A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Mennyiért szállnál már le errõl a témáról végre?? Vitatkozz a baromságról priviben, vagy msn-en vagy mitbánoménhol, csak ne itt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

clio1616v
nem én, hanem aki a képet linkelte 😊 meg leginkább te saját magad, az érzékszerveid és a tudásod... láthattad, hogy a linkben ott van a fotón szereplõnek a neve, ha a fotóról nem is ismerted fel azonnal

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha nem is gép... de gépies a munkája
- szerintem magától értetõdõ, hogy az élettelen tárgyakról van szó amikor géprõl beszélünk...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha valaki tudja hogy beteg, akkor valóban beteg

ha valaki azt hiszi beteg akkor vélt beteg, ez utóbbira tökéletesek a betelefonálósdik is, ha valaki annak hatására elhiszi, hogy meggyógyult

Sickness
csak abban amelyik szájjal gyógyít.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tigerbácsi
Sok a kókler, de kutatva lehet találni tényleg hozzáértõt.

Szerintem csak jól kiegészítik egymást

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

fery02
Én nem tudom. Járok most akupunktúrára már lassan egy éve, de nem igen érzek semmi különleges változást sem. Lehet ezért is van, mert már lassan belefáradok az egészbe és nemigazán tudok már hinni benne, pedig lehet az is segítene a gyógyulásban.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

OrioN the S
Nenikem ferje termeszetgyogyasz, de nem hittem benne amig nem lattam mit muvel 😊 Nem tudom, hogy csinalja, de mukodik.

Igen, nyitott vagyok az ilyen dolgokra, csak a betelefonálós gyógyítók a csalók.

Eredményesebb lehet, mint a mai modern orvostudomány és gyógyszerészet.

Azsia, Del-Amerika es Afrika teruleten eleg sok termeszetgyogyasz van. Diszkoveri csenolon volt roluk film es egy-ket emberke eleg ijeszto modon muvelte.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
elsõ 😊
alapvetõen nem vétem meg õket attól független hogy sok a csaló
de én inkább hiszek a tudományokban, mint a csodákban, és emberfeletti erõkben.

hozzá kell tenni hogy kiskoromban nagyon dadogtam.
keresztapám még anno elvégzett egy ilyen erõátviteles marhaságot
próba cseresznye alapon elmentem hozzá még kb. 7évesen.
mára teljesen kinõttem, hogy a kettõnek van-e köze egymáshoz nemtudom, mindenesetre körülbelül onnantól jött a javulás, mióta voltam nala 😊

u dont have to listen anybody else but me

Molnibalage
Mi számít természetgyógyászatnak? Gyógynövények, akupunktúra? Inkább kiegészítk egymást. Sok gyógyszerben ugyanazok a hatóanyagok vannak, mint egyes gyógynövényekben, csak koncentráltabban és tisztábban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Vadnokedli
amugy hozzám is bármikor jöhet bárki XDDD felvállalok 😄 XD csak a másik regemmel xd

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A pizzásfiú is egy gép, mert ember hozta létre, és megkönnyíti az életed azáltal, hogy kiviszi a pizzád-
lehet, hogy számodra egyéb szolgáltatásokat is nyújt.
Komolyan, ezzel a logikával én nem trollkodnék. De sikeres vagy, látod, még engem is annyira megérint a szándékos hülyeséged, hogy kipréseltem magamból egy választ 😄
Sickness
jólátbasztál <#wow3>

Igen mert az informatika világában nélkülözhetetlen.
Dolgozatot írok rajta, e-mailben küldözgetem a házit tanárnak és ETR is neten érhetõ el. Ha ez lustaság, mert hatékonyabb, akkor no comment...
Az hogy filmezni lehet rajta, zenét is lejátszik az külön bónusz.
Ha sört is csapolna elvenném feleségül.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

daemonervosa
igen, a modern technológia a hibás, ugyhogy baszom is ki ezt a rohadt gépet a picsába.

Trolling is a art.

clio1616v
te tényleg elhitted? 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
engem nem sikerült

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
vagy nem olvasta el az apróbetûs részt a hozzászólásaim alatt, vagy elolvasta, de megengedte magának, hogy elveszítse a türelmét

Lacee86
Jóbarát, te vmi reklámszlogen író cégnél dolgozol? Mert eléggé olyan stílusú a szöveged... Az egy dolog, h clio hülyeségeket ír, de te is kezdesz leérni az õ szintjére, szerintem...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sickness
csallo?

clio1616v
fotosop -.-

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Molnibalage
Most szemét leszek. Képet mindenkirõl! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

😄

Sickness
+fav

bardocz
6 perce nincs új üzenet, ezzel a harc véglegesen eldõlni látszik.
bardocz
Buzik vagytok mind.
Epic win. Haha.
clio1616v
elstresszesedik és elgépiesedik-e a fiatalság szerinted?

clio1616v
csak magaddal...
másokat is el kellene fogadni olyannak amilyen

Dick Riddick
Epikus küzdelem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

OrioN the S
respect 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
szerk.
de te nem hogy a képed.
még a korod sem mered bevallani...
nem gúnyból írtam a pszichológiai esetet, én is voltam már, nem gáz az, én nem tudtam elviselni dolgokat, neked meg önértékelési zavarod van. kinek mit osztanak ott felül.

