A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az hogy értelmezési gondjaid vannak az a te bajod...
nem az a kérdés, hogy meddig van lehetõséged élni...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A buddhista tanok pont hogy a legnagyobb menekülést jelentik a haláltól,szarul élek?Nem gond,majd resetelek és javíthatok a dolgokon,és kb ugyanazt igéri mint a kereszténység gondtalan végsõ boldogságot csak kicsit különböznek.
Így van még ha igaz is semmi folytonosság sincs.Emlékeim tudásom minden odaveszik,a személyiségemmel és a testemmel együtt....Ez mégis mi ha nem maga a halál????
.: mobilize.hu :.
"Itt van ez a mecses. Hajnalig dolgoztam a fenyenel. Reggel eloltom. Este ujra meggyujtom. Az edeny ugyanaz, az olaj ugyanaz, a kanoc ugyanaz, de ugyanaz-e a lang, ami felgyullad a kovetkezo ejszakan?”
Buddha
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szoval?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
En hiszek a lelekvandorlasban. A lelek nem veszik el csak a testednek jar le az ideje, mint a gyerekkori biciklidnek. Csak en vagyok ilyen gyoker? :D Nincs menyorszag se pokol... a bibliat meg walt disney is irhatta volna, mert kamu az egesz. En szemely szerint a buddhizmus fele hajlok.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A nõknél meg még hamarabb indul és gyorsabb is a folyamat.
van olyan ismerõsöm aki 40éves elmúlt, most elkezdett vadászni járni (hétvégente 30-40kmet gyalogol), testépít, angolt tanul...
szóval ez csak rajtunk múlik
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
am meg nem beszélt senki öngyilkosságról meg érvagdosásról, max vagdosásról...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#idiota>#idiota>
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
kérdés az volt meddig SZERETNÉL élni
erre én azt írtam h olyan 30 nekem elég volt ebbõl...de meghalni nem fogok :D
Te is félnél ha oda kerülne a sor,elárulom bolond leszel meghalni 8 év múlva is....
Nekem mindegy.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
látom sok a tajgetosz pozitív tag a fórumon :D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(