A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, elég gyakran.
Pl:
Magyar lányokhoz képest az ukránoknál oroszoknál több a szebb arányaiban.
dartonite
Igen, eleg gyakran.
Misuka963
Igenis erősíteni kell a nemzeti öntudatot.
Már az is baj ha büszkék vagyunk valaminkre ?!
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.10.27. 10:42:22

tigeroo
igen, mi vagyunk a világ közepe blabla<#wow3>
Dzsini
Én úgy vagyok vele, hogy a "leg-"-el kezdődő jelzőkkel csínján kellene bánni. Főleg szubjektív témákban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

stationx
Igen, elég gyakran. (állandóan, ez főleg abból látszik, ha valaki megemlít valami negatívumot, azonnal habzó szájjal ugranak rá)

Szépek a magyar lányok de, hogy a legszebbek lennének, azt nem hinném. Borokról nem nyilatkozom, nem iszom csak sört
Sir Quno Jedi
Nos mindkettő igaz. Ámbár az orosz, ukrán stb. csajok tán még jobbak, nekem legalábbis bejönnek kinézetre.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
Sztem ha egy nemzet hangsúlyozza az értékeit és erősségeit, az nem túlértékelés, csak nemzeti öntudat, ahogy írjátok is. A túlértékelés az az, ha olyasvalamit hangsúlyozunk, aminek nincs igazából alapja. Ami a kérdés példájában van, az pont picit vegyes felvágott, mivel az egy objektív dolog, h a magyar borok a nemzetközi piacon is nagy sikernek örvendenek, a magyar lányok szépsége viszont szubjektív. 😊 (Bár persze erre is lehet mondani, h a külföldiek véleménye sokszor ezt tükrözi.)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Molnibalage
Igen, gyakran.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Van, aki túlértékel.

Én azt mondom, értékelem a finom magyar borokat és a szép magyar lányokat.

A nemzeti öntudat definíciója pedig az, hogy tisztában vagy az értékekkel és nem értékeled túl azokat.

Az az igazság, amit elhiszel.

minden nemzet túlértékeli magát, ez a nemzeti öntudat definíciója
nekem már vagy háromszor összegyűlt a húsz, de mind 13-18 éves korom között
szerintem az utóbbi években nem volt pontom
végülis oké, biztos vannak olyanok akiket érdekelnek azok a csillagok meg hogy milyen topicokat nyitott és ezért kevésbé engedik szabadjára a belső énjüket 😊

köszönöm a válaszaid <#worship>

Dzsini
Nem lesz meg a régi regisztrációja (hozzá kapcsolt VIP, esetleg nyitott topicok, csillagok, stb.).
Mindenki* tudni fogja róla, hogy sorozatos bajkeverő, és már legalább egyszer kipontozódott.

*: senki
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.10.22. 11:46:45

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"elkopott", mi értelme az elkopásnak, ha ugyanott folytathatja csak más névvel?

internetadó kapcsán, azért valahol belefutottam egy jó kommentbe:

elvették a pénzt a kórházaktól? kit érdekel
a tanároktól? le van szarva
lenyúlták a magánnyugdíj pénzt? oda se neki

drágában torrentezhetek? rohadékok, szemétládák!

vicces dolog a görbetükör 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dzsini
Nem kitiltást kapott - azonnali 5 pont vagy ilyesmi. Olyankor a visszatérőt, aki ugyanott folytatja az idiótaságát ugyanolyan büntetéssel szokták díjazni a moderátorok.

Nála (és pl. Clionál is nem túl rég) az évek során 1-2 pontokból összejött neki a 20, ami azt jelenti, hogy az a regisztráció "elkopott". Ilyenkor az a szokás, hogy másik regisztrációval folytathatja, hiszen az 1-2 pont, amit utoljára kapott még nem jelent korlátozást, nem "kerül meg" semmiféle kitiltást. Ez igazából azért is működik így, mert nincs a büntetőpontoknak elévülése, és előfordul, hogy a 20 pontból 12 mondjuk 2008-9-ben lett neki.
Olyanra is volt példa, hogy néhány házigazdaságot is átraktunk ilyen esetben.

akkor mi értelme az örökös bann nak?
Nem is olyan régen azt olvastam egy moderátortól, hogy "amíg nem büntetést kerül meg valaki, addig annyi regisztrációja lehet amennyit akar". Viszont ez eléggé büntetés megkerülése, nem? (engem nem zavar, sőt...csak nem értem így a végleges bann értelmét)

Lacee86
Egy percig sem hittem el, h ez így ilyen formában igaz lehet...
Na, de inkább ne is politizáljunk.

stationx
Sajnos sok sok ilyen van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dzsini
A hírekben most ez van, a tegnapi híreket el lehet felejteni. Ki emlékszik már arra, hogy mi történt múlt héten?

Az "értelmesebbje" le van tojva, nem mérvadó semmilyen szempontból.

Molnibalage
Ki az a mindenki? Azt hiszik, hogy ettől az értelmesebbje elfelejti azt, hogy mekkora bukta a másik top sztori?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Réges rég újraregisztrált és azóta is fórumozik, még a logoja is majdnem ugyanígy néz ki.

