A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az internetárakkal kapcsolatban: Én most egy megás netet használok, a szolgáltatás kitûnõ, egyszer volt egy pár órás leállás, ennyi volt az összes gondom (kop-kop). Elõtte hat megásat használtam, szintén semmi gond nem volt. Az árakkal viszont már kevésbé vagyok megelégedve, ahogy Molni mondta eléggé magasak, gyanítom egyedül a jó üzleti helyzet miatt engedhetik meg maguknak (PR Telekom, Kiskunfélegyháza). És nem úgy tûnik hogy mostanában esni fognak az áraik.
Sok jó árral dolgozó szolgáltató van, de a lefedettséget nem szabad elfelejteni. Én is skubizni szoktam a lehetõségeket, csak akkor fogok váltani ha találok olyan szolgáltatót, ahol jók az árak, minõségi a szolgáltatás, és nem nézik az ügyfeleket komplett idiótának. Majd meglátjuk találok-e ilyet.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Igazából én annak örülnék a legjobban ha lenne valami legális alternatíva a torrentre. Egy on-line zene és filmbolt, persze nem túl elszállt árakkal.
A lényeg hogy azt a kényelmet nyújtsa mint amit a torrent ma megad. Kijön egy sorozat új része akkor pár gombnyomással le tudjam tölteni és meg tudjam nézni. Ugyan ez filmekkel és zenékkel. Ha lenne ilyen én fizetnék érte.
Nekunk a tv-nettel volt olyan, hogy a t-comra mutogatott...hogy miattuk nem tudnak valtani az altalunk kivalasztott csomagra, de a t-comosok meg azt mondtak, hogy a tv-net baszta el... 😄 vicces volt. Vegul betevedt hozzank egy t-comos no ajanlatokkal es kozbe felhivtuk a tv-netet es atadtuk, hogy akkor most beszelgessenek 😄 Utana tudtunk valtani persze kozbe szemelyesen is bementunk, hogy anyatoker kell 3 honapot varni egy tetu atvaltasra.
#63777: en mindig megnezem neten, hogy milyen akciok vannak.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Anno 10 ropiért kaptam 4M/256k-t. Aztán elkedztem melózni és lett pénz. Növeli akartam. Akkor derült ki, hogy a 8/512 is már csak 8 ropi.
A jó kurva édesanyjukat azt. Kíváncsi lennék, hogy a Fogyasztóvédelem mit szól ahhoz, hogy két vásárló ugyanazt a terméket más áron kapja, csak azért, mert a másik szerzõdõ utánam lépet be. Megáll az ész. Ja, és akkor már hûségnyilatkozat sem volt...
Magyarország, én szeretlek. Anyád...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Többiek: Azért vicces, ahogyan egyesek nyilatkoznak. Azzal kapálóznak, hogy hadd döntsék már el õk, hogy miért adnak ki plusz pénzt, miközben lehet van egy szûk megszállottan warezoló réteg, ugyanakkor kb. mindenki lewarezolja ennek a 3 ezer ft-nak a többszörösét. Tényleg annyira szar lenne, ha így sokkal olcsóbban _legálisan_ lehetne hozzájutni a jogvédett anyagokhoz? Az ötletet meg nyilván lehet finomítani, egy lassú, olcsó internetes csomagot nem adóztatnának, de egy 10/2+ netet már simán lehetne.
jóhogynem azért fizetek pénzt, hogy még nekem rossz is legyen... se ingyenesség se izgalom ráadásul még díszcsomagolás se jár a letöltött akámicsodáért?
internetet adóztatni? na na röhögtessetek már ilyen hülye kérdést...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elõször talán legyen emberi árú a net. Akkor mehet rá felõlem plusz pénz. de ez mag azokat zavarja, akik nem töltenek le. A torrenetes forgalom 90%-át a megszállott warezolók adják, õk a teljes nethasználók arányához képest 1-2%. Miattuk fizessen többet a maradék 90+ %? Meredek...
Most is olyan minimális a letöltési sebességem, hogy nem tudok letölteni, ha azt is növelik, akkor talán.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
hát ha havi 3000 ft-ot kéne fizetni és akkor tuti minden legaláis lenne hát áldásom rá 😄
de erre soha a büdös életbe nem fog sor kerûlni...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Majd hivatkoznak valami uniós szabályozásra amit kötelezõ betartani.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Csak az a baj vele, hogy nagyon erõsen jobbra húz, emiatt néha undorral olvasom a sok propagandat :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nyomtatott újságból csak azt, amit néha osztanak az egyetemnél. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
(egyébként imádom a frissen nyomtatott újság illatát.)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."