A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fishsticks
ez nincs így jól.

Lacee86
Jah, hát kisebb viták, mint a házasságban is, még a legjobb barátok közt is elõfordul. Csak nyilván van egy határ, amit túllépve még ha meg is bocsát az egyik fél a másiknak, akkor sem lesz már ugyanolyan.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Igen, volt ilyen, azóta nem keressük egymást. De olyan is volt, akivel azóta megoldottuk a nézeteltéréseinket.

Ez már csak ilyen,látszólag minden rendben van de sosem lehet tudni hogy mikor szúrnak hátba,ezért nem szabad bizni bennük,az rendben van hogy apróságokban segítséget nyújthatnak de teljes bizalom nagy butaság....

bardocz
Nem tudok róla.
PesSim
Igen, és teljesen meggyûlöltük egymást.[/i]

Illetve én õt, azt már nem tudom és nem is érdekel hogy õ mit gondol. El van kerülve.

Igen, volt ilyen és ugyanúgy találkozgatunk, de már nem az igazi.

apró faszságok. megpróbált pl részegen kihasználni, igaz hogy csak 200 ft kellett volna neki de akkor is, ha kér akkor adtam volna neki.

nincsenek olyan dolgaink amiken össze lehetne veszni
RS
"Igen, volt ilyen...azóta nem keressük egymást."

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Voltam ilyen helyzetbe sajnos.Házukba költözésünk után a szomszédba lakó házaspárral, nagyon jó barátság alakult ki.Mint ha testvérek lettünk volna.Kulcsom volt a lakásukhoz,annyira megbíztunk egymásban.A gyerekemet rábízhattam, mindenbe segítettük egymást.Aztán egy nap minden megváltozott,nem tudtam mi történt.Büszke ember lévén nem kérdeztem meg,pedig majd meg ölt a bánat.Késõbb kiderült irigység volt a háttérben.
Azóta nem barátkozok senkivel,legfeljebb haverkodok.Nekem soha, senki nem fog még egyszer ilyen elviselhetetlen fájdalmat okozni !Beszélünk egymással néha,de barátok már sosem leszünk.

VRSDM
volt ilyen.
azóta is összefutunk (közös társaság)
de már semmi nem olyan mint régen.

u dont have to listen anybody else but me

ffxi
Az a köcsög semmit mondó SCIENNET és AMWAY tett tönkre. Naon yóba voltunk, de most már nem az igazi :(

Fákjúal!

jhetedikj
Igen, volt ilyen... azóta nem keressük egymást.

anno 1987

dartonita
Nem,mi nem veszekszunk.

Lacee86
Jó hát a gimi teljesen más, ott gyakran megesik az ilyesmi. Az igazi barátság az olyan, ami felnõttkorig kitart.

#66227:
"A barátságot inkább nevezném ilyen átmeneti érdekszövetségnek,bizonyos helyzetekben viszont nem müködik.." barátság=átmeneti érdekszövetség?? Itt vmi fogalmi zavar van... Átmeneti érdekszövetség az max. haver, abból is a távolabbi... Pont az a lényege a bartáságnak, h ne tartsa a saját érdekét fontosabbnak, mint a tiédet. Igen, ez nagyon kemény dolog, nem véletlen h barátja csak néhány van egy embernek.

Jogos, ez kimaradt

SötétBarom
Tinipicsáskodás FTW :DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

clio1616v
nem csalódtam soha egyetlen barátomban sem, bárki hibázhat... tehet szándékosan vagy akaratától függetlenül, hogyan dolgot, ami váratlan tõle.. szeretem a váratlan dolgokat, emiatt nem csalódok soha.. váratlan dolgok érnek sokszor, de ez a természetes

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Igen, volt ilyen... de pár nap alatt tisztáztuk a dolgot és minden a régi. Ilyen opció hiányában üres szavazás sajnos.
Bros before 'hos eset volt, csúnyán otthagyott egy kényes helyzetben, mert neki találkája volt.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Igen, volt ilyen...és teljesen meggyûlöltük egymást.
Még a gimiben az egyik legjobb barátnõmnek tartott csaj összejött a legjobb barátommal. Nem tetszett neki,h a sráccal sok idõt töltöttünk együtt,meg nagyon közel álltunk egymáshoz. Arra kérte, hogy válasszon köztünk...kit szeret jobban. :S
Jól megszívta,mert a srác engem választott...de ettõl õ még nagyon szemét volt...elég sokáig ment a szemétkedés ezután.

