A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne legyél már buzika, az igazi férfiaknak harcos szaga van, és büdös a szája.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Megigazítom magam, és már jó is vagyok. Bár azért ennél többet töltök a tükör elõtt...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Külsõre meg nem igazán ordítok semmi idõt, néha megigazítom a hajam, ha már nagyon mangás.
Megigazítom magam, és már jó is vagyok.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
amúgy ez is genetika. régen nem igazán mostak fogat az emberek mégsem potyogott ki a foguk. nõvéremnek 3-4 fogát húzták pedig mindig mosta. én meg csak reggel mosom, és nincs semmi bajuk.
http://www.tenke.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Megigazítom magam, és már jó is vagyok."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
a hajam áll, ahogy áll, rövid, nem számít. reggel felöltözök, lepocsolom az arcom és kessz
u dont have to listen anybody else but me
Sok idõt töltök a tükör elõtt, hogy jól nézzek ki
Idonkent mar tul sokat ami kesest von maga utan :D
Ha megyek valahova, akkor alapsmink mindig van rajtam ami kb negyed óra. Ha tudom mit veszek fel, akkor az öltözködés pár perc, ellenkezõ esetben akár fél óra is lehet.
Jah, és a hajam, az egy külön történet.
Mivel hosszu a hajam reggel össze kell fogni, csipát ki a szembõl, a fogam legyen tiszta, de sokkal többre nincs szükség szerintem.
Spread De Love!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
cicomázni nem szoktam sokat,
a bõrömmel nagyon sokat foglalkozok, borotválkozni szoktam (muszáj sajna :D) de az hogy most egy két tincs hogy áll, vagy hogy a milyen a pólóm esése leszarom.
amit felveszek az legyen összhangban (az én ízlésem szerint) és ennyi.
u dont have to listen anybody else but me
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Reggel mosakodás,fogmosás,hajba kis zselé aztán go.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
reggelem általában annyi, hogy megmosakszom, fogam megmosom, hajba beletúrok zselés kézzel, és már kész is. 5-10 perc max, mondjuk ez látszik is reggelente, mint a mosott szar :D
.: mobilize.hu :.
Ritkán adok ki ruhákra pénzt.-2hónap után vettem 1 pulcsit neten és kész
Külsõre fordított idõ: tini vagyok kell foglalkoznom az arcommal meg az "ímó" hajammal<#idiota>#idiota>
Megigazítom magam, és már jó is vagyok. (nem vagyok csaj, hogy órákat álljak a tükör elõtt:D)
Átlagosan kezelem a dolgot, nem bújom az üzleteket ezért.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Megigazítom és már jó is vagyok.
Sok idõt töltök a tükör elõtt, hogy jól nézzek ki...