A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- szerintem magától értetõdõ, hogy az élettelen tárgyakról van szó amikor géprõl beszélünk...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha valaki azt hiszi beteg akkor vélt beteg, ez utóbbira tökéletesek a betelefonálósdik is, ha valaki annak hatására elhiszi, hogy meggyógyult
Szerintem csak jól kiegészítik egymást
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Igen, nyitott vagyok az ilyen dolgokra, csak a betelefonálós gyógyítók a csalók.
Eredményesebb lehet, mint a mai modern orvostudomány és gyógyszerészet.
Azsia, Del-Amerika es Afrika teruleten eleg sok termeszetgyogyasz van. Diszkoveri csenolon volt roluk film es egy-ket emberke eleg ijeszto modon muvelte.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
alapvetõen nem vétem meg õket attól független hogy sok a csaló
de én inkább hiszek a tudományokban, mint a csodákban, és emberfeletti erõkben.
hozzá kell tenni hogy kiskoromban nagyon dadogtam.
keresztapám még anno elvégzett egy ilyen erõátviteles marhaságot
próba cseresznye alapon elmentem hozzá még kb. 7évesen.
mára teljesen kinõttem, hogy a kettõnek van-e köze egymáshoz nemtudom, mindenesetre körülbelül onnantól jött a javulás, mióta voltam nala 😊
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
lehet, hogy számodra egyéb szolgáltatásokat is nyújt.
Komolyan, ezzel a logikával én nem trollkodnék. De sikeres vagy, látod, még engem is annyira megérint a szándékos hülyeséged, hogy kipréseltem magamból egy választ 😄
Dolgozatot írok rajta, e-mailben küldözgetem a házit tanárnak és ETR is neten érhetõ el. Ha ez lustaság, mert hatékonyabb, akkor no comment...
Az hogy filmezni lehet rajta, zenét is lejátszik az külön bónusz.
Ha sört is csapolna elvenném feleségül.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Trolling is a art.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
másokat is el kellene fogadni olyannak amilyen
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de te nem hogy a képed.
még a korod sem mered bevallani...
nem gúnyból írtam a pszichológiai esetet, én is voltam már, nem gáz az, én nem tudtam elviselni dolgokat, neked meg önértékelési zavarod van. kinek mit osztanak ott felül.
bármikor megmutatom bárhol a meztelen testem
bárhol bárkivel vállalom (még ha alul is maradok) hogy elmegyek intelligencia tesztre
bárki eljöhet és megnézheti hol lakom
bárkinek bemutatom édesanyámat (aki tanár) és édesapámat (aki repülõket épít)
bárkinek bemutatom a 3 testvérem, két nõvérem és egy húgom.
miért? mert büszke vagyok rájuk! és még ha nem is vagyok don juan, se külsõre se leonardo vagy einstein agyilag, akkor is elégedett vagyok magammal 😊
lehet ez is egy nagy különbség köztünk 😊
meg aki még etet egy picit téged, még azokra is
másnap megint ne tudjál teljesíteni nem hogy a szociális életben, (már ha van családod ((ha van akkor fasznak hanyagolod így el õket)) de a munkában is csak botladozol majd a saját szarodban. szóval én õszintén mondom, nem sértegetni szeretnélek, csak megérteni, megérteni hogy miért csinálod ezt, hogy miért jó neked, engem nem bosszant, bennem nem megy fel a pumpa, mindjárt rábökök a " mehet " -re ott narancsossárgában, elszívok egy cigit, megmosom a fogam és lefekszem aludni.
holnap vár az iskola
holnap vár a barátnõm
holnap vár a biciklim
holnap vár a bedolgozós munka.
téged holnap is várni fog egy kérdés
te holnap is kifordítod magából
te holnap is belekötsz és fröcsögsz
te holnap sem adod fel
te soha nem adod fel.
hibáztatsd a szüleidet, hogy nem voltak megfelelõ példaképeid
a magánéletemhez semmi közöd és a koromat sem tudod
\"Heroes never die. They just reload.\"
válaszolj a kérdésemre kérlek
miért nem a barátnõddel, feleségeddel, gyerekeddel, gyerekeiddel, vagy?
miért nem esti mesét olvasol nekik?
miért nem csomagolsz másnapra tízórait?
miért nem fõzöl egy meleg teát és bújsz be vele a leányzó mellé az ágyba?
miért nem húzol a bús faszomba bármi értelmeset csinálni? 😊
mert 30-35éves létedre ennyit nem tudtál felállítani, hogy találj valakit aki képes téged elviselni, és társként, férfiként, szeretõ apaként, családotok uraként nézzen rád.
megnéznék egy képet rólad szívesen.
fröcsögj csak szex rovására ment alkoholmennyiségrõl meg amirõl akarsz.
a magad butaságát amit itt összehordtál ez alatt a röpke 1év alatt sose mosod már le magadról.
a legrosszabb az egészben (ugyan én leszarom, inkább szánom) hogy most erre is válaszolni fogsz, meg ha reply-znék akkor arra is, és nem feküdnél le amíg nem hagylak békén... ezzel nincs baj, álj ki az igazad mellett, de az hogy minden témában, mindig faszként mutatkozol be, és mindig úgy távozol hogy azt hiszed (és szerintem be is meséled magadnak) hogy te voltál az okosabb, az bizony pszichológiai eset.
gondolom nem baj ha épp tõled kérdezem.
ahelyett hogy felnõtt férfi létedre a feleségeddel - családoddal lennél inkább itt úszítasz néhány logót meg nicket.
tartalmas életed van 😄