A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
Hallgattam õket, de megleszek nélkük.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

NEOreg3
nem szoktam rádiót hallgatni, így valahogy nem nagyon érdekel a dolog

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

autoszimulator
picit talán hiányozni fognak, de nem emiatt háborít fel, hogy pont õk, hanem az, hogy pont ÍGY, hogy ilyet is lehet ebben az országban. minden nap lehet vmi szánalmasabbat csinálni.

.: mobilize.hu :.

Nem hallgattam egyik sem, de attól még megdöbbentett/felháborított az eset.

Már nagyon rég átszoktam a Slágerrõl a Petõfire, de attól függetlenül sajnálom mind2 csatornát.
Mi ez már? A rádió nem azért rádió, hogy zene szóljon belõle? Erre kapunk 2 politikai adót? Hát ez szuper... köszi szépen tényleg, még a rádióból is ezt a szart kell hallgatni

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tenkenorman
Habár ritkán halgattam õket, amikor halgattam (bumeráng, boros bocskor páros) mindig szakadtam a röhögéstõl. nagyon sajnálom és fel vagyok háborodva hogy a kcsög ortt, mit meg nem enged magának.

http://www.tenke.hu

Benny04
Nem hallgattam egyik sem, de attól még megdöbbentett/felháborított az eset.

Broafka
Az egyiket hallgattam, és nagy kár, hogy megszüntetik.

ugyanakkor fel is háborított az eset. Hová fajul Magyarország. MSZP és Fideszes propaganda rádióadók lesznek egy jól megszokott zene rádióból, na ne szórakozzunk már

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DJ RX7
ahogy politizálnak, na az kurva nagy zene!

:3

DJ RX7
Nem hallgattam egyik sem, de attól még felháborított az eset.

angelslie
Én is egyedül a Bumerángot fogom hiányolni, reggelente a buszon mindig az ment 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Blacksheep333
A zenék amiket a rádiókban nyomatnak nem jönnek be. Nem csak a Danubius és a Sláger Rádió zenéi, hanem úgy egyáltalán.
Egyedül a Bumerángot sajnálom a Slágeren Bochkorral és Borossal.
Lesz az a mûsor egy másik adón, vagy örökre megszûnik?

Az operációs rendszeren is túl...

jhetedikj
Megleszek nélkülük, az új zene csatornára kiváncsi leszek.

anno 1987

tigerbácsi
hidegenhagy!

ám mivel lejárt a mandátumuk, így új pályázat útján nyerték meg a helyüket. ennyit tudok róla, s ez is sok.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigeroo
Mindkettõt hallgattam és hiányozni fognak.

de megdöbbent az eset hogy ilyet meglehet tenni..
Picar77
Hallgattam õket, de megleszek nélkük.

()() (^^)

Molnibalage
A munkatársam egésznap slágert hallgat. Már a pokolba kívántuk. 2003-ban hagytam abba a rádióhallgatást, mert egyik szarabb volt, mint a másik. Mikor a munkatárs nincs bent, akkor vagy az én számítógépemrõl ment a zene, vagy áthúztunk a dunabajuszra. Nagyon kellemesen csalódtunk benne.

1. Leszoktak az undorító feka zenérõl és tényleg változatos zenét adtak. 1,5 hét alatt jóformán még együttes sem ismételtek és volt zene 60-as évektõl kezdve napjainkig. Legtöbbször még az elõadók nevét sem tudtam belõlni.

2. A slágeren a napi 2 db Abba, Republic, Charlies, stb. kibaszottul unalmas. 5 napig képtelenek változatos zenét adni. Egy 20 GB-os mp3 "gyûjtemény" (ez még viccnek is rossz kifejetzés) is változatosabb náluk.

Az egyikért kicsit kár a másikért egyáltalán nem. Most meg a sláger összevissza nyivákol, mikor anno elég szép hátszéllel kapták meg amit kaptak. Nevetséges. A rádiózás szégyencsatronája megszûnik. Végre. A két fõbohóc sajnos folytatja majd másol valszeg ahelyett, hogy inkább utcát söpörni menne. (A becsületes és tisztességes utcaseprõktõl meg elnézést kérek.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

angelslie
Aha mert pont egy elkóborolt macska fogja kiírta a te nagy vadállományodat...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Falcon87
Az egyiket hallgattam, és nagy kár, hogy megszüntetik.

A Danubiust minden reggel hallgattam, hiányozni fog.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
A segg két 'g' betû 😄D
balfasz
#56596: Az már az õ baja, az én dolgom felügyelni a vadállományt, és fenntartani az egyensúlyt.