OrioN the S
Persze vannak helyzetek amit megszakithatjak es csak magadban bizhatsz es ez csaladban is elofordul pl. valaki evek ota nem tartja a kapcsolatot valamelyik csaladtagjaval. De amig nincs ilyen eset, addig barmit,barmikor. Mar ertem mirol beszelsz, de akkor se butasag bizni a baratokban csak szelektalni kell oket :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem sértõdök meg és nem is veszem sértésnek :D.
Viszont azt állítom hogy az ember csak saját magában bízhat,illetve esetleg a csalájában.A barátságot inkább nevezném ilyen átmeneti érdekszövetségnek,bizonyos helyzetekben viszont nem müködik..

SötétBarom
:(

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

OrioN the S
Vannak olyan barataim akik barmit megtennenek es mar nem egyszer hanyagoltak a sajat mentalis/anyagi erdekeiket ertem vagy az en erdekemben es ezt en is megteszem ertuk. Sot barmit. Ok az igazi baratok. Szoval nem ismerem el az igazad max. kepet ad a barataidrol es most nem sertegetni akarlak.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

De ez nem mindenkire igaz általában véve helyesebb azt állítani hogy a saját érdek a legfontosabb.

Valódi baj esetén szerintem elismernéd az igazam.

stationx
már itt tévedsz. "Az embernek a legfontosabb a saját érdeke,a saját érdeke után következik a családjáé,és csak ...."

a faj fenntartás ösztöne erõsebb, mint a létfenntartásé. nem hiába védik az állatok is akár az életük árán a csemetéket. nekem elsõ a család, max utána jön a saját érdekem, de amíg nincs családod nem értheted.
Igen, volt ilyen és azóta nem keressük egymást... szerintem jobb is így...

Egyetlen egy igaz jó barátom van, aki szinte már-már testvérem, õt egészen kis gyermekkorom óta ismerem, mindig számíthatok rá, és õ is rám...
OrioN the S
Hat azert nem egeszen :\ Vagy akkor soha nem volt meg igazi baratod. Mar ne haragudj.

A barátokban bízni butaság.Alapvetõ biológia/pszichológia az egész.Az embernek a legfontosabb a saját érdeke,a saját érdeke után következik a családjáé,és csak utána a barátoké,továbbá környezeté,nemzeté és legkevésbé érdekli az egész emberiségé.

Magyarul ha érdekeitek keresztezik egymást,nem fogja alárendelni az övét a tiédnek.

tigerbácsi
jah meglehet, bár együtt nõttünk fel, s én tényleg Barátként tekintettem rá. lehet én voltam buta.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Lacee86
Részvétem... Az ilyen amúgy meg nem barát, talán sose volt az.

tigerbácsi
jah. az. de a legmorbidabb az volt Tõle szvsz, amikor meghalt Szyszy, nem jött a temetésre, hanem utána akart velem békülni, hogy már úgyis vége. na akkor ha személyesen beszéltünk volna tuti most dutyiból írnék!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

OrioN the S
Igen, volt ilyen...azóta nem keressük egymást.

Jobb is igy mindkettonknek. <#boxer>

Lacee86
Az gáz... <#szomoru1>

immovable
Igen, volt ilyen...
azóta nem keressük egymást.
tigerbácsi
Igen, volt ilyen...
azóta nem keressük egymást.

(megkörnyékezte a Feleségem.)

NEOreg3
hazudsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sickness
soha nem tennék ilyet.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

NEOreg3
még nem volt. de ha megölné a családomat, lehet hogy megváltozna a róla alkotott véleményem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Molnibalage
Össze tudnék veszni, de nem "élet / halál" dolgokban nem értünk egyet. Mulatni járunk nem komoly dolgokról beszélni. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
Sztem a csajok ülve törlik. :D

Molnibalage
A jó dolgokért hajlandó vagyok fizetni, de párszor koppantam már. Drágu cucc fél év után gyakorlatilag lehordottá vált...

Ráfordítás? A fésülködés nálam azt jelenti, hogy fejem be a csap alá aztán megtörlöm. Csak így "fésülhetõ" sehogy máshogy. Borotválkozás? Mivel minimum két naponta kell, kifejezetten gyorsan megy. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

épp azaz, hogy akkor büdös valakinek a szája, ha nem eszik reggelit:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rettenthetõ
Ha valaki nem a megfelelõ módon mossa a fogát, akkor valóban kifejezetten ártalmas a napi többszöri fogmosás, de a fogkefe helyes használata esetén, nem (már amennyiben nem esik túlzásba).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Lyukasbogrács
el se tudom képzelni ülve hogy lehet <#fejvakaras>, de nem is akarom tudni

csak ha állva törlöd a segged, mert ülve elég buzis a szarod fölött matatni.
Lyukasbogrács
tehát ha 1-2 hetente fürdök és havonta mosok fogat, harcos leszek? :D

89
+1 <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

David2
én mindennap 2* mosok fogat és 5 tömésem van. Hamarosan megyek újra fogászatra, s valszeg 3-4 ereklyével biztos fog bõvülni a gyûjtemény.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!