A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
de nincs is ezzel semmi baj... elégedj meg azzal ami van...

miért baj az ha a bicigliskedésed elgépiesedés? ha neked jó akkor jó

nem mondtam hogy a biciklizés negatív dolog

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Doddy a düdő
ha jól alakulnak a dolgok, idõsebb korban mindenképp.

clio1616v
különben van értelme? 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

VRSDM
én nem az vagyok akinek belemagyarázod a szájába hogy mit gondolok.
ha nem érted a postom menj aludni ne pedig fröcsögj, ráadásul értelmetlenül (mert te nem érted a mondandóm)...

szerintem maradjunk annyiban (és ez inkább a többieknek szólna).
Szenderedjen csak clio ma is úgy álomra, hogy azt hihesse, õ megint geci okos volt, õ megint geci jól felülkerekedett a kérdésen, és geci jól ki tudta fordítani a lényeget magából 😊

konklúzió?

u dont have to listen anybody else but me

clio1616v
ha a fiatalság rossz szokásaira kíváncsi a kérdésfeltevõ akkor inkább, azt kellene kérdeznie, hogy szerinted elalkoholistásodik a fiatalság?

gondolom érted miért épp tõled kérdezem... amikor már a szex rovására megy az alkoholfogyasztás 😊

Dick Riddick
clio1616v
és könnyebbé teszik az életedet?

clio1616v
jól érted... te nem jártál iskolába? na megvilágosodás van... már megérte ide benézned

Dick Riddick
Akkor gépek a gyerekek is. Végül is emberek hozzák létre...
Élõ szövet a fémvázon. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

autoszimulator
szóval gép a cipõ is, mert megkönnyíti az életed, és ember hozta létre. Sõt minden ruha gép, mert megkönnyíti az életed. Fogkeféd is az. Tollad is az. Óvszered is az. Jól értem?

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
foloslegesen erolkodtok direkt csinalja :Ð az mas kerdes, hogy magat jaratja le. de mokas, mert engem emlekeztet az unatkozo nyugdijasokra 😄 milyen lesz, ha megoregszik??? 😊 nem kell szegyenlenie, hogy nem erti a kerdest.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

clio1616v
fogalmad sincs ki mit ír... õ azt írta, hogy én olyan vagyok mint õ amikor átesik... nem én esek át.. nekem át se kell esni rajta -.-

clio1616v
ez attól van hogy átgondolom a kérdést, nem kapásból a felajánlott korlátolt válaszokat adom...

VRSDM
csak clio 30-35 éve esett át rajta.
azóta is úgymaradt.

clio1616v
gépet vesz igénybe jelen esetben a mozgáshoz miez ha nem gépiesedés?

lovagoljon gyalogoljon... az a kérdés hogy szerintem gépiesedik-e a fiatalság...

Molnibalage
Nem értem mi a bajod. Jobb lenne egy ló? Szerinem nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio alapjáraton olyan, mint én, amikor átesek a szellemi fáradtság holtpontján és hülyeségben rendkívül élénk leszek
OrioN the S
lol

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

clio1616v
a bot is egy gép

clio1616v
gép az amit az ember hoz létre és megkönnyíti az életét

gondolod, hogy a sok ásástól lemenne az alkarom 50-re?
Lacee86
Na jó úgy látom, errõl kár vitáznunk... De bevallom õszintén, még nem találkoztam olyannal, aki a biciklizést "elgépiesedésnek" tartotta volna.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Timbo
olyan buta vagy mint egy bot

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Vadnokedli
nem azért de inkább ásom a Trailt aztán meg gyurok a trükkökre különbenis majd ha te is ásol Trails-t rá jössz majd amikor 50 es alkarod lesz a sok ásástol hogy milyen jót tesz 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

byzhouse
khm off: nincs 1 kormánycsavarod kölcsönbe?<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

autoszimulator
gép fogalmát tekintsd át

.: mobilize.hu :.

clio1616v
mér a számítógépezéshez nem kell fizikai erõ?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bardocz
De gépies<#vigyor1>
Lacee86
De hát könyörgöm, a biciklihez fizikai erõ kell, h menjen, az nem mozgás??

clio1616v
most a fiatalokról van szó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
attól az, hogy egy gépet veszel igénybe a mozgáshoz... gépiesedés...

clio1616v
persze... biciklivel meg elgépiesedett fiatal

bardocz
Szerintem az idõsebbek van elgépiesedve, még a WC-re is kocsival járnak.
Lacee86
Hát az mitõl elgépiesedés, h bringázol? 😄 Sztem nem erre gondolt a kérdésfeltevõ. 😊 Amúgy meg nem 1 személy fiatalságáról van szó, hanem manapság a fiatalokról úgy általában.

Vadnokedli
csönd, bicikli nélkül az ember nem ember...

clio1616v
nemhogy gyalogolnál... mindig csak a gépezés...

gép nélkül már nem is tudtok élni... próbálj már leszállni a bmxedrõl és gyalogolni kicsit

VRSDM

VRSDM
igaz mert nem találnak jobb elfoglaltságot.

magamra is igaz részben, én is órákat vagyok képes itt ülni, megesik hogy napokig csak az F5-ön élek 😄

de amint jó idõ van (több mint nulla fok) már tekerem is a kerékpáromat amíg látok 😊

NEOreg3
igaz, mert magamból indulok ki

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

clio1616v
a fiatalság elmúlik... nem elgépiesedik...

egy életszakasza az embernek hogyan tud gépiessé válni?

Vadnokedli
"Lusta, mindent megkapnak kevés erõbefektetéssel."

de jó lenne ha mindent meg kapnék XDD

panther112
én már az újat se😊

bardocz
Nem ismerem a régi fiatalságot.
Igaz, mert lusták, mindent megkapnak kevés erõbefektetéssel.

PesSim
Szerinted elgépiesedik a fiatalság?
igen, ellepik a bolygót a kis terminátorok 😄

alcotb
õ...a kérdés-re más megközelítésbõl a válasz.Rég elgépiesedtünk, nemis tudjuk már évszázadok óta hogy milyen nem gépnek lenni.

fél 6 kelés, suli (szokásos:csurog a nyálam) 7 órán kersztül, haza,alvás...blabla.....és bla...

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
Én rendszeresen iszok gépezés közbe.<#idiota>

alcotb
Igaz, mert ...
Befelé forduló, a modern technológia miatt elszokik a közösségtõl.

Azért (öhhhhöm) bicajozni jobban szeretek!<#idiota>

Nekem kevés(?, tán 1 se) haverom,barátom van...Befordult figura vagyok.Könnyen ismerkedek de pl utánna nehezen tudok feloldódni idegen társaságban.A géezésp pótolja a szociális igényeimet.Gépezés közben a szép van.Nem látom a sok gusztustalant(hacsak szándékosan nem akarom).Kiépíthetõ a saját kis világ a téglalap tóloldalán.Mellesleg még 1-1 generáció és nem lessz ilyenrõl szó hogy "elgépiesedik".Arról nemis beszélve hogy isszonyat utálom a "hejj bezzeg a mi idõnkben blabla..."Hát .nyád!Sokan mondják hogy "olyan rossz hogy a gyerekek annyit gépeznek manapság" régen miket mondtak a szülõk a gyerekeiknek?Akkoris voltak ilyen fárasztások?Hajrá gépek...Szeretném ha már legalább annyira el lennénk gépiesedve hogy legalább egy rohadt mp3-lejátszót tudnának a fejembe építeni...<#sniffles>

OrioN the S
biztos idovel megvaltozik.

Nem játszom a szentet én is hozzájuk hasonló vagyok,csak beismerem a függõség fenállását,nem szeretek magamnak elméletet gyártani hogy miért nem tudok felállni és kimozdulni valami értelmeset csinálni 😄...