A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Pszt.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
30 éves koromig
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
- fikázza,
- irigyli,
- másolja,
- netes alkotás esetén, tönkre akarja tenni.
Számítógépek környékén alapból az emberek 80%-a hozzáértõvé válik, legyen az SW vagy HW, ért hozzá, így úgy gondolja, hogy építõ jellegû a kritikája. És õ végül is csak a kék színt találta zavarónak, ezt meg megtudja ítélni. Más kérdés, hogy senkit sem érdekel, a szín kinek tetszik, kinek nem. Egyáltalán mit számít? Mivel az oldalon a kék-fehér domináns, gondolom ezért lett ez, jó is így. Többes számban írás pedig mindig ad egy kis képzeletbeli plusz támogatottságot a kommentnek :D
.: mobilize.hu :.
Amint látok egyet akkor elhiszem, hogy vannak, de ilyent még nem tapasztaltam.
anno 1987
.: mobilize.hu :.
igazából nem érdekel, nem tartom különösebben szarnak, csak rá akartam világítani, hogy bizonyos kérdésekben kinek mennyi beleszólása van, illetve mit jogos megjegyezni, esetleg követelni, meg mit nem. Ez ráadásul nem is a te munkád.
Legalább tisztelnéd más munkáját.
Láttam már képeken ezt-azt, videókon szintúgy, de ennek ellenére én még mindig szkeptikus vagyok ezen a téren. Hát hiszem én ha látom is, de tényleg lehet hogy van ilyen...
régen a mágnesesség is paranormális volt..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ezt tudták összehozni, mert nincs VIP jogom. (nem is akarok egyenlõre)
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
úgy vélem hogy mindenre van magyarázat, de mivel még "fiatal" az emberiség, közel sem ismerjük a környezetünket sem...
u dont have to listen anybody else but me
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
panaszunk ugyanannyira jogos
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...