknak a hármas szám leírása vmiért mindig gondot okoz. az hogy HARMADIK, miért nem a logikus 3. leírással írják? mindenféleképp trükköznek. De még simán azt hogy HÁROM sem tudják leírni, láttam már úgy hogy 3-om.

ennyire nehéz?

(ne vedd magadra, nem téged baszogatlak😄)

DFTBA ಠ_ಠ

SötétBarom
Higgadt vagyok. A leírásban szereplõ példák pl elõfordultak már velem 😄D Jól reagáltam mindenre 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

PesSim
Üres szavazás.

Ez attól függ hogy milyen helyzetben vagyok és, hogy mi az a probléma.

SötétBarom
Azért kapott kicsi csíkot, mert a társadalmi hatásait is figyelembe vette a szerzõ. Nyilván az alkohol azért szerepel ilyen elõkelõ helyen, mert sokkal több embert érint. Viszont valljuk be, ha valaki minden este legurít egy üveg sört, nem valószínû, hogy rombadõl az élete és az egészsége.

Viszont aki ilyen hulladék tabikat zabál, hát.. Majd elválik 😉

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

Dick Riddick
*seprûn*

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Egy anyóka sprûn? 😄

Hegi90

Két helyen tudok pánikolni: matek dogáknál meg csajok elõtt <#vigyor5>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

CoolX
Néha túl nyugodt... 😊

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

immovable

Nem vagyok pánikolós, inkább ha olyan a szitu begurulok, hogy hát pf*szom megint mi a rák van! 😊
Éles helyzetekben, pedig inkább racionális vagyok s utána izzadok le, durva elõzés, õz ugrik eléd, repülõs vészhelyzet (alig 3-ik egyedül repülésem alkalmával), etc.
balee4
Parásabb helyzetekben képes vagyok pánikolni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

BaliBoy

Helyzetfüggõ a dolog. A leírásban lévõ dolgoktól pl. tuti nem esnék pánikba.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

milk4

Ha elkezdek pánikolni,kb. egybõl le is nyugtatom magamat.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Dick Riddick
Néha talán túl nyugodt is.

tigeroo

Amúgy kúrva lazán veszek mindent .D
Nem tudom. Szerintem ha itthon elöntene valami a víz nézném egy darabig, aztán majd eláll. De ha suliban azt mondja a tanár h felelés van, akkor megeszem az ujjaim.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ic3 m4n
Nyugodt természetû vagyok, felmérem a problémát és megoldást keresek, de nem esek pánikba. <#smile>

balee4
Hál' Istennek nem voltam szemtanúja, de ha lettem volna kénytelen lettem volna feljelenteni az illetõt...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

OrioN the S
kezelik. Magyarorszagon is van ra lehetoseged.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kifli
a csoki boldogságot idéz elõ, de ez nem azért van mert hogy az csoki, hanem egy hatóanyagnak köszönhetõen okozza ezt...
Kicsikiraly
mennyire figyeltek?

volt itt egy idézet, miszerint a csoki is kábítószer mivel boldogságot idéz elõ blabla.

a számítógép (és az azon való játszás, bármi mást csinálás amit ennyi idõsen csinál az ember) hamis sikerélményt nyújt az ember számára, ami szintén boldoggá tesz egy ilyen fake módon. úgyhogy igen, ez is kábítószer ha játszol vele/filmet nézel/egyéb szórakoztató dolgot csinálsz vele. (NEM arra gondoltam.)

