A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Minél provokatívabb társadalmi problémákat szívesen látnék...vagyis inkább a véleményeket azokról. :)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

jazzy
<#eljen><#hehe>
stationx
Szavazzuk meg, hogy vasárnap legyen zárva a szavazó topik, mert hát mindenki töltse a vasárnapot a családdal!<#idiota>
Utoljára szerkesztette: stationx, 2014.11.06. 08:58:01
Úgy látom, hogy a "nem lesz egyik sem" opció nyer...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

daydreaming
Köszönöm, hogy befejezted a mondanivalómat.

42

Sir Quno Jedi
Ja igen, tudod itt errefelé nekünk elveink vannak és mind buták vagyunk. Evvan, én sem szeretnék egy ilyen "közösségbe tartozni", neked meg különösen javasolnám a távolmaradást! A magadfajta sokadikreges géniuszoknak biztos fizikai fájdalmat okoznak a magunkfajta lealacsonyodott, egyreges korcsok... szegény...<#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
A kamuregemmel én meg csöndben lennék.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

daydreaming
Inkább nevezzük át "szegény Lacira"

42

Lacee86
Nem ismertem az extrapolálás szót, hirtelen másnak olvastam. Tudom, baromi műveletlen vagyok, biztos rajtam kívül mindenki ismeri, akárkit megkérdeznénk. Istenem... Nevezzétek át a topikot Lacee-t baszogató topikká.

daydreaming
Jogos a feltevésed, de el kéne dönteni, hogy ez egy fórum, vagy Kis Jóska és barátai.hu. Nincs bajom azzal, hogy moderálás van, az elvekkel van bajom, meg az emberi butasággal.

42

daydreaming
Hát, szerintem vicces. :D Ezt elírni meg ciki, de nem baj, mindenki csinál bohócot magából. :D

42

Lacee86
Elnézést, nem vagyok akkora professzor doktor tévedhetetlen zseni, mint ti.

tigeroo
mindegy
stationx
Hát immo. Jöhet bármi, míg a hasam tele a tár meg üres. :D
Szerintem buzis. Én nem megyek...majd küldjetek palackpostát, hogy hol vagytok és küldök nektek internetet.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.11.05. 02:28:25

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

amiért popeye, a tengerész
mert hajózni menő
Molnibalage
Akkor legyen légiszerencsétlenség vagy globális katasztrófa túlélői. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

De a faszért hajókázna az egész topik?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kíváncsi vagyok mi történne, ha a szavazótopik lakói hajótörést szenvednének és egy lakatlan szigeten kötnének ki
jó, ezen most nevettem
észre sem vettem
elegánsan zártad a vitát egy ad hominemmel látom
Calver
én?! <#wow2>
de amúgy tényleg nem emlékszem ilyenre, max arra, hogy valamelyik kérdéshez bekommentáltam egy elég lesz ambruska vagy hasonlót, de az kétlem hogy te voltál <#nevetes1>

"The trees move. Do you not see it?"

Kata
ON: igazából Immo, mert ami érdekel, arra szavazok, esetleg még írok is pár szót, ami nem, azt meg figyelmen kívül hagyom. Így nekem hót mindegy milyen jellegűek a kérdések, én inkább nem skatulyáznám be.
De egy cipős kérdésért már odaadnám a fél karom. :D

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
mivoltaz? tegyük be!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
Bármi azért nem, engem simán le-elmebetegezett Calver mikor kérdést küldtem be. :D

[/cserf][/fülünyúl]

BaliBoy
Bármi jöhet. Fő a változatosság!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

én is így értettem, csak nem jól fogalmaztam meg a kérdést, nyilván nem csak egy fajta kérdéskör lenne, de az igények, arányok felmérésére jónak tűnt. Arra jó volt, hogy lássuk, más is szeret vitázni érdekes témákról.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

chhaya
Szerintem az lenne az optimális, ha vegyesen jönnének a kérdések. Így pár napig el lehet rugózni egy provokatív témán, mindenki kifejtheti szépen (vagy kevésbé szépen) a véleményét, a következő 'hány pár zoknid van' típusú kérdésnél pedig ki lehet pihenni az indulatokat. :D A változatosság jó dolog, nem kell leragadni egy dolognál.

+1 szavazat Calvernek házigazdaságra (ha számít)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
ahogy most elfigyeltem, jöhet ide bármi téma, nem attól függ, hanem 1-2 személytől, hogy mivé fajul a kommentek légköre.
részemről passz/ immovable a szavazat.

Dzsini
Mielőtt komoly ideológiai vitába keverednétek: igen, a fórum diktatúra. Minden fórum az. Az oldal (fórum) tulajdonosának és főszerkesztőjének a diktatúrája, amit a megbízottain (moderátorok) keresztül gyakorol. Neki van egy elképzelése, hogy mit szeretne látni a fórumon, és a moderátorok dolga az, hogy ezt az elképzelést betartassák, mert neki nincs lehetősége minden apróságra odafigyelni.

Körülbelül olyan diktatúra ez, mint egy házibuli, ami a szervező diktatúrájára épül. Ő tudja, hogy mit szeretne azon a bulin (milyen zene szóljon, milyen emberek jöjjenek el, stb.), és ezt megpróbálja a résztvevőkkel megértetni, és a renitens elemeket távol tartani (akár néhány izmos kidobóember útján), különben kihívják a rendőrséget, és akkor nem biztos, hogy több bulit tud szervezni. Ez is "diktatúra", a bulira látogatók pedig ezt elfogadják, mert erre van szükség ahhoz, hogy most, és következő alkalommal is jól szórakozhassanak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.11.04. 17:58:59

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

daydreaming
De ha felhoztad a kritériumot, ami szerint banolni lehet valakit, kifejtenéd, hogy mit is jelent valójában ez a kifejezés egy fórumon (a balszerszámra gondolok)?

42

daydreaming
Ki kell hogy ábrándítsalak, sőt számtalan példát lehet felhozni a történelemből is, hogy hány értelmileg alulmaradt diktátor nem bírta a kritikát, és hallgattatta el az emberkéket, de ez nem azokat minősíti, akik kifejtik a véleményüket. Mindenkinek alanyi joga hülyének lenni és nem érteni meg a másikat.

42

Kata
Ja, ha így nézzük, én is csak egyszerűen kérdezni meg válaszolni szoktam. :D

Rátérve a feldobott témádra, hajlok feltételezni, hogy te valami régi kibannolt arc új regje lehetsz, ezért szól belőled a sértettség. A moderátor dolga az, ha balfasz vagy akkor kibannoljon. A balfaszság pedig nem összekeverendő a szólásszabadsággal.

[/cserf][/fülünyúl]

daydreaming
egy egyszerű kérdés volt, plusz térjünk vissza a témára, nyilván azok nem szeretik a mélyebb vitát, akiknek nincs véleményük, többek között ilyen emberek lettek anno moderátorok és tiltottak ki olyanokat, akik csak a szólásszabadsággal éltek

42

Kata
Ugye és megint én flémelek?...

[/cserf][/fülünyúl]

daydreaming
szereted a diktatúrát?

42

daydreaming
Társadalmi problémák, akár provokatívak is.

Megértem, hogy a fórum közösségének lelki nyugalmát ezekkel a témákkal igencsak meglehet piszkálni, de mégis csak izgalmasabb és élettel telibb egy fórum, ha vitázunk rajta, nézzetek utána a fórum szó jelentésének.

42

jazzy
Ismerd be csak egyszer, ha már legalább 4 ember leírta, hogy te *is* személyeskedsz és nincs igazad.

Calver kapott 2 szavazatot, többen nem igazán szavaztak, többségi döntéssek indíthatod a házigazdaságot, leírta, elfogadja.

A kérdésre: Részemről jöhet bármi, de a flame elkerülhetetlen itt, szerintem nem is feltétlen kéne osztogatni az itteni "gyengébb" flameért elakadásjelzőt, bár igaz ami igaz a comment amire válaszolok, ilyenre Molni pl 3-5 pontot kapott és már többen is. Bár őszintén szólva engem nem érdekel, ha lehülyéz egy diplomás kereskedelmi ügyintéző, csak a hisztit ne olvassam. Inkább olvasom a flamet.
Kata
<#eljen>
Lehetsz a szárnysegédem.

(mondjuk érdekes, ha valaki betámad, mindig én vagyok a flémer, a másik nem :D )
Utoljára szerkesztette: Kata, 2014.11.04. 17:03:41

[/cserf][/fülünyúl]

Lacee86
Egyébként volt idő, amikor szívesen csináltam a topikot. Nem csináltam volna, ha nem így lett volna. De valami nagyon elromlott vele... Mindegy, engem már nem érdekel, majd valaki fellendíti ha akarja.

Lacee86
Nyald ki a seggem te is.

jazzy
Ne exportálj a végtelenbe
Lacee86
Jó néhány kommentben kifejtettem a véleményem. Erre neked megint van képed ilyeneket leírni... No comment.

Lacee86
Te hiányoztál még ide, annyira örülök neked.

jazzy
Exportált? :DD

Egyébként meg személyeskedés, tudod!
Lacee86
Részedről úgy kezdődött, h engem ócsároltál. Vissza is keresem neked mindjárt.

Dzsini
Amíg a hangos többség a másik véleménye helyett a másik személyével van elfoglalva, és személyes támadásnak veszi azt, ha valaki az ő véleményével szemben merészel érveket felhozni (esetleg rámutat egy tévedésére, ellentmondásra), addig teljesen felesleges olyan témákat felhozni, amik bonyolultabb összefüggéseket igényelnek, mint a pár hete lefutott melyik zöldséget szereted kérdés. A krumplin és a kelkáposztán nem volt olyan nagy sértődés.

Egymást szapulni ezer más helyen is lehet, ezt a topicot nem kellene ilyesmivel még jobban elrontani. Így is egyre kevesebben vesznek aktívan részt benne, kár lenne pár egymást fórumszerte körbeudvarló arcnak ezt a helyet is megszállnia.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

<#puszis>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Molnibalage
Na, megszólalt a konteóproletár.... Ha már ennyire személyekedni akarsz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Öööö, úgy kezdődött, hogy te nekiálltál élből lehülyézni mindenkit aki érvelt...