A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Akkor nincs mirõl beszélni :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

panther112
A mai rendszer sem szabályozott kevésbé, csak mások a szabályok, ezekre vagyunk biológiailag, és társadalmilag is felkészítve (azaz szerintem biológiailag nem egészen erre az életformára vagyunk felkészítve, de ebbe most ne menjünk bele), ezért természetesnek érezzük õket. Ha technikailag "átprogramozhatjuk" magunkat biológiailag, és persze társadalmilag is egy másik szabályrendszerre, akkor az fog természetesnek tûnni, az, hogy most ezek a szabályok természetesnek tûnnek, merõben esetleges dolog. Viszont vannak olyan objektív tényezõk, amelyek egyértelmûen meghatározzák az egyik szabályrendszer (társadalom) fölényét egy másikhoz képest. Az már egy másik kérdés, hogy jelenleg képtelenek vagyunk olyan társadalmat létrehozni, ami ezekhez az objektív korlátokhoz igazodik, és nem pedig történeti okokból (mind biológiai, mind civilizációs) meghatározott. De ez lássuk be pusztán technikai kérdés.

89
szép új világ (tiszta falanszter)<#wow3>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

panther112
Ez is egy lényegtelen kérdés, mert ugyanoda vezet (olyan egészhez, melyben nincsenek önrendelkezéssel bíró alegységek). De valószínûtlen út, mivel nagyon rossz a PR-ja manapság, illetve elképesztõ sebességgel zajlanak a vele ellentétes, de ugyanolyan szerkezetû a végállapotba vezetõ folyamatok.

panther112
Te komolyan elhiszed azt, hogy individuumok irányítják az eseményeket? Már évszázadok óta csak folyamatok vannak, amiben még a legbefolyásosabb személyeknek is csak elenyészõ hatásuk van. Ma pedig már gyakorlatilag semmi. Önkéntelenül zajlanak le a folyamatok, ráadásul olyan bonyolultságú folyamatok, melyeket nem is értünk, nem hogy irányítanánk. Elképesztõ technikai haladásnak kell még megelõznie azt, hogy egyáltalán meg tudjuk jósolni, hogy egy folyamat allépése milyen hatással lesz az egész folyamatra nézve.

SötétBarom
Tévedsz, jönne egy olyan "alfahím", akinek nem tetszene a rendszer, és elbaszná az egészet :P

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

somdav95
vagy egyes népeket elkülöníteni. ( igen rasszista vagyok )

panther112
"mit szólnál, ha a barátnõdre még jutna rajtad kívül 98 férfi?" Teljesen irreleváns probléma. Még csak nem is technikai kérdés, egyszerûen csak át kell szocializálni az adott társadalmat, mivel az emberi viselkedésben alapvetõen benne van a poligámia is, csak a hangsúlyokat kell eltolni, tehát van mire építkezni. Egészen más lenne a helyzet, ha egy farkasokra jellemzõ modellt próbálnánk létrehozni, kevés szaporodó hím, és sok inaktív, ehhez valószínûleg nem lenne elég egyszerû kulturális átprogramozás, magát a viselkedést kéne technikai (génsebészeti?) úton megváltoztatni.

Õszintén van-e bármi globális jelentõsége, annak, hogy mi van a magyarokkal? gyakorlatilag semmi. A nemzetállamok kora pedig rég lejárt, ha valamelyik populáció (ország) ezt képtelen felfogni, és elkezd keménykedni, akkor legfeljebb kihal, vagy olyan pozícióba kerül, hogy végképp elveszíti az önrendelkezését, ez utóbbi esetben kívülrõl vagy integrálják, vagy hagyják végleg kihalni (kutyát nem érdekel ma sem, hogy Észak-Koreában milliók halnak éhen, mert ugye õk egy ilyen keményen elkülönülõ populációt alkotnak). Tehát akármit is tesz elõbb-utóbb mindenképpen integrálódik majd a globális egészbe, vagy eltûnik, a végeredmény mindenképpen egy, önálló rendelkezésû alegységek nélküli rendszer létrejötte.

Sickness
A szopás eszembe sem jutott. Még több ok hogy fiút akarok, vagy egy leszbikust. :D

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

89
"Mi a baj azzal, ha mesterségesen építünk olyan populációt, ahol 99%-ban csak férfiak, vagy 99%-ban csak nõk vannak?"

ezt ugye te sem gondolod komolyan :o voltál te már szerelmes? mit szólnál, ha a barátnõdre még jutna rajtad kívül 98 férfi?

