A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Habár inkább azt mondanám 55-45% a zinternet javára.<#miaz>#miaz>
anno 1987
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
ez lenne a második sorom amúgy még mindig mivan?
ez lenne a harmadik sorom, amúgy megyek ebédelek egy finomat
clio1616v téged utállak a legjobban sg-n hogy forgatnának vérzõ sebbel ecetbe
u dont have to listen anybody else but me
interneten 3 sornál hosszabb írást eleve el se olvasok
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
újságban max a képregényt szoktam elolvasni<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de vannak magazinok amiket minden hónapban megveszek.
és jobban is szeretem õket, kézbe venni, elolvasni, nézegetni a képeket 😊
u dont have to listen anybody else but me
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Inkább úgy fele-fele.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Blikket elolvasom mindennap,hogy lássam mit kapott fel a média megint -.-
"Britny spears meztelen képei",Vörös Démon(klaudia) elutazott Maldiv-szigetekre"...."Michael Jacksont már megint eltemetik"-már vagy 7szer temették el és ölték meg :ASD_SA😄AS
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
a napi újság alap...
aztán mellé jön a net 😄
sprintbe olyan 200 métert biztos tudok, de azon a szakaszon legalább nem elõz meg senki<#nyes>#nyes>
Ja és idén tervezem, hogy lefutok egy maraton, meg ha belefér Balaton átúszás is lesz.
anno 1987
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
/Persze hogy egyszerre a két csomagot, még ha beleszakadok is. 😊/
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Sokkal inkább állok neki sokkal megerõltetõbb, de kevesebb ideig tartó dolognak. Ha mondjuk van két 20 kilós táskám, inkább egyszerre felszenvedem, de kétszer nem megyek le az tuti 😄D