A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nem, vagy de
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Súlyos balesetben teljesen lebénulsz. Mit teszel?
Paradox egy kicsit, nem? :D ...nc
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
byzhouse felvetése már más kérdés <#hehe>#hehe>
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Még sosem történt velem ilyen.
\"Heroes never die. They just reload.\"
meg nagyon sokminden...amirol szerintem nem is tudunk.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Picsába..Még azt is 1 nappal hamarabb kell odaadnom: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De ha tudnám akkor aznap az összes pénzem elverném fegyverre lõszerre és mészárolnáma cigányokat XD ááá beteg vagyok :D
ami érdekel azt tudom, amit nem tudok az meg nem érdekel
2065.11.10-én 15:14-kor
de ha egy héttel elõtte vagyok azért szólhatnának :D
u dont have to listen anybody else but me
Jó, azért kíváncsi lennék rá hogy mikor és hogyan fogok meghalni. De ha már tudnám akkor azért lenne rossz mert ha már tudnám hogy közeledek a végéhez, akkor elzárkóznék, lehet hogy rettegnem. De nem tudom...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Ki dolgozna akkor?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az ember úgy kéne élje minden napját, mintha az utolsó lenne (eznemegyenlõ a ölök/lopok/betörök/megdugok mindent felfogással)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
és nem azért hogy elmehessek hawaii-ra
hanem hogy mindent megtegyek azért hogy úgy hagyjam hátra a dolgaimat ahogy azt idõs koromban is tenném.
csak épp most fiatalon :)
u dont have to listen anybody else but me
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
es a gepek se akko lazadnak e.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
fáj a torkom
de túlélnéd, és kómába esnél, amíg el nem jön a pillanat amikor meghalhatsz
vagy egyszerûen nem mernéd meghúzni a ravaszt, mert az a sorsod hogy ne merd
ahogy életveszélyeset ugyanúgy nem mernél megcsinálni
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!