és én konkrétan lefosom, hogy mennyi sárga meg néger van, ha egyszer a magyar fogy...inkább a bevándorlási engedélyeken kéne szigorítani...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Magic Boy
Azoknak akik nem akarnak lányt, mert...

A kis Zsuzsi a bátyjával együtt fürdik, és megkérdezi
anyukájától:
- Anyu, nekem miért nincs olyan a lábam között, mint a bátyámnak?
- Türelem, kislányom, majd lesz.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

CoolX
Még nincs, de egyelõre kivárnék vele...
Nem tudok dönteni. (Nekem mindegy,hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen) :)

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Még nincs, de egyelõre kivárnék vele... én még szeretnék élni is...

Inkább kisfiút... igazából meg mindegy... ugyanúgy szeretni fogom, mert az én gyermekem. :)

panther112
*ha nem akkor ne törekedjen rá -> ha nem, akkor ne törekedjen rá feltétlenül, azaz irreleváns, hogy törekszik-e rá, vagy sem, de fontos, hogy az egész kárára semmikképpen ne törekedjen rá. A faj minden, az egyén pedig semmi.

panther112
A másik nagyon fontos megjegyzésem pedig az lenne, hogy egy vezetõvel szemben soha semmilyen körülmények között nem lehet elvárás a "vezetettek" lelki állapotának milyensége. Az egyedüli dolog, ami számít, hogy a vezetése alatt álló egész fitneszét maximalizálja, ha ehhez szükséges lépés az egyes individuumok jólétének, jókedvének biztosítása, akkor törekedjen erre, ha nem, akkor pedig ne törekedjen rá. Ez az amit még a kínai vezetõk tudnak, viszont európai, és amerikai társaik már rég elfelejtettek, és ezért mondom azt, hogy a kínai vezetõk kiválóak.

Még nincs, de egyelõre kivárnék vele...

FIUT:D
panther112
Mi a baj azzal, ha mesterségesen építünk olyan populációt, ahol 99%-ban csak férfiak, vagy 99%-ban csak nõk vannak? Az nem vitás, hogy a mai technika mellett simán szaporodóképes maradhat egy ilyen társadalom is. Döntés kérdése az egész, és hogyha nincsenek olyan faktorok, ami miatt összeomlana (pl. elharapódzó pszichés problémák, amire ugyancsak lehet technikai jellegû megoldást találni), addig ez egy semmivel sem kevésbé rosszabb, vagy jobb civilizáció, mint bármely eddigi. Sõt, jelen helyzetben a sok férfiból, és kevés nõbõl álló megatársadalom (tehát globálisan értve) kifejezetten elõnyös lenne a jelenlegivel szemben, mert egy beépített mechanizmus oldaná meg automatikusan a túlnépesedés problémáját. (ma ez a legnagyobb gond ugyanis, a sokat emlegetett klímaváltozás is csak ennek egy következménye)

Dick Riddick
A kínai vezetõk és a problémamegoldás. <#nevetes1>
Egy gyerek minden családban, egy olyan nemzetnél ahol a fiúgyermek a minden, a lány ivarú magzatokat amint csak lehet elhajtják. Sirály lehet egy olyan csajozós buli ahol mindenki pasi. <#hawaii>
Egyébként nyugodtan ecsetelheted fenollal a fiatalok nemi szerveit, de elõtte húsz éven át minden nap kezeld a sajátodat erõs pistával, de rendesen ám! <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

panther112
Kurvázni férfiak szoktak (legalábbis többnyire, bár valóban változnak az arányok).

N1ggA
jajj nem úgy értettem hogy normálisak, persze hogy léteznek normális drogosok és meleg, sõt, a nagy részük az. én a felelõtlen drogfogyasztókra gondolok (közösen használt tû, stb.), és az ilyen bárkivel bárhol melegekre.
a kurvázás meg más kérdés, de abból is vannak normális kurvák, meg akiket az út szélérõl veszel fel kurvák.

Spread De Love!

Lacee86
2,2 ha azt akarjuk, hogy ne változzon a népesség (egy országból való tömeges kivándorlás vagy éppen az országba való tömeges betelepülés esetét kizárva). Na most ez országonként változó, hogy mit szeretnénk elérni: nõjön, fogyjon, vagy ne változzon a népesség. Magyarországon sajnos manapság, jobb ha fogy a népesség... "Szeretõ vezetõink" tesznek is róla...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

panther112
Már nem azért, de nem mindegy, hogy a magyarok lokális fogyást mutatnak, miközben globális szinten túlnépesedünk? Ha a mi populációnk csökken, majd jönnek ide emberek növekvõ populációjú régiókból, mint ahogy már most is elkezdõdött egy csekély beáramlás. Szóval egyáltalán nem lényeges, a fogyás térbeli eloszlása, mivel a migráció feltölti a fogyó területeket, miközben csökkenti a növekvõket, csak az összesített adatok számítanak.

