A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Illetve én õt, azt már nem tudom és nem is érdekel hogy õ mit gondol. El van kerülve.
apró faszságok. megpróbált pl részegen kihasználni, igaz hogy csak 200 ft kellett volna neki de akkor is, ha kér akkor adtam volna neki.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Azóta nem barátkozok senkivel,legfeljebb haverkodok.Nekem soha, senki nem fog még egyszer ilyen elviselhetetlen fájdalmat okozni !Beszélünk egymással néha,de barátok már sosem leszünk.
azóta is összefutunk (közös társaság)
de már semmi nem olyan mint régen.
u dont have to listen anybody else but me
Fákjúal!
#66227:
"A barátságot inkább nevezném ilyen átmeneti érdekszövetségnek,bizonyos helyzetekben viszont nem müködik.." barátság=átmeneti érdekszövetség?? Itt vmi fogalmi zavar van... Átmeneti érdekszövetség az max. haver, abból is a távolabbi... Pont az a lényege a bartáságnak, h ne tartsa a saját érdekét fontosabbnak, mint a tiédet. Igen, ez nagyon kemény dolog, nem véletlen h barátja csak néhány van egy embernek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Bros before 'hos eset volt, csúnyán otthagyott egy kényes helyzetben, mert neki találkája volt.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Még a gimiben az egyik legjobb barátnõmnek tartott csaj összejött a legjobb barátommal. Nem tetszett neki,h a sráccal sok idõt töltöttünk együtt,meg nagyon közel álltunk egymáshoz. Arra kérte, hogy válasszon köztünk...kit szeret jobban. :S
Jól megszívta,mert a srác engem választott...de ettõl õ még nagyon szemét volt...elég sokáig ment a szemétkedés ezután.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Viszont azt állítom hogy az ember csak saját magában bízhat,illetve esetleg a csalájában.A barátságot inkább nevezném ilyen átmeneti érdekszövetségnek,bizonyos helyzetekben viszont nem müködik..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a faj fenntartás ösztöne erõsebb, mint a létfenntartásé. nem hiába védik az állatok is akár az életük árán a csemetéket. nekem elsõ a család, max utána jön a saját érdekem, de amíg nincs családod nem értheted.
Egyetlen egy igaz jó barátom van, aki szinte már-már testvérem, õt egészen kis gyermekkorom óta ismerem, mindig számíthatok rá, és õ is rám...
Magyarul ha érdekeitek keresztezik egymást,nem fogja alárendelni az övét a tiédnek.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Jobb is igy mindkettonknek. <#boxer>#boxer>
azóta nem keressük egymást.
(megkörnyékezte a Feleségem.)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ráfordítás? A fésülködés nálam azt jelenti, hogy fejem be a csap alá aztán megtörlöm. Csak így "fésülhetõ" sehogy máshogy. Borotválkozás? Mivel minimum két naponta kell, kifejezetten gyorsan megy. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!