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
ámítógép (ahogy anyám mondaná)
kábítószer :_ DASd

én a monitortól még nem flesseltem, áruld el a titkot
GhostRider1
<#eljen><#idiota>

&#9733;

Scottt
Igen, de hidegen hagyott.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bulykin
<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bardocz
Ja, benyomtam vénásan egy ramot reggel, azóta sárkányt kergetek.
Kicsikiraly
nagyon sok dologról volt szó, nincs kedvem mindet visszaolvasni, de úgy vettem észre h nem volt szó még a gépfüggõségrõl. az is kábítószer végülis, függõséget okoz.(javítsatok ki ha tévedek)

DFTBA &#3232;_&#3232;

OrioN the S
okok ertem en 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nem arról van itt szó, hogy mennyire lehet kellemes 😄 Mondhatni igen kevés köze van annak a dolog egészségességéhez.
Mellesleg ez a fajta kellemesség nem igazán hoz lázba. Szerencsére.
Lacee
mondom, keress rá a tanulmányra (a Health policy c. folyóiratban jelent meg a 2007 márciusi számban, szerzõk Nutt, King, Saulsbury és Blakemore), ott részletezik hogy miért így alakult a sorrend. Fizikai ártalmak (gyk mennyire káros a testedre nézve), addikció (könnyû-e rákattanni), társadalmi ártalmak (a hosszútávú szerhasználat kihatásai a munkára, családra stb)

De nem muszáj ezt nézni, csillió hasonlót találhat az ember akár a wikipedián is, azért linkeltem erre a képre, mert ez egy elég alapos, tudományos alapú kutatás egyik eredménye, nem csak valami hasraütésszerû kampány része. No de mindegy is, egyszeráen eszembe jutott, mivel pár napja olvastam, és gondoltam érdekes lehet, távol álljon tõlem hogy bárkit is meg akarjak gyõzni, azt már megtanultam hogy nehéz ügy, pláne itt SG-n 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Doddy a düdő
miért jó kihagyni a magánhangzókat?

Tomászító
elterjedt csak sok a fiatal

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

OrioN the S
zenere lehet kellemesebb lehet, mintha csak ugy othon megenned :] gondolom en..

Én is meglepõdtem, de 1-2 napja láttam Nat Geo-n, és vmi oan vlt, h alapból semmi rosszat nm tesz, és nagyon kevesen is halnak meg tõle alkoholhoz és sima cigihez képest. De vlt, h mért veszélyes, meg stb, de nm emlékszem (, nm állítom, h ez igaz, de ezt láttam).

Am a szavazáson meglepõdtem, úgymond örülök, h ennyien nm találkoztak vele, aszittem sokkal elterjedtebb.
én igen könnyen nemet mondok az alkoholra, sokszor nem kívánom, pedig már elég sorozatosan használtam.
a tablettát nem szándékozom kipróbálni, nem lehetnek túl kedvezõ élettani hatási annak, ha valami órákra durván megtekeri a szived, hiába kapott ilyen picike csíkot :]
OrioN the S
gondolom konnyebben mondasz ra nemet sorozatos hasznalat utan, mint az alkoholra.

ecstasy, mint majdnem veszélytelen drog.
várj.

MI?
még nem láttam. Olyankor mindig becsukom a szemem, pusztán illat alapján választok
OrioN the S
nah 😄 ne igyatok! lsd-zetek! 😄 nem olyan karos.

GhostR1der
Igen, de hidegen hagyott.

95

45.67%

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

tommygear
nem de melegen hagyott
Dick Riddick
Nem minden drogos van ám el magával. Nem kis veszélyességi foka van ha valaki nem érez fájdalmat és beszélni sem lehet vele. Hát még ha agresszív is.
A függõség mindenhol ott van, a mindennapi életben. Lehet kávé vagy cigi, alkohol vagy fû, mindegy. Ha valaki nem tud úgy eltölteni pár napot hogy ne érezne kínzó vágyat egy korty vagy egy szippantás után, az függõség. Ilyen egyszerû.
A test gyorsan rááll egy adott hatóanyagra, megváltozik a mûködése, ezért olyan ócska dolog leszokni valamirõl.
Nem volt dolgom még kábítószerrel, és ahogy magamat ismerem, nem is lesz. Más azt és annyit szed, amennyit akar.