VRSDM
bármikor találkozok innen bárkivel
bármikor megmutatom bárhol a meztelen testem
bárhol bárkivel vállalom (még ha alul is maradok) hogy elmegyek intelligencia tesztre
bárki eljöhet és megnézheti hol lakom
bárkinek bemutatom édesanyámat (aki tanár) és édesapámat (aki repülõket épít)
bárkinek bemutatom a 3 testvérem, két nõvérem és egy húgom.

miért? mert büszke vagyok rájuk! és még ha nem is vagyok don juan, se külsõre se leonardo vagy einstein agyilag, akkor is elégedett vagyok magammal 😊
lehet ez is egy nagy különbség köztünk 😊

clio1616v
jóéjszakát álmodj szépeket

VRSDM
ja és válaszolj még erre is,
meg aki még etet egy picit téged, még azokra is
másnap megint ne tudjál teljesíteni nem hogy a szociális életben, (már ha van családod ((ha van akkor fasznak hanyagolod így el õket)) de a munkában is csak botladozol majd a saját szarodban. szóval én õszintén mondom, nem sértegetni szeretnélek, csak megérteni, megérteni hogy miért csinálod ezt, hogy miért jó neked, engem nem bosszant, bennem nem megy fel a pumpa, mindjárt rábökök a " mehet " -re ott narancsossárgában, elszívok egy cigit, megmosom a fogam és lefekszem aludni.

holnap vár az iskola
holnap vár a barátnõm
holnap vár a biciklim
holnap vár a bedolgozós munka.

téged holnap is várni fog egy kérdés
te holnap is kifordítod magából
te holnap is belekötsz és fröcsögsz
te holnap sem adod fel
te soha nem adod fel.

Sickness
-fav

clio1616v
arról hogy te nem vagy elégedett magaddal én nem tehetek

hibáztatsd a szüleidet, hogy nem voltak megfelelõ példaképeid

a magánéletemhez semmi közöd és a koromat sem tudod

OrioN the S
vegre valaki leirta amit gondolok rola... nekem nem volt kedvem :\ am regen nem volt ilyen seggfej.. sztem kidobta a noje es azota ilyen pocs. igy eli ki magat, mert most utalja az egesz vilagot amiert szerencsetlen es mas tunkolja az asszonyt...

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Dick Riddick
Te már nem is eteted a trollt, hanem bemásztál a barlangjába egy szál fáklyával! <#nevetes1><#eljen>

OrioN the S
nekem meg a tied 😄 az szerintem cinkebb...

VRSDM
ne tereld a témát.
válaszolj a kérdésemre kérlek

miért nem a barátnõddel, feleségeddel, gyerekeddel, gyerekeiddel, vagy?
miért nem esti mesét olvasol nekik?
miért nem csomagolsz másnapra tízórait?
miért nem fõzöl egy meleg teát és bújsz be vele a leányzó mellé az ágyba?
miért nem húzol a bús faszomba bármi értelmeset csinálni? 😊

mert 30-35éves létedre ennyit nem tudtál felállítani, hogy találj valakit aki képes téged elviselni, és társként, férfiként, szeretõ apaként, családotok uraként nézzen rád.

megnéznék egy képet rólad szívesen.
fröcsögj csak szex rovására ment alkoholmennyiségrõl meg amirõl akarsz.
a magad butaságát amit itt összehordtál ez alatt a röpke 1év alatt sose mosod már le magadról.

a legrosszabb az egészben (ugyan én leszarom, inkább szánom) hogy most erre is válaszolni fogsz, meg ha reply-znék akkor arra is, és nem feküdnél le amíg nem hagylak békén... ezzel nincs baj, álj ki az igazad mellett, de az hogy minden témában, mindig faszként mutatkozol be, és mindig úgy távozol hogy azt hiszed (és szerintem be is meséled magadnak) hogy te voltál az okosabb, az bizony pszichológiai eset.

clio1616v
😊) a te történeted a kedvencem

clio1616v
de gyerek vagy... azért mert negatív tartalommal volt egy kérdés és legépiesedéseztem a biciklizésedet, most itt nyafogsz...

VRSDM
nem éri meg azt a pár felkiálltójelet. hagyd rá.

Dick Riddick
Vagy hatásfokkal. 😊

OrioN the S
ritkan iszok alkoholt te kis hulyegyerek 😊 es tudom, miert pont tolem kerdezted. mondjuk anyadert 😊 meg, mert igazam volt, hogy gyoker vagy 😊

VRSDM
és lehet jobb végtermékkel mint clio

VRSDM
és ha a szex rovására megy a flémelés?
gondolom nem baj ha épp tõled kérdezem.
ahelyett hogy felnõtt férfi létedre a feleségeddel - családoddal lennél inkább itt úszítasz néhány logót meg nicket.

tartalmas életed van 😄

Dick Riddick
Az autisták is az elérhetõ maximumot hozzák. 😄