A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Utoljára szerkesztette: stationx, 2014.11.06. 08:58:01
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
42
42
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.11.05. 02:28:25
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mert hajózni menő
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
észre sem vettem
de amúgy tényleg nem emlékszem ilyenre, max arra, hogy valamelyik kérdéshez bekommentáltam egy elég lesz ambruska vagy hasonlót, de az kétlem hogy te voltál <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
De egy cipős kérdésért már odaadnám a fél karom. :D
[/cserf][/fülünyúl]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[/cserf][/fülünyúl]
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
+1 szavazat Calvernek házigazdaságra (ha számít)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
részemről passz/ immovable a szavazat.
Körülbelül olyan diktatúra ez, mint egy házibuli, ami a szervező diktatúrájára épül. Ő tudja, hogy mit szeretne azon a bulin (milyen zene szóljon, milyen emberek jöjjenek el, stb.), és ezt megpróbálja a résztvevőkkel megértetni, és a renitens elemeket távol tartani (akár néhány izmos kidobóember útján), különben kihívják a rendőrséget, és akkor nem biztos, hogy több bulit tud szervezni. Ez is "diktatúra", a bulira látogatók pedig ezt elfogadják, mert erre van szükség ahhoz, hogy most, és következő alkalommal is jól szórakozhassanak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.11.04. 17:58:59
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
42
42
Rátérve a feldobott témádra, hajlok feltételezni, hogy te valami régi kibannolt arc új regje lehetsz, ezért szól belőled a sértettség. A moderátor dolga az, ha balfasz vagy akkor kibannoljon. A balfaszság pedig nem összekeverendő a szólásszabadsággal.
[/cserf][/fülünyúl]
42
Megértem, hogy a fórum közösségének lelki nyugalmát ezekkel a témákkal igencsak meglehet piszkálni, de mégis csak izgalmasabb és élettel telibb egy fórum, ha vitázunk rajta, nézzetek utána a fórum szó jelentésének.
42
Calver kapott 2 szavazatot, többen nem igazán szavaztak, többségi döntéssek indíthatod a házigazdaságot, leírta, elfogadja.
A kérdésre: Részemről jöhet bármi, de a flame elkerülhetetlen itt, szerintem nem is feltétlen kéne osztogatni az itteni "gyengébb" flameért elakadásjelzőt, bár igaz ami igaz a comment amire válaszolok, ilyenre Molni pl 3-5 pontot kapott és már többen is. Bár őszintén szólva engem nem érdekel, ha lehülyéz egy diplomás kereskedelmi ügyintéző, csak a hisztit ne olvassam. Inkább olvasom a flamet.
Lehetsz a szárnysegédem.
(mondjuk érdekes, ha valaki betámad, mindig én vagyok a flémer, a másik nem :D )
Utoljára szerkesztette: Kata, 2014.11.04. 17:03:41
[/cserf][/fülünyúl]
Egymást szapulni ezer más helyen is lehet, ezt a topicot nem kellene ilyesmivel még jobban elrontani. Így is egyre kevesebben vesznek aktívan részt benne, kár lenne pár egymást fórumszerte körbeudvarló arcnak ezt a helyet is megszállnia.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM