A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem mindegy

clio1616v
"Meddig szeretnél élni?"

az hogy értelmezési gondjaid vannak az a te bajod...

nem az a kérdés, hogy meddig van lehetõséged élni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Már miért ne lenne igaz a biblia?
A buddhista tanok pont hogy a legnagyobb menekülést jelentik a haláltól,szarul élek?Nem gond,majd resetelek és javíthatok a dolgokon,és kb ugyanazt igéri mint a kereszténység gondtalan végsõ boldogságot csak kicsit különböznek.

<#eljen><#eljen><#eljen>
Így van még ha igaz is semmi folytonosság sincs.Emlékeim tudásom minden odaveszik,a személyiségemmel és a testemmel együtt....Ez mégis mi ha nem maga a halál????

autoszimulator
érdekes dolog, csak teljesen bizonyíthatatlan, talán azt a pár érdekes érzést, momentumot leszámítva, mikor valakit mintha már ismernél, stb. De aki a castingon jól szerepel, az utána hova jut? Vissza ide, de jobb életbe? Vagy nem is emberek közé, csak lebeg a semmiben? Egyáltalán agy, tudat nélkül ezt hogy fogod fel? Ha meghalsz, a mostani életednek vége, ezzel a tudatodnak is. Szóval lehet a lelked vándorol (feltéve hogy van ilyen, hogy lélek), de a tudatod, amivel a lelked gazdája egyéniséggé válik, eltûnik. Innentõl ez nem változtat semmin. Ha esetleg "agyvándorlás" lenne, tehát a te személyed kerülne át egy másik testbe, másik világba, akármi, az emlékeiddel, élményeiddel együtt, akkor esetleg mondhatjuk, hogy az az élet ennek a folytatása, de így, az legfeljebb egy új élet, amiben a lelked van csak ott. Aminek léte, funkciója vitatott.

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
Az ember az egyetlen eloleny ezen a foldon, aki tudja, hogy meg fog halni, megis kepes nevetni. De az ember az egyetlen olyan eloleny is, aki a let megszuneset es az azzal jaro uresseget kulonbozo filozofiak segitsegevel megiscsak igyekszik elfogadhatova/elviselhetove tenni.

"Itt van ez a mecses. Hajnalig dolgoztam a fenyenel. Reggel eloltom. Este ujra meggyujtom. Az edeny ugyanaz, az olaj ugyanaz, a kanoc ugyanaz, de ugyanaz-e a lang, ami felgyullad a kovetkezo ejszakan?”

Buddha

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Nem ertem a kerdesed, mert kurvara nem ismersz es nem tudsz semmit az eletemrol :)

Szoval?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

David2
tehát ezzel magyarázod meg a nyomorúságos életed?:D

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

SG rock
de kedves:DD clio mindjárt megy és öngyilok lesz:D

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

OrioN the S
Leginkabb magamba hiszek meg a lent leirtakban.

OrioN the S
Amugy filoztatok mar azon, hogy az elet csak egy probatetel, hogy ki mennyire boldogul es ki mennyire erdemli meg a kovetkezot? Amolyan "casting". Es aki allja a sarat, nyomort az gazdagon, boldogan el. Aki meg a "castingon" gazdagon, talcan kinalva a boldogsagot nem ert el semmit eberileg es egy suttyo volt az majd nyomorusagot kap.

En hiszek a lelekvandorlasban. A lelek nem veszik el csak a testednek jar le az ideje, mint a gyerekkori biciklidnek. Csak en vagyok ilyen gyoker? :D Nincs menyorszag se pokol... a bibliat meg walt disney is irhatta volna, mert kamu az egesz. En szemely szerint a buddhizmus fele hajlok.

mióta vagy hivõ?<#wow3>

OrioN the S
A halal csak a kezdet<#hawaii>

csak annyi hogy a szeretnél és a lehetõségek között óriási a különbség átlagos cukorbeteg átlag élettartalma legalább 15 évvel kevesebb

clio1616v
de... mi köze van a cukorbetegségemnek ahhoz, hogy milyen hosszú életet szeretnék?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nem azt írtad hogy cukros vagy?

