A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl sokat gépezem / hajnalig virrasztok.
Nehezen oldódom, visszahúzódó vagyok.
Lusta és motiválatlan vagyok.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Heroes never die. They just reload.\"
alustaságom és motiválatlanságom relatív...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
-rendkívül szerény és gátlásos
-nem bírom elviselni az igazságtalanságot, dühít
-amit csinálok az elérhetõ maximumot hozom ki belõle
-türelmetlen vagyok
-soha nem adom fel a vitát, ha egy általam magától értetõdõ és logikus a gyakorlatban is bevált vitatárgyról tárgyról kell valakit meggyõznöm
-ha valaki eljátsza a bizalmamat jóllehet megbocsátok, de a tiszteletemet és a bizalmamat nem kapja meg soha
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A többi nem igazt rám.
Nehezen oldódom, visszahúzódó vagyok. Ezt viszont tudom kinek probléma...
Rossz idõérzék, sosem vagyok ott idõben, amikor kellene.
Feledékeny vagyok, fontos dolgok is kimennek a fejembõl.
Hajnalig virrasztok.
Sokszor pletykálok, esetleg túlzok, felnagyítok dolgokat.
Lusta vagyok.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Végletekig vitázom felesleges dolgokon is, enyémnek kell lennie az utolsó szónak.
Sokat okoskodom, olyan dolgokhoz is hozzászólok, amikhez nem feltétlen értek.
De meg igy is majdnem tokeletes vagyok 😄D
Meg van még pár.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
-a lustaság és motiválatlanság
-kisebb munka után már fáradtság érzet
-akiknél fennt áll a félénkség,tovább rontja szorongásérzet
-valós életben kényelmetlenség érzet
-akik munkán kivül napi 4 óránál többet neteznek
Rossz idõérzék, sosem vagyok ott idõben, amikor kellene.
Végletekig vitázom felesleges dolgokon is, enyémnek kell lennie az utolsó szónak.
És sajnos mind igaz <#whatever>#whatever>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
tovabba elegge sokat gepezek, de csak ejjelente, napkozben inkabb a szabadban vagyok 😊 szoval lusta nem vagyok
amiben akarom abban motivalom magam, de amit leszarok azt nem vagyok hajlando megcsinalni
u dont have to listen anybody else but me
Lusta is vagyok, de motiválatlan biztos, hogy nem.
Spread De Love!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Túl alacsony azok száma akik bejelölik a "Sokat okoskodom, olyan dolgokhoz is hozzászólok, amikhez nem feltétlen értek" sort.
Minden fórumon rengeteg a dilettáns okoskodó idióta.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
respect to the man in the ice cream van
Ale Alonso! poppe fan club™
nem rossz az idõérzékem
nem vagyok annyira feledékeny
nem pletykálok
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Sokszor pletykálok, esetleg túlzok, felnagyítok dolgokat. na ebbõl a túlzás s a felnagyítás igaz rám. pletykálni nem szoktam, sõt van olyan nap hogy meg sem szólalok :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
legalábbis belépõs bulira egy darabig biztos nem :/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy:
Túl sokat gépezem / hajnalig virrasztok. (csak a túl sok gépezés igaz)
Lusta és motiválatlan vagyok. (csak a lustaság igaz)
Ez akkor igaz, ha valami olyasmit kell csinálnom, amirõl tudod, hogy értelmetlen.
Végletekig vitázom felesleges dolgokon is, enyémnek kell lennie az utolsó szónak
Elõfordult, igyekszem errõl leszokni.
Túl sokat gépezem / hajnalig virrasztok
Hajnalig nem virrasztok, de túl sokat ülök gép elõtt, bár ez nem játékkal és céltalan szörfölgetéssel megy el.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
azert voltam depresszios vasarnap is... :|
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kurvasok penzt koltok viszonylag rovid idon belul.
Meg feledékeny is...stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kb. 😄 A virrasztós gépezõs rész nem vészes, az csak akkor, ha épp ráfeszülök valamire, ilyen meg egy évben 2x-3x van kb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