Dzsini
Ki tud mutatni egy olyan törvénytervezetet, amit eredeti formájában fogadtak el az elmúlt akárhány évben?

Ki tudja megszámolni, hogy hány alkalommal játszották már ezt el pontosan ugyanígy bármilyen törvénytervezettel kapcsolatban? (értsd: megjelenik a tervezet, mindenki gyorsan felháborodik, hangoskodik egy kicsit, aztán változtatnak rajta, és a kisebb terhelést már "boldogan" fogadja - vagy legalábbis kevésbé nyüszít miatta)

Ki gondolja úgy, hogy ezeket nem szándékosan csinálják?

Mindenki ügyes, úgy ugrál, ahogy fütyülnek neki.

tigeroo
itt a felhő alapú gazdaság és a startupok csomagolhatnának. a sötét középkor jönne el kb
tudom hogy leszarod, de nyugodj békében immovable <#bdead> <#shakehead>
Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.21. 23:28:12

Jim Morrison
mintha számított volna, hogy ki kire szavaz...😊
nem lenne politikai csatározás (természetesen), csak megvitatnánk, hogy jó vagy rossz ötlet-e 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"el kellett volna menni" <#worship>
ezzel el is mondtál mindent

Szerintem meg felesleges erről szavazni, mert csak politikai csatározás lenne belőle. Volt már három választás is idén el kellett volna menni akkor választani. Várható volt, hogy ez lesz.

★★★★★

csak nem a bújtatott cenzúrára gondolsz?

Jim Morrison
persze 😊 nem véletlen az időzítés se... ha tudod mik történtek most a napokban akkor már biztos te is rájöttél mi megy itt igazából 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Molnibalage
Szarom le, az egész elv visszataszító.

Jim Morrison
már mondják, hogy lenne egy maximum... gondolom figyelték az sg-s reakciókat =)

Molnibalage
Kíváncsi lennék, hogy a több száz GB-os adatforgalmat generáló tudományos projektek mit szólnának az előzetesen kijelentett 150 Ft/GB-hoz. Öcsém, az adót többe kerülne, mint a forgalmam netforgalmam úgy, hogy szinte nem torrentezek. Ha csak felmész és online nézel HD filmeket és megszotott tartalmakat, akkor is erőlködés nélkül GB-os napi adatforgalmak jönnek ki.

Ezeket agyon kell lőni, más megoldás sajnos már nemigen van.

Jim Morrison
a nagy vállalatok menthetik meg, akiktől "vesszük az internetet" 😊

"kimennél e a parlament elé tűntetni ha megszavaznák az internetadót úgy ahogy jelenleg értjük?"

vagy

"a parasztok vagy a nagy vállaltok menthetik meg szerinted az internetadótól a magyar nemzetet?"

Jim Morrison
Gondoltam egy olyan kéne, hogy:
Mit gondolsz az internetadóról?
-hülyeség

hátha van valakinek is más véleménye, ezért aztán mást is beírtam, bár lehet inkább ilyet kéne beküldeni 😊

Lacee86
Nekem ez az internetadó bűzlik így, ilyen formában. Várnék én azzal a nagy felháborodással, ami már mindenhonnan jön. Nem közöltek még minden részletet róla, ezt le merem fogadni.

benőmenő
szvsz felesleges, az eredmény egyértelmű mi lenne.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.10.21. 22:38:59
tigeroo
internetadóról egy szavazást ?
Dzsini
A "néha mintha jönne" dologgal vigyázz, mert ha nincs helye, akkor széttolja maga előtt a többit, és többet is veszthetsz, mint csak a bölcsességfogat. Nézesd meg, hogy van-e helye kibújni és jó felé halad-e, és ha nincs, akkor gondolkodjatok el a fogásszal azon, hogy esetleg ki kell szedni.

benőmenő
Az összesre nyomtam.
A felsőkkel még nem találkoztam, az alsó kettő pedig már évek óta néha mintha jönne, aztán megunják 😄
Összes.
Az egyik épp most bújik ki és mocsok módon fáj :|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
2 2/3

All hail the double x!

Lacee86
KÖszi. 😊

Misuka963
Igazad van,sok sikert ! 😊

Lacee86
Én még várok, mert egyrészt egyelőre pénzem sincs rá, másrészt azt olvastam, h kisebb dioptriák esetén nem érdemes addig megcsináltatni, míg romlás várható, ez pedig durván 30 éves korig lehet. Hosszú távon mindenképp tervben van viszont.

Misuka963
Hát igen de ameddig ilyen lesz a vezetőség addig ez lesz.Lehet neked is jót tenne a PRK lézerezés,csak ajánlani tudom,te döntésed koma 😊

Lacee86
Jó lenne, ha visszafele kezdene menni az enyém is, mert sajna 3 év alatt eddig csak romlott. 😞 Bár azt mondják, a közellátóknak kedvezőbb lesz majd a 40-es éveiktől, mert elkezd "pluszosodni", így nyilván egyre kisebb dioptria lesz. Kérdés, h az astigmiával mi lesz, mert az sokkal zavaróbb sajnos.

Lacee86
Azért ez a szomorú és tragikus. 😞