Lacee86
Valami politikai szarok jönnek a helyükre, egyik bal másik jobb, jól tudom? Gyomorforgató...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Rockynhooo
Ha úgy nézem akkor természetesen felháborító.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

BaliBoy
Vonatkoztassatok el attól, hogy olyan rádiókról van szó amiket nem hallgattatok vagy nem is szerettetek. Nem ez a lényeg. Helyette vizsgáljátok meg a megszûnésük körülményeit is miértjeit. Meg azt, hogy milyen adók jönnek a helyükbe....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Rockynhooo
Néha hallgattam slágert de hidegen hagy a téma , nem vagyok egy nagy rádiós.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bruk
#56587 Tudod a macskák (hím) van hogy 2 hétig sem mennek haza (kóborolnak). A gazdája nem kötheti pórázra.

"Nem hallgattam egyik sem, de attól még megdöbbentett/felháborított az eset."

Az túlzás hogy megdöbbentett, de azt tudom hogy sokan hallgatták így elég köcsögség.

MR ME
eddig énis így voltam, de mostár inkább úgy vagyok, h a saját életemrõl van szó, és ha itt nem hagyják h élj, akkor venni kell a sátorfát

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
net...
ha gépközelbe vagyok hallgatom a saját zenéimet...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BaliBoy
Sajnos lassan én is ezen a véleményen leszek. 😞 Pedig én azt vallom, hogy ha minden értelmes ember elhagyja ezt az országot akkor aztán tényleg vége lesz a dalnak...

BaliBoy
"Az egyiket hallgattam, és nagy kár, hogy megszüntetik."

Felháborító az eset.

OrioN the S
mr2,fractal<#alien2>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

angelslie
Segfej vagy

MR ME
slágert néha hallgattam, kb egyetlen hallgatható adó volt MO-n, basszák meg h beszüntetik, mocskos korrupt fasszopó ország ez, csak húzhatnék már el innen!

OrioN the S
"Múlthét szombaton lõttem le hajtáson egy genyót, aki ott szaladgált a fák között 😄 Kutyám még megforgatta egy kicsit, aztán nyekk. "

Nem ugy tunik, hogy bannad a dolgot es nem lett volna szamodra szorakoztato. :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Falcon87
Ad1: A kóbor állatokat le KELL lõni, mert kiszorítják az õshonos állatokat az életterükrõl. Mivel kedves királyaink kedvelt szórakozásai közé tartozott, hogy leöldösték a medvéket, amelyek a ragadozó szerepét töltötték be, ezért mesterségesen kell fenntartani az egyensúlyt. Hogy ne szaporodjanak el pl. a vaddisznók, mert képesek tönkre vágni a mezõgazdaságot, vagy a rókák, mert képesek lennének kiirtani az összes mezei állatot, ha sokan vannak. A macskák lelövésérõl nem én tehetek. Apróvadhajtás volt, jött, célratart, durr. Sajnálom, de ez a szakmám. Fenn kell tartani az egyensúlyt. Ha a gazdája nem hagyta volta, hogy az állatkája ilyen messzire elkerüljön a háztól, akkor kedvence még most is élne. A macskák elveszik a vadállatok életterét, kifosztják fészkeiket, és természetes ellenség hiányában (max. kóbor kutyák, amik szintén lelövendõ állatok) korlátlanul szaporodhatnak. A veszettség, és egyéb fertõzések terjesztésérõl nem is beszélve. Tehát a vadászat nem szórakozás. Az orvvadászok gyilkolnak szórakozásból, ami egy beteg dolog.
Ad2: Igen, sörétet használok. Mivel ez a KÖTELEZÕ. Legalábbis hajtáson, mert az a hatékonyabb kisállatok ellen. Ha lesen vagyok, meg nem fedem fel a pozíciómat azzal, hogy kóbor macskákra lövöldözök golyós puskával. Ha ennyire nem vagytok tisztába a vadászat szabályaival, ne is jártassátok a szátokat.
Ad3: Ez egy tesztféle akart lenni. Kíváncsi voltam, hogy hány érzékeny emo tini jár a topikba 😄 meglett a hatása. Egyébként, nézd, értelmes hangvételben is leírhattad volna véleményedet, mint én.
On, priviben jöhetsz a kérdéseiddel a vadászattal kapcsolatban.

Falcon87
ok

Nem kockáztatok. Ledurrantom, hogy ne tegyen kárt a vadállományvan. Htxbye

profilod mindent elárul...istenemmm<#levele>

madár szívesen lennék, az jó lehet 😄
Narxis
looooooooooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJ RX7
PIT BAULL

balee4
Emlõs.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

[HUN]FaTaL
A dragon age originst emberként is leszarom. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ellopnák a tojásaidat, és lelõnének a vadászemberek 😞
meg kijönne a dragon age origins, és nem tudnád tolni. madárként ugye.
[HUN]FaTaL
Madár. 😊

Repülhetnék és leszarhatnám az embereket. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Bruk
Kemény vagy.

angelslie
Már most is az vagy, palimadár 😄

Benny04
egy madár lennék. :o

miilann04
NOOOOOOOOOOO

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

autoszimulator
nem is, azt csak kyle fotosoppolta oda<#idiota>

.: mobilize.hu :.

Emlõs

A lenyeg, hogy kemeny es vastag legyen.

miilann04
nem mert cow and chicken did it!