clio1616v
örökké

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Második.
Nem túl sokáig.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

de mindenképpen lelki harc hogy amikor 40 év után a szervezeted leépiti saját magát.....
A nõknél meg még hamarabb indul és gyorsabb is a folyamat.

tigeroo
jaja...

van olyan ismerõsöm aki 40éves elmúlt, most elkezdett vadászni járni (hétvégente 30-40kmet gyalogol), testépít, angolt tanul...

szóval ez csak rajtunk múlik
Lacee86
De a fiatalság nem olyan, mint a szüzesség, h egyik pillanatról a másikra veszted el! :) A fiatalság relatív dolog, kihez képest fiatal valaki, illetve hogy a korához képest fiatal-e valaki. Én ha 50 évesen úgy fogok kinézni, gondolkodni, viselkedni stb., mint egy 35-40 éves, összeteszem a 2 kezem és hálát adok az égnek. Jelenleg meg a 23 évemmel nyilván nem szeretnék 35-40-nek kinézni... Van egy ilyen kissé szentimentális mondás, h az ember addig fiatal, míg a lelke az. Sztem van benne igazság... (Fásult 30 éves, erõtõl kicsattanó 70 éves. Mindenki találkozott már ilyen emberekkel sztem.)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

persze persze persze :D

MR ME
énmár most úgy élek h ezt már minek :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
látom emos vagy, sry h a lelkedbe gázoltam <#idiota>
am meg nem beszélt senki öngyilkosságról meg érvagdosásról, max vagdosásról...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kovacsgellert
Addig, amíg egészséges és önellátó vagyok.

100 évesen egész nap az alpokban fogok tájcsizni, és a falu úgy fog ismerni, mint a bölcs nagymestert
<#idiota>
Addig, amíg egészséges és önellátó vagyok, tehát olyan 685 éves koromig
tenkenorman
Dédnagymamám anyu szerint 20évet fiatalodott amikor holtan találták az ágyában. ki voltak simulva a ráncai és pirospozsgás volt

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Lehetõleg sokáig. Nem dohányzom, mi termesztjük a zöldség 80%-át. De gyakran eszek házi húst is. Igyekszem egészségesen élni és ha egyszer meghalok normális körülmények között szeretnék otthon, természetes halállal. Elalaludni és kész.

http://www.tenke.hu

mondjuk megértem a legjobb a fiatalság,szar érzés elveszteni.

angelslie
Ennyi erövel mindenki aki öngyilkosságot próbál meg az emos, akárhogy is néz ki. Az emo egy stílus és nem jár vele az érvagdosás..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Lacee86
És a maradék 50 évedet meg úgy éled le, h "a francba, ezt már minek?" ??

Zickler

Battletag: Muhee#2716

angelslie
A mostani helyzetben nekem mindegy. Késöbb talán jobb lesz majd minden akkor már nem lesz mindegy :)

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tommygear
akkor itt a vég <#idiota>
OrioN the S
de :@

Barnabyka
Na hiányzik a szavazó ablak. What?

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

oké akkor megmondom neked hogy azt is szeretni fogod :D......

MR ME
mondta vki h meg fogok halni? <#idiota>
kérdés az volt meddig SZERETNÉL élni
erre én azt írtam h olyan 30 nekem elég volt ebbõl...de meghalni nem fogok :D

Egy közös van az emberekben egy kis fájdalomtól is mindent megtéve menekülnének.
Te is félnél ha oda kerülne a sor,elárulom bolond leszel meghalni 8 év múlva is....

GhostRider1

&#9733;

MR ME
mer azok pózerek, az igazi emós biztos vagdossa magát :D

Lacee86
Emosok sem gondolják komolyan. Sztem a legtöbb emos kisfiú és kislány sírva fakadna, hacsak az ujjukat megszúrnák egy tûvel...

byzhouse

Nekem mindegy.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

MR ME
az biztos nem :D

tigeroo

látom sok a tajgetosz pozitív tag a fórumon :D
Pluskast
Nekem 8

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

NEOreg3
mindegy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(