A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
.: mobilize.hu :.
Már nagyon rég átszoktam a Slágerrõl a Petõfire, de attól függetlenül sajnálom mind2 csatornát.
Mi ez már? A rádió nem azért rádió, hogy zene szóljon belõle? Erre kapunk 2 politikai adót? Hát ez szuper... köszi szépen tényleg, még a rádióból is ezt a szart kell hallgatni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.tenke.hu
ugyanakkor fel is háborított az eset. Hová fajul Magyarország. MSZP és Fideszes propaganda rádióadók lesznek egy jól megszokott zene rádióból, na ne szórakozzunk már
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Egyedül a Bumerángot sajnálom a Slágeren Bochkorral és Borossal.
Lesz az a mûsor egy másik adón, vagy örökre megszûnik?
Az operációs rendszeren is túl...
ám mivel lejárt a mandátumuk, így új pályázat útján nyerték meg a helyüket. ennyit tudok róla, s ez is sok.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
1. Leszoktak az undorító feka zenérõl és tényleg változatos zenét adtak. 1,5 hét alatt jóformán még együttes sem ismételtek és volt zene 60-as évektõl kezdve napjainkig. Legtöbbször még az elõadók nevét sem tudtam belõlni.
2. A slágeren a napi 2 db Abba, Republic, Charlies, stb. kibaszottul unalmas. 5 napig képtelenek változatos zenét adni. Egy 20 GB-os mp3 "gyûjtemény" (ez még viccnek is rossz kifejetzés) is változatosabb náluk.
Az egyikért kicsit kár a másikért egyáltalán nem. Most meg a sláger összevissza nyivákol, mikor anno elég szép hátszéllel kapták meg amit kaptak. Nevetséges. A rádiózás szégyencsatronája megszûnik. Végre. A két fõbohóc sajnos folytatja majd másol valszeg ahelyett, hogy inkább utcát söpörni menne. (A becsületes és tisztességes utcaseprõktõl meg elnézést kérek.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A Danubiust minden reggel hallgattam, hiányozni fog.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
balfasz
#56596: Az már az õ baja, az én dolgom felügyelni a vadállományt, és fenntartani az egyensúlyt.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Nem hallgattam egyik sem, de attól még megdöbbentett/felháborított az eset."
Az túlzás hogy megdöbbentett, de azt tudom hogy sokan hallgatták így elég köcsögség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ha gépközelbe vagyok hallgatom a saját zenéimet...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Felháborító az eset.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem ugy tunik, hogy bannad a dolgot es nem lett volna szamodra szorakoztato. :|
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ad2: Igen, sörétet használok. Mivel ez a KÖTELEZÕ. Legalábbis hajtáson, mert az a hatékonyabb kisállatok ellen. Ha lesen vagyok, meg nem fedem fel a pozíciómat azzal, hogy kóbor macskákra lövöldözök golyós puskával. Ha ennyire nem vagytok tisztába a vadászat szabályaival, ne is jártassátok a szátokat.
Ad3: Ez egy tesztféle akart lenni. Kíváncsi voltam, hogy hány érzékeny emo tini jár a topikba 😄 meglett a hatása. Egyébként, nézd, értelmes hangvételben is leírhattad volna véleményedet, mint én.
On, priviben jöhetsz a kérdéseiddel a vadászattal kapcsolatban.
Nem kockáztatok. Ledurrantom, hogy ne tegyen kárt a vadállományvan. Htxbye
madár szívesen lennék, az jó lehet 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
meg kijönne a dragon age origins, és nem tudnád tolni. madárként ugye.
A lenyeg, hogy kemeny es vastag legyen.