David2
az agyadat kéne fenollal ecsetelni:D

az elöregedõ társadalomról nem hallottál még? amúgy 2,2 gyerek ideális családonként, persze nem úgy h a magyar 0,8as átlagot az 5ös dzsipszi húzza föl.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

panther112
Amúgy a müzli kitalálójának volt pár más jó ötlete is, pl. fenollal ecsetelte a farmján élõ felnõttek gyerekeinek a nemiszerveit, így téve terméketlenné õket. Ma is minden tíz gyerekbõl 9-et fenollal kéne kezelni, mert hosszú távon ez az emberi faj elõnyét szolgálja. Õszintén remélem, (nem mellesleg elég valószínûnek is tartom) hogy a kínai vezetõk józanabbak, és elõrelátóbbak lesznek, mint a mostani amerikai-európai társaik. Az ugyanis nem kérdéses, hogy a jövõben õk kerülnek pozícióba, az egyedüli kérdés, hogy elkorcsosul-e a most oly kiváló problémamegoldó mentalitásuk, sajnos erre még van esély:(

Calver
ez a kettõ közel sem zárja ki egymást <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

panther112
A drogosok, vagy fõleg a homoszexuálisok miért ne lennének normálisak? Pláne, ha a normálisba hallgatólagosan beleértjük a kurvázókat, primitívebb diszkózókat, stb.

N1ggA
Becslések szerint Magyarországon kb. 10000 AIDS-es van, (ez a teljes népességre nézve 0,001%), az AIDS-esek 85%-a homoszexuális férfi (persze AIDS-es meleg aránya a meleg között is bõõõven 1% alatt van), a maradék nagy része meg drogos. Szerintem aki normális életet él, az elég nehezen találkozik a HIV-vel, én nem félek.

Spread De Love!

panther112
Legfeljebb, ha ellenõrizetlen vérkészítményt kapok, arra meg több, mint kicsi az esély.

Lacee86
Én nem mondtam, h annak mindenképp lesz gyereke...

Lacee86
Te leszel az elsõ, nyugi...

bardocz
Nagyon jó, szóval aki kefél, az éces lesz, és még gyereke is. Ilyeneket miért nem tanítanak bioszon... Maszturbálástól nem lesz terhes az ember tenyere esetleg?
panther112
majd végez veletek az AIDS... bár évi 2 millió elég kevés sajnos

panther112
nincs kocsim, nem is lesz

bardocz
Ha te kefélsz, akkor mindenképpen lesz gyereked?
Lacee86
A maradék 85,22 % meg kefél. <#eplus2>

tigeroo
szal azért nem fogadnál el egy nyereményautót mert már van mindenkinek kocsija?:D
panther112
7,6 milliárd ember van már a Földön, és csak 14,78%-unk tud józanul gondolkodni...

nemakarok

bulba
Pedig a fele belõled lesz és csak a másik fele a párodtól.
A gyerek közös, ugyanúgy a tied mint a párodé.
Az hogy nem belõled csúszik ki nem jelenti azt hogy nem a tiéd.
Tehát ha a párodnak lesz gyereke akkor neked is (kivéve ha egy harmadik fél is közbejátszik).

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Annál rosszabb már csak az lehet bármilyen nemû gyereknek ha egy hozzád hasonló az apja :D..

angelslie
Én vagyok a gyerek<#gonosz1>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

pedig teljesen igazad van, beteg dolog
Egyenlõre eljátszogatok a rokonok gyerekeivel, ráér.
Teljesen mindegy milyen nemû.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lacee86
Hát inkább elmegyek papnak, mint h más seggébe dugdossam a pöcsöm... Most biztos sokan hördülnek egyet, de nekem ez akkor is gusztustalan...

-||-
én is ezt mondom mindig, és hülyének néznek
ettõl függetlenül ha az ég mindenkinek jót akar, akkor fiam lesz. Ha lányom lenne paranoid lennék, és ha megtudnám hogy faszt vett a szájába, az illetõt valószínûleg kegyetlenül agyonverném :|
clio1616v
majd a páromnak lesz gyereke nekem nem

és teljesen mindegy... ebben nem lehet dönteni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bardocz
Attól még kefélni lehet, ha meg semmiben sem bízol, ott az anál<#idiota>
Lacee86
Ne is keféljen soha többé senki!!

OrioN the S
ez komoly? :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

:ASDAd