A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Õszintén van-e bármi globális jelentõsége, annak, hogy mi van a magyarokkal? gyakorlatilag semmi. A nemzetállamok kora pedig rég lejárt, ha valamelyik populáció (ország) ezt képtelen felfogni, és elkezd keménykedni, akkor legfeljebb kihal, vagy olyan pozícióba kerül, hogy végképp elveszíti az önrendelkezését, ez utóbbi esetben kívülrõl vagy integrálják, vagy hagyják végleg kihalni (kutyát nem érdekel ma sem, hogy Észak-Koreában milliók halnak éhen, mert ugye õk egy ilyen keményen elkülönülõ populációt alkotnak). Tehát akármit is tesz elõbb-utóbb mindenképpen integrálódik majd a globális egészbe, vagy eltûnik, a végeredmény mindenképpen egy, önálló rendelkezésû alegységek nélküli rendszer létrejötte.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ezt ugye te sem gondolod komolyan :o voltál te már szerelmes? mit szólnál, ha a barátnõdre még jutna rajtad kívül 98 férfi?
és én konkrétan lefosom, hogy mennyi sárga meg néger van, ha egyszer a magyar fogy...inkább a bevándorlási engedélyeken kéne szigorítani...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
A kis Zsuzsi a bátyjával együtt fürdik, és megkérdezi
anyukájától:
- Anyu, nekem miért nincs olyan a lábam között, mint a bátyámnak?
- Türelem, kislányom, majd lesz.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nem tudok dönteni. (Nekem mindegy,hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen) :)
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Inkább kisfiút... igazából meg mindegy... ugyanúgy szeretni fogom, mert az én gyermekem. :)
FIUT:D
Egy gyerek minden családban, egy olyan nemzetnél ahol a fiúgyermek a minden, a lány ivarú magzatokat amint csak lehet elhajtják. Sirály lehet egy olyan csajozós buli ahol mindenki pasi. <#hawaii>#hawaii>
Egyébként nyugodtan ecsetelheted fenollal a fiatalok nemi szerveit, de elõtte húsz éven át minden nap kezeld a sajátodat erõs pistával, de rendesen ám! <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
a kurvázás meg más kérdés, de abból is vannak normális kurvák, meg akiket az út szélérõl veszel fel kurvák.
Spread De Love!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
az elöregedõ társadalomról nem hallottál még? amúgy 2,2 gyerek ideális családonként, persze nem úgy h a magyar 0,8as átlagot az 5ös dzsipszi húzza föl.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
"The trees move. Do you not see it?"
Spread De Love!
A gyerek közös, ugyanúgy a tied mint a párodé.
Az hogy nem belõled csúszik ki nem jelenti azt hogy nem a tiéd.
Tehát ha a párodnak lesz gyereke akkor neked is (kivéve ha egy harmadik fél is közbejátszik).
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Teljesen mindegy milyen nemû.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
én is ezt mondom mindig, és hülyének néznek
ettõl függetlenül ha az ég mindenkinek jót akar, akkor fiam lesz. Ha lányom lenne paranoid lennék, és ha megtudnám hogy faszt vett a szájába, az illetõt valószínûleg kegyetlenül agyonverném :|
és teljesen mindegy... ebben nem lehet dönteni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.