A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Úgyse gondolod komolyan...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dick Riddick
Addig, amíg egészséges és önellátó vagyok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sickness
mind1

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

emo vagy-e?<#banplz>

Mi baj vele?

z99999
:O jézus, te vagy az?

Pszt.

z99999
Leginkább addig amikor elmondhatom, most már nyugodtan meghalhatok. Hogy ez mikor lesz, ki tudja.

Pszt.

MR ME
az még 8 év, ígyis soknak találom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Addig, míg nagyjából egészséges és önellátó vagyok. Az élõhalott "élet"-nek semmi értelme, nem szeretném h az történjen velem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

jah persze pá év múlva már nem akarsz élni<#wow3><#wow3><#idiota>

MR ME
Csak addig, amíg mindenem meglesz az életben, nem akarom sokáig húzni az igát.

30 éves koromig

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
Csak addig, amíg mindenem meglesz az életben, nem akarom sokáig húzni az igát.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

CoolX
Nekem mindegy.Ezt nem én döntöm el meddig akarok élni,elég hülye kérdés..

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

szjuca
szekönd

immovable
üres
OrioN the S
ilyen kerdest bazmeg...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigerbácsi
komolyan mondom nem értem az embereket! nemhogy örülnének neki hogy van ilyen értelmes topik a sok hogy is mondjam nyomdafestéket nem tûrõ jelzõkkel körülírható topikok között, s itt bele kell kötni minden ki apróságba. egyszerûen fel nem foghatom hogy nem tudják egyes emberek megérteni, hogy ezt valaki ingyen, s saját ízlése szerint alkotja, a saját szabadidejében. komolyan mondom ez már szánalmas.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
Nem kimondottan, de nem zárnám ki a lehetõséget.

Ability
Jogos, de engem nem az zavar, hogy neki esetleg nem tetszik, leszólja, stb. Az zavar, hogy lealacsonyít minket, mint személyek, hogy mi azért nem vagyunk képesek kérdést tenni, mert ...
autoszimulator
nézd, aki alkot valamit, tesz valamit a közösségért, sajna el kell fogadnia, hogy bizony lesz, aki
- fikázza,
- irigyli,
- másolja,
- netes alkotás esetén, tönkre akarja tenni.

Számítógépek környékén alapból az emberek 80%-a hozzáértõvé válik, legyen az SW vagy HW, ért hozzá, így úgy gondolja, hogy építõ jellegû a kritikája. És õ végül is csak a kék színt találta zavarónak, ezt meg megtudja ítélni. Más kérdés, hogy senkit sem érdekel, a szín kinek tetszik, kinek nem. Egyáltalán mit számít? Mivel az oldalon a kék-fehér domináns, gondolom ezért lett ez, jó is így. Többes számban írás pedig mindig ad egy kis képzeletbeli plusz támogatottságot a kommentnek :D

.: mobilize.hu :.

Ability
A kijelentése meg sem közelíti az építõ jellegû kritikát, mellesleg a kinézetrõl alkotott véleménye nem sûrûn érdekel, de a mi lealacsonyításunk már igen. Egyszemélyben ne beszéljen többségként, ne támasszon olyan elvárásokat amihez nincsen joga, ne akarja megmondani, hogy mi mikor és hogyan érünk rá. Nem tökéletes a rendszer, de õ nem is tett le semmit az asztalra, hogy a véleménye releváns legyen. Számít a többség szava, de az övé egyedülállóként nem, és ne akarja megmondani még iróniával tûzdelt formában sem, hogy mi mennyire vagyunk naplopóak vagy csökönyösek.
ebben teljesen igazad van, a kritizálással soha nincs bajom, de a fikázós stílus viszont néha zavar. De az is csak néha. pl. most zavart :]
jhetedikj

Amint látok egyet akkor elhiszem, hogy vannak, de ilyent még nem tapasztaltam.

anno 1987

dartonita
bizony

autoszimulator
ha más munkáját senki se szidná, akkor nem lenne kritika. kritika nélkül minden szar lenne, mert semmi sem javulna :) persze fontos, ki a kritika szerzõje, jobb ha ez egy adott témában jártas ember. de itt õ most nem a szavazórendszer motorját szidta, csak neki nem tetszik a külsõ, szíve joga, mint ahogy az is, h valakinek tetsszen.

.: mobilize.hu :.

Szerintem az eddigi legjobb a skin. Ízlések és pofonok. Én speciel azért nem tettem kérdést, mert egész nap melóztam. De ha te lelkes vagy, akkor privátban várok egy listát egy hétre való kérdéssel, rendesen átdolgozva, helyesírási hibákat javítva, értelmes válaszokkal megfogalmazva, de olyanokat válogass ki hogy mindenkinek tetszen :)

jól van, nem kell megmagyarázni
igazából nem érdekel, nem tartom különösebben szarnak, csak rá akartam világítani, hogy bizonyos kérdésekben kinek mennyi beleszólása van, illetve mit jogos megjegyezni, esetleg követelni, meg mit nem. Ez ráadásul nem is a te munkád.
Legalább tisztelnéd más munkáját.
Nem kimondottan, de nem zárnám ki a lehetõséget...

Láttam már képeken ezt-azt, videókon szintúgy, de ennek ellenére én még mindig szkeptikus vagyok ezen a téren. Hát hiszem én ha látom is, de tényleg lehet hogy van ilyen...
clio1616v
persze hogy vannak

régen a mágnesesség is paranormális volt..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
az után, hogy az emlõs állatok teje is olyan tápláló e az ember számára, mint az anya teje a csecsemõ számára...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Elég szkeptikus vagyok, de nem kizárt.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Sickness
Mintha téged itt sûrûn kérdeznének... :D

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Ability
Lehet én vagyok hülye, de kb. 4-5 véleményt láttam errõl, mindenki pozitívan nyilatkozott rajtad kívül. Eddig.

Magic Boy
Kedvenc állatom a gepárd és szerettem volna, ha mozog.
Ezt tudták összehozni, mert nincs VIP jogom. (nem is akarok egyenlõre)

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Azoknak akik csak abban hisznek amit látnak, ajánlanám Csongrádi Kata Konkrétan címû számát. (lényegében az egész CD meghallgatható)<#vigyor0>

NEOreg3
még nem tapasztaltam, így nyilván nem hiszek benne

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nem aggódtam egy percig sem
VRSDM
nem hiszek bennük
úgy vélem hogy mindenre van magyarázat, de mivel még "fiatal" az emberiség, közel sem ismerjük a környezetünket sem...

u dont have to listen anybody else but me

ja

angelslie
Tied se jobb ne aggódj <#kacsint>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

szar
Magic Boy
Mi a baj a logómmal?<#vigyor0>

MR ME
nem kérdeztelek

engem speciel a logód zavar, mégsem cseréled le
panaszunk ugyanannyira jogos
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Supernaturalos logo-val még szép :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

angelslie
Igen hiszek benne, én magam is az vagyok

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Igen, léteznek ilyen dolgok is.