A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nyáron pl negyed ennyit nem ülök gépnél mint télen, és nem zavar, megyek nyaralni, haverokkal ezt azt csinállni, kurvára nem érdekel h nem vagyok gép közelében
Ismerek olyat aki a varosba nem kepes bejonni, mert buszra kell szallni meg messze van... pff. Inkabb otthon doglik(persze a gep elott) a szobaba vagy max. 4 km-es korzetbe kimozdul 😊 Es, ha piszkalom, hogy van elet innen 1 orara is, akkor "jaj hagyjal mar, nem kell elmagyarazni" stb..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
igy szeretnek
"fater is rendelkezik pc-vel, mégis tv-zik, õ sem kocka..."
nem tv-zek, mert teli van szarral es cak idegesit. letoltom ami kell.
"szal gyakorlatilag pcvel melózól és otthon is a gép elött ûlsz merthát mit csinálj (amit megértek mert sokan vannak így, jobb mint tv-t nézni...) de nem tartod magad kockának 😊"
nem poenbol ulok meloba, ebbol elek es ez a szakmam. amikor tehetem nem ulok elotte, de otthon eleg fos kussba ulni a szobaba es nezni a falat.
nem tartom magam kockanak, mert, ha este valaki felhiv vagy napkozbe, hogy menjek ki erre-arra, akkor nem mondom, hogy "bocs nem, mert most valtok szintet meg warom lesz. majd skypeon beszelunk." es a jatekok se kotnek le meg nem is jatszottam mar lassan egy eve. Te viszont gecynagy kocka vagy -.- letiltalak. csa.
Amúgy ezzel mindenki így van:nincs mit csinálni akkor gépezek de amúgy simán letudnék mondani róla,na ez a tévedés MERT NEM IGAZ😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
paraszt
"ha ez mar kockasag, akkor mindenki aki pc-vel rendelkezik az mar kocka."
fater is rendelkezik pc-vel, mégis tv-zik, õ sem kocka...
szal gyakorlatilag pcvel melózól és otthon is a gép elött ûlsz merthát mit csinálj (amit megértek mert sokan vannak így, jobb mint tv-t nézni...) de nem tartod magad kockának 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Érdelõdéshiányos, nem találnak jobb elfoglaltságot a gép mellett.
Befelé forduló, a modern technológia miatt elszokik a közösségtõl.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nem lenne szivem :ASD bevallalta a h1n1-et is. de csak azert, hogy fogdosson :o
ha ez mar kockasag, akkor mindenki aki pc-vel rendelkezik az mar kocka.
amikor embernek valo idojaras van, akkor meg mindenki rinyal, hogy el vagyok tunve es sose vagyok gepnel...
am mar nem probal megdugni emberi labat.
ezzel sztem sokan vannak így, de attól még kocka vagy 😊
Bar sokan kinovik, megunjak az ejjel-nappali szamitogepezest vagy belep valaki az eletukbe akivel szivesebben vannak, de rengeteg dolog csinalhat "kockabol gombot".
Aki meg a technologia miatt elszokik a kozossegtol azzal valoszinu, hogy mas baj is van...
Par eve en is kocka voltam es beszorultam a gep ele, de mar orulok, ha nem latok gepet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ugyanaz az értelmetlen, kákán is csomót keresõ típus vagy mint õ. Egy hatodikosnak is egyértelmû mire utal a kérdés, fõként annak fényében, hogy mik a válasz lehetõségek. Erre te értelmetlen mellékvágányokat boncolgatsz ezzel is szinte kényszeresen bizonygatva, hogy te különb vagy mert máshogy értelmezed a kérdést.
Akkor nagyjából azzal beszélhettél, aki pár km körzeten belül élt és passz. Me felmész a netre és olyan közösség tagja lehet, amit nem szégyelsz. Miért kell egy közösségnek fizikálisan is együtt lennie? Ahhoz, hogy focizz, persze ez kell. Ahhoz, hogy pl. sakkoz, vagy bármi más szellemi erõfeszítést vagy kreatívat tegyél nem kell.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én a gépiesedés alatt pl. azt értem, hogy minden nap ugyanazt csinálod, minden nap egyforma.
Úgy is értelmezhetõ, ahogy te írod.
Mellesleg ez miért baj? Ez olyan, mintha az analbaték sirnákoztak volna, hogy írásbeliségben "züllik" a világ. Helyen kell kezelni a dolgokat.
1. Most akkor egyáltalán munkáról van szó, vagy szórakozásról?
2. Miért is baj (?) ez?
Érdekes, hogy az olvasást nem nagyon tartja károsnak senki, pedig rengeteg szenny szerzõ és könyv van...
A számítógép és a net egy eszköz, ekként kell kezelni. A net nélkül elég nehéz lenne napi szinten beszélni olcsón és hatékonyan egy új-zélandival, egy japánnal és egy angollal, stb.
A szórakozási formák is egyre fejlõdtek. Ha régen sokat lovagoltál, akkor leeshettél a lóról és megsérühettél.
A középkorban kötelezõ volt az angoloknál íjászkodni, afféle nemzetei "hobbi volt". Eredmény? --> Itt olvasható.
Ismét csak arró van szó, hogy ha nem viszi túlzásba az ember és nemm függõ, akkor ez miért baj? Régen könyvet olvastak. Ma számítógép képernyõn teszed ugyanezt. Régen billiárdoztál, tekéztél, stb. Ma a gép elõtt is kikapcsolódhatsz - és nem feltétlen szólóban! - de a "régi" opciók is állnak.
Akkor mi a baj? Szerintem semmi.
Lusta, mindent megkapnak kevés erõbefektetéssel.
Befelé forduló, a modern technológia miatt elszokik a közösségtõl.
Ne légy clio.<#gonosz1>#gonosz1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de csak azé me 10re járok dolgozni (papíron 😄)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
sok okoskodás
de ami a legrosszabb az a lustaság:S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Lusta és motiválatlan vagyok.
Nehezen oldódom, visszahúzódó vagyok.
Túl sokat gépezem / hajnalig virrasztok.
nem lep meg<#idiota>